Benim derdimin adı ne ? Dermanı ne ? Siz söyleyin

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Simdiden gözlerinizi okumakla yoracagim için , kafanızı sisirecegim için çok Üzgünüm ama yılların dolmuşluğu var üzerimde ve birileri artık bana bişeyler söylemeli. Bugüne kadar buraya bircok konu açtım geneli sevgilimle ilgili sanki tek derdim oymus gibi düşünüyorum da keşke sadece hersey onunla bitseydi.. En başından anlatmak istiyorum hayatımı. Şuan da 20 yaşındayım 2 yıl Ünv. Okudum 3 ay önce de memlekete döndüm ocak ayına kadar bi muhasebeci de iş öğrenmek amacıyla calisicam sonrasi Muallak. Bütün cocuklugumu annemin babamın kavgalariyla sorunlarıyla geçirdim evde en büyük ben olduğum için her zaman bana yansitildi bazen 2 kardeşim var onlara abla olmaktan öte anne baba olmaya çalıştım mümkün olduğunca. Babam annemi aldattı 6 yıl once bi bayram günü babamın telefonun da oyun oynarken gördüm mesajları sonra ben okurken annem de gördü, sonra da tahmin edeceğiniz şeyler işte asla unutulmayacak bir bayram. Bagiris cagiris... Babam bana kızdı sen gösterdin die annem deseniz kadını arattirdi bana. Sonra intihar etti hap içti git babanı ara diye bana yüklendi oda yetmedi kendini astı evde babam yok 2 kardeşim var annemimi kurtarcam kardeslerimi mi o psikolijiden cikarticam deli divane oldum babam geldi hastaneye gittiler şükür ki bişey olmadı. Daha 14 yasindayken hayatım allak bullak olmuştu babam zaten ben kendimi bildim bileli istanbul da çalışıyor maddi açıdan durumlar onu gerektirdiği için annem ben kardeşlerim kendi köyumuz de yaşıyoruz babam da ayda 1 izne geliyo işte. Her neyse babamla hep aramda bi.mesafe vardır hiç bi zaman böyle baba kız olamadik mesela ben hiç babamın bana sarildığını veya kızım bugün de nasılsın napıyosun dediğini bilmem. Babamdan çok utanıyorum çekiniyorum o eve gelince tuvalete bile gidemiyorum o derece işte. Yıllar önce olan o olaylardan sonra da babamdan soğudum annemden de soğudum biraz diyeceksiniz ki annene destek olman lazimdi fazlasıyla olduğumu düşünüyorum ama annem de beni cok yipratti. Evde olan herseyi bana yıktı babamla bi kavga etsinler bana bağırdı azarladi sebepsiz yere bu yıllarca böyle devam etti. Her konuda beni kısıtladilar onu yapma bunu yapma oraya gidemezsin şunu yapamazsın bense hep yalanla dolanla istediğimi yapmaya calisiyodum illa ki ortaya çıkıyodu sonra döver di annem babam da telefondan beri ne kopekligimi bırakırdi ne hayvanligimi. Geldim 20 yaşıma hala aynı hayatımda ki bütün kararları babam annem verir annem babamdan bişey saklamaz babam ne derse odur ben bişey istesem kız böyle istiyo bunu da yapsın demez babama. Neyse işte 2 yıldır ciddi düşündüğüm bi sevgilim var Ünv. De tanistik ailemden görmedigim ilgiyi sahiplenmeyi gördüm onda en ufagindan hergün nasıl olduğumu soruyordu ya :) bi oksursem koşa koşa hastaneye götürürdu beni babam annem öyle mi ölmezsin korkma derlerdi hep. Sevgilim iyi biri ama herkes gibi onun da kusurları hataları var artısi da var eksisi de yani. O evlenmek istiyor bense daha erken diyorum çünkü babam duyarsa mahveder beni hadi ben gidiyorum evden diyip çıkıp gitsem anneme kardeslerime huzur vermez. Kii bunu yapamam ben mutlu olcam diye ailemi mutsuz edemem. Üstelik sevgilimle de mutlu olabilir miyim ondan da korkuyorum kızlar ben herseyden çok korkuyorum ya herkesten korkuyorum düşüncelerimi ifade etmekten korkuyorum olduğum gibi davranamiyorum bazen çünkü babam her dediğimde her hareketimde kusur buldu sanki birileri yine bana bunu yapacak diye korkuyorum . Bi isim bile yok daha. 2 yıllik bi bölüm okudum diye babam hep kucumsedi beni geri zekalı beginsiz dedi arkadaslarimin yanında bile yaptı bana bunu. Bende kendimi hiç bi işe yaramayan biri olarak görüyorum sevgilim ocak ayına kadar aileme soylememi istiyor en azından bi nisan olsun diyo ben nasıl söylerim bilmiyorum soylemezsem onu kaybedicem o şu hayatta bana değer veren tek insan bazen de en çok üzebilen kişi ama bilmiyorum çok karışıgim b ben napıcam kızlar evde hergün kavga kıyamet sürekli bi baskı sevgilim de öyle düşününce, tamam seviyor ama oda herseyi kendi istediği gibi olsun diyor tıpkı babam gibi onu giyme oraya gitme şunu yapma bunu yapma. Düşününce babam gibi bi adamla da evlenmek mantiksiz. Simdiden cok benziyo ya ilerde tipki babam gibi olursa ben annemin kaderini yasamak istemiyorum.Bi isim olmadığı için çok kötü hissediyorum kendimi bugüne kadar hiç ders çalışmadım seneye sınav var kpss. Çalışma onu bile gecemem ki ben . Zaten ders çalışmayı bile bilmiyorum off off benim bundan. Sonraki hayatımda ne yapmam lazım kime nasıl davranicam bana bişeyler yazın bana nolmuş böyle çok uzun oldu Özür Özür

Son düzenleme:
Yaşın daha küçük evlenmek için, bulunduğun şehirde iş olanağı yok mu? Ayrıca evlenmek isteseniz baban neden tepki göstersin ki?
Bulunduğum şehir kuçuk pek is olanağı da yok zaten. Babam bugüne dair evliligin şakasıni bile yaptirmamistir ve ya kız kardeşim ablamda evlencek bigün dediğinde kafanızı Kırarım terbiyesizler diyen biri...

İş bulmadan evlenme. Ayrıca 20 yaşındasın daha evlenmek için çok küçüksün. 21 olduğunda bir nişan yapılsa 1 yıl hazırlık sürse 22, idare eder işte.
Ayrıca baban gibi baskıcı, her şeyine karışan biriyle nasıl evlenmeyi göze alıyorsun?

Burda iş bulsam da evlendikten sonra bırakmak zorundayim çünkü sevgilim polis ve İkimizinde memleketi aynı yani suan da yaşadığım yer ve biz burada yasayamiyoruz. Bide 2 yıl bekleyecegini sanmıyorum daha dogrusu beklemesine bekler de o sırada bana olan sevgisi azalır gibime geliyor

canım bak şimdi evde sorunların olduğu için hiç ilgi görmediğin için birden sevgilini gözünde de büyütmüş olabilirsin. sonuçta yine seni kısıtlayan izin vermeyen birisi ama ailenden biraz daha ilgili olabilir. o yüzden evlenmek için acele etme. babanda elbet evlenmene bir şekilde izin verecek turşunu kuracak halin yok. çalışıp para biriktirme imkanın varsa bunu yap. eline geçen parayı da annene babana verme. ücretsiz psikolojik destek al ve oturup düşün tam olarak nasıl bir hayat istediğini.

ben senin yerinde olsam yaparım der kpssye çalışırdım. sonrada güzel bir şehire, bana sorun çıkaran ailemden uzağa atanmayı beklerdim. maaşında olucak elinde hem. o zamana kadar hala sevgilinle görüşüyor olursanız o zaman düşünürsün evliliği

Sen babandan kaçarken babanın gençlik modeline denk gelmişsin. Üzgünüm ama bu evliliğin ne kadar sağlam olacağı ve seni mutlu edeceği Fizan'dan bakınca bile şüpheli.
Hakkında her şeyin hayırlısını dilerim.

Aramizda 1 yas var.Bende yeri geliyo ailemle sorun yasiyorum.Kimse mukemmel hayat yasamiyo emin ol.Ama evlenip kurtulmak gibi bi dusuncem yok.Evlenmekten korkan biriyim aslinda.Ya baba evini mumla ararsan?Ya hayal ettigin gibi olmazsa evlilik? Isin de yok ki kendi ayaklarim üzerinde durabilirim desen.
Otur calis dersine.Kpss ye gir.Insallah atanirsin.Daha sonrasinda evlilik fikrini uygulamaya gecirirsin.Maddi gücün olunca daha kolay olur diye dusunuyorum.

Ne para biriktirme imkanim var nede psikoloğa gidecek vaktim Dedim ya koyde yaşıyorum sabah 6 bucukta uyanıp 7 de otobüse biniyorum 1 saat sonra şehre inmiş okuuorum
Ne para biriktirecek imkanım var nede psikoloğa gidecek vaktim sabah 7 de otobüse biniyorum 1 saat sonra şehre inmiş oluyorum 8 buçuk da iş başlıyo akşam 6 da çıkıyorum 6 bucukta otobüse binip köye geri dönüyorum zaten son araba 6 buçuk ta hergün böyle. O kadar sıkıldım ki hiç bi heyecan yok bi sevinç yokk kpss hayal gibi sanki.

Önce iş..
Yaşın daha küçük. .
İşini kur.
evlilik için acele etmeyin. .

Babamdan kaçmak için evlenmeyi düşünmüyorum zaten tek istediğim hayatımda biseylerin yoluna girmesi bende evlilikten korkuyorum. Ama evlenmek istemedigim zaman da sevgilimle ayrilcagimi zi hayatımda ki bana değer veren o insanı kaybetceimi düşünüyorum

Senin sevgilin sana atar yapip telefon kiran degil miydi?

600 lira alıyorum 300 lirası benim yol param 300 ü de kız kardeşimin yol parasi ve okul harçlığı
ailen niye karşılamıyor kız kardeşinin masraflarını durumunuz çok mu kötü? sen daha fazla para alsan yine sana bi para bırakmıcaklar bu gidişle en iyisi kpssye deli gibi çalışmak. kaç kurtar kendini o köyden. evlenmeyi de ertele kendi ayaklarının üzerinde durana kadar. benim fikrim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…