Sağlıklı gıdalar sıkıcı. Genel olarak tadını sevdiğim her şey öyle veya böyle sağlıksız veya sağlıksız şeyler içeriyor. Kendimi sevdiğim şeylerden mahrum bırakıp sevmediğim şeyleri yemeye zorlamıyorum ben de. Sen yediklerinin tadını seviyorsan sorun yok zaten ama ben millet patates kızartması yerken havuç kemirsem çok mutsuz olurum.
Dayımı hatırlattın. Sofradaki herkesin tereyağ hakkından alıyormuş. :)) Onlar sevmiyor bana dökün diye. :))
Ayy neden yahu sağlıklı gıdalara alerjin mi var?
Karaciğer yağlanması mı?Bu seni endişelendirmiyor mu peki?
Kerevize haksızlık yapıyorsun.
Brokoliyi, kerevizi, karnabaharı,enginarı çok severim. Lahanayı da sırf sağlıklı diye tüketmeye çalışıyorum.
Evet tam zıtız. Sende bu gibi takıntıların olacağına ihtimal vermem. :))
Zaten yapı olarak çok rahat, relax biri değil misin ne yalan söyleyeyim bazen bu yanına imrenmiyor değilim.
Eğer yediğin etlerde yağlı kısımlar yoksa problem değil.
Konu sahibi benim konumu hatırlarsın. Hamur yiye yiye hamur gibi oldum :)
Bana yazdıklarını hiç unutmuyorum. Peki neyi degistirdin dersen hiç bir şeyi
O kadar seviyorum ki senin o sevmediklerini.
Ben öyle asla yaşayamam. Ne gezdigimden tat alırım ne izlediğim fılmden..
Yine de doğru olan senin yaptığın elbette. Bence böyle yaşamaya devam et ama haftanın bir gününü "saldım çayira" günü ilan et ve o gün gerçekten aklın başında yokmuş gibi ye iç yasa. Arada dağıtmak da lazım canım. Ben hiç toparlamiyorum o da iyi değil de tabi
Sevgiliniz var mi?
Bence psikolojisi bozulmuştur onun da
Hahaha iyi fikir ama uyacagima söz veremem. Bir börek beni yoldan çıkarabilir
Valla çok özendim sana keşke bende senin gibi olsam. Ben tam aksine disarda yemeye bayılırım. Zararlı şeyleri daha çok severim. Bnce sen doğru yoldasın böyle devam et. En büyük hastalığın bu oldun yahu. Sevgilerimle
Hadi marketten alıp yediğin muz hormonluysa?
Bu kadarı bence zararlı,bende dikkat ediyorum ama seninkinin yanında hiçmiş benim özenim
Cok egreti durur
Konu sahibi benim konumu hatırlarsın. Hamur yiye yiye hamur gibi oldum :)
Bana yazdıklarını hiç unutmuyorum. Peki neyi degistirdin dersen hiç bir şeyi
O kadar seviyorum ki senin o sevmediklerini.
Ben öyle asla yaşayamam. Ne gezdigimden tat alırım ne izlediğim fılmden..
Yine de doğru olan senin yaptığın elbette. Bence böyle yaşamaya devam et ama haftanın bir gününü "saldım çayira" günü ilan et ve o gün gerçekten aklın başında yokmuş gibi ye iç yasa. Arada dağıtmak da lazım canım. Ben hiç toparlamiyorum o da iyi değil de tabi
Ya aslında bir çok şey yemiyorum yararlı veya yararsız çokda iradeliyimdir ama benimde plan takıntim var mesela ben diyete başlamam için belli bir bütçem olmalı her ay çünkü maalesef sağlıklı beslenmek masraflı ve o bütçe şuanda yok o yüzden dansssssHahaha iyi fikir ama uyacagima söz veremem. Bir börek beni yoldan çıkarabilir
Ben sana yazarken kocama midye siparişi veriyordum biyandanda telde
Bende de yemek yok, yemeksepetine daldım ne söylesem diye
Şu başlığa baktığımdan beri akşama iskender mi söylesem, pide mi diyordum, şimdi bir de pizza eklendi sayende! Sosisli mantarlı pizza söyleyeyim bari. Kalorisini sana yazdıracağım bibi!Ya aslında bir çok şey yemiyorum yararlı veya yararsız çokda iradeliyimdir ama benimde plan takıntim var mesela ben diyete başlamam için belli bir bütçem olmalı her ay çünkü maalesef sağlıklı beslenmek masraflı ve o bütçe şuanda yok o yüzden dansssss
Ben sana yazarken kocama midye siparişi veriyordum biyandanda teldekendiside bim pizzası alayım dedi akşama şenlik var
Yaz anam yaz obez olduğumdan mütevellid belli bilem olmazŞu başlığa baktığımdan beri akşama iskender mi söylesem, pide mi diyordum, şimdi bir de pizza eklendi sayende! Sosisli mantarlı pizza söyleyeyim bari. Kalorisini sana yazdıracağım bibi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?