Yazık kocanaAysar_
Selam yanlız değilsin bende varım
Et hiç yemedim
Cips vs yemiyorum
Brokoli brüksel lahanası favori yemeklerim
Su ayran bitki çayı dışında hiçbir içeceği içmem
Ben alıştım artık illaki zorlandığın zamanlar oluyor ama dert etmiyorum
Bizde eşim muzdarip bu konudan bazenbu moda geliyor sevdicek
Bazen anneme "ne yemek var" dediğimde "pırasa var" diyor. "Tamam yemek yok yani, ben dışardan söylerim" diyorum. Veya "karnabahar var" diyor, "yemek sordum ya, karnabahar değil, yemek var mı" diyorumBrokoli brüksel lahanası favori yemeklerim
Bazen anneme "ne yemek var" dediğimde "pırasa var" diyor. "Tamam yemek yok yani, ben dışardan söylerim" diyorum. Veya "karnabahar var" diyor, "yemek sordum ya, karnabahar değil, yemek var mı" diyorumO derece yemek olarak görmüyorum kendilerini
Aynen benimde çiğ kuruyemiş veya ayran aldığım olur. Olmadı bir kahveciye girer sade türk kahvesi içerim.valla benim bir rahatsızlığım olmadığı halde bunları yapıyorum çoğunlukla, mesela avm de yemek yerine marketten badem alıp, yiye yiye gezmeye devam ediyorum ya da ayran alıyorum
bence bunlar dert değil ya, hatta güzel alışkanlıklar, ama özel değilse, listeye bağlı beslenmene sebep olan hatalığı merak ettim, çölyak gibi bişey mi, ben de beslenme konusuna ilgi duyuyorumda
Tek takıntım bu değil maalesef.Ne güzel işte.
Dert değil ki bu nimet.
Takıntın sadece bu yönde ise kimseye zararı yok .
Sebze yerim, bamyaya bayılırım mesela. Ispanak da öyle. Lahana sarması, kabak dolması gibi yemekleri, kuru fasulye, nohut gibi bakliyatı da severim ama sebzeyle ilişkim çok kısıtlı.Ayyy ayni kocam oda öyle sebzeyi yemekten saymaz. Et köfte tavuk balik olmasi lazim onun icin
Ben yerim bunları anneciğin fırında üzeri kıyma soslu bir karnıbahar yapsında gör nasıl güzel oluyor benim anamm yapar gelsede yapsaBazen anneme "ne yemek var" dediğimde "pırasa var" diyor. "Tamam yemek yok yani, ben dışardan söylerim" diyorum. Veya "karnabahar var" diyor, "yemek sordum ya, karnabahar değil, yemek var mı" diyorumO derece yemek olarak görmüyorum kendilerini
Sebze yerim, bamyaya bayılırım mesela. Ispanak da öyle. Lahana sarması, kabak dolması gibi yemekleri, kuru fasulye, nohut gibi bakliyatı da severim ama sebzeyle ilişkim çok kısıtlı.
Günde üç öğün et yesem hiç sorun değil. Dukan yapmıştık arkadaşla bir ara, ben cennette gibiydim
Sebze yerim, bamyaya bayılırım mesela. Ispanak da öyle. Lahana sarması, kabak dolması gibi yemekleri, kuru fasulye, nohut gibi bakliyatı da severim ama sebzeyle ilişkim çok kısıtlı.
Günde üç öğün et yesem hiç sorun değil. Dukan yapmıştık arkadaşla bir ara, ben cennette gibiydim
Her türlü kırmızı eti, tavuğu ve her balığı yerim. Ahtapot, karides ve midye severim, hele karidese can feda. Çok canım çekerse evde de yapıyorumBen et diyince aklıma tavuk geliyor kırmızı et de sadece dana yerim çok aramam balık pek yemem ayda yılda bir oda hamsi kılçıkla uğraşamam çünkükoyun kuzu keçi kesinlikle yemem bana kokuyorlar kokoreç falan Allah korusun
Midye yerim bak canım çekti şimdi kocama şipariş vericemHer türlü kırmızı eti, tavuğu ve her balığı yerim. Ahtapot, karides ve midye severim, hele karidese can feda. Çok canım çekerse evde de yapıyorumKoyun kuzu falan götürürüm
Sakatat sevmem sadece. İşkembe çorbası hariç.
Eşimde öyleydi ilk zamanlarBazen anneme "ne yemek var" dediğimde "pırasa var" diyor. "Tamam yemek yok yani, ben dışardan söylerim" diyorum. Veya "karnabahar var" diyor, "yemek sordum ya, karnabahar değil, yemek var mı" diyorumO derece yemek olarak görmüyorum kendilerini
Amaan sal gitsin. Yiyen ölüyorda yemeyen ölmüyor mu? Bu kadar çok düşünmek vücuduna daha zararlı
Haha aynı benBütün güzel şeyler sağlıksızdır diyerek devam ediyorum yaşamaya.
İskender mesela, şöyle bol tereyağlı. Napim yemeyeyim mi yani
Ayy neden yahu sağlıklı gıdalara alerjin mi var?Neruda ben de tam tersiyim.
Karaciğer yağlanmam var mesela, 1. seviye.
Sağlıklı bir şey yememeye gayret ediyorumEnginar karaciğere iyi gelir ama sevmiyorum, bir-iki kere zorladım yedim "öeh" dedim bıraktım. Brokoli, lahana falan eve sokmam Kereviz diye bir şey var, kendini yemek sanıyor mesela.
Ben çok etçil besleniyorum. Kırmızı eti de az pişmiş severim. Bende de biraz sağlıklı beslenme yatkınlığı olsa fena olmazmış.
Alıştırıyorum yavaş yavaşYazık kocana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?