- 30 Ekim 2017
- 98
- 49
- 3
- 34
- Konu Sahibi Alaboraliman
Arkadaşlar benim şimdiki derdim şu özet geciyorum; 7 senelik evliyim eşimin anne babası kuruş harcamadılar eşimle ben yaptık herseyimizi cocugum oldu yine aynı cok zor zamanlar atlattık asla destek yok Ama kızları bi nişan yapmaya kalktı o anki cabayı şok halinde izledim o bir lira için kendini paralıyan adam işte Damada da saat almak gerek diye öneride bulunuyordu. Bunun adı kıskanmakmı bilmiyorum ama her seferinde şaşırıp sesimi çıkarmadım ama içten içe üzüldüm banada bi tişört alsalardı keşke dedim herneyse ben hep şükrettim olsun saglıklı yım ve eşim iyi kötü elinden geleni yapar buarada kayınpeder o ara vefat etti kaynana görümce kırkının cıkmasına tahammül edemediler büyük nişan yaptılar yani 40gün zor beklediler orasıda beni ilgilendirmez, bu kadın nişanda sonra geldi bana yıllardır sen sunu dedin bunu dedin diye saydı gitti meğersem babada gitti ya damat eve rahat girip cıksın diyeymiş yanyana oturuyoruz evler bitişik sonradan anladım. Suan asla görüşmüyorum o lafların üstüne ama damada bukadar deger verilmesini anlayamadım eşimde Keza aynı oda bi oralı olur bi buralı dengesiz yani ama konuşmuyorum diye baskı yapmaz hiçbizaman azcık onada laf saymış gecen gün gelip gitmesin diye en son evine 12binlirak eşya aldırdı eşime damat evine karşı ayıpmışmış hersey son model olmalıymış evladım rızkı haram olsun tabiki ama almış bikere haber anlamaz bu adam ödüycek annem dedi ama o iş biraz zor. Şimdi bu adam gecen akşam gelmiş bana sevimlilik yapıyo hemen anladım e artık barışalım falan filan asla dedim sen gidip gelebilirsin benden bitti dedim (e düğün dernek olcak ya kaynana hanıma dünürlere laf etcek yer kalmasın hani gelin nerde diyorlarmış Allah bilir ne dedi onlara) hayır senle gidicez birlikte barışcaz diyo! akşam akşam beni deli etti asla onların ne sesini ne yüzünü görmeye tahammülüm yok ne yapayım ne edeyim kızlar Ama ortada büyük bişey yok ben onların oyuncağı degilim ya zaten benide asla ama asla sevmez bakışından anlıyorum yani bu şekilde de konuşursam doluyum patlarım olay dahada büyür diyorum adamın umrunda degil...