Şu başlığa baktığımdan beri akşama iskender mi söylesem, pide mi diyordum, şimdi bir de pizza eklendi sayende! Sosisli mantarlı pizza söyleyeyim bari. Kalorisini sana yazdıracağım bibi!
Arkadaşlar neşeniz ve keyfiniz bol olsun :) yazışmalarınızı gülümseyerek takip ediyorum ama konu amacından sapıyor sanki.Yaz anam yaz obez olduğumdan mütevellid belli bilem olmazyanlız bu pokemon go benimmsonum olacak uzun süredir 115 kiloyu görmemiştim onuda gördüm eriyorum yavaş yavaş
Kusura bakmaArkadaşlar neşeniz ve keyfiniz bol olsun :) yazışmalarınızı gülümseyerek takip ediyorum ama konu amacından sapıyor sanki.
tarım kimyasal gübre ile yapılırken, ilaçlanırken yenilen sebze ve meyveler ne kadar sağlıklı olabilir ki?Bir de dogru bildigimiz yanlislarla uzun yillat uyutulduk.Su anda cogu hastaliklarimizin sebebi vucuda saglikli olmaliyiz diye girmeyen iyi yaglar...Yagsiz salata,yagsiz yemek,yagsiz et vs vs...Su siralar deli furya olan chai'nin mercimegin 3 kati fiyatinin olup besin degeri acisindan yarisi kadar olmamasi gibi.Ama gorsen her saglikli beslenen chaiyle besleniyor ve bana komik geliyor :) Bu ornekler onlarcasi cogaltilabilir..
Kusura bakma
nomunomuchua Şu sözüne ettiğiniz konuya bir bakayım dedim ne yazmışım o kadar arkadaş unutmamış dedim.
Bir açtım, bu tarif sizler için başlıklı poğaça tarifi verdiğiniz mesaja denk geldim.. no comment.(siz sakın bakmayın canınız çekmesin. )
Bilmiyorum ki özenilecek birşey mi.Bazen öyle bazen değil.
Seviyorsunuz çünkü çok cazip geliyor.
Zararlı gıdaları lezzetli hale getirmek için neler yapıyorlar.
Çok lezzetli olabilirler ama çok sağlıksız olduğu bir gerçek.
Teşekkür ederim mesajınız iyi geldi.
Sağlıkla doğsun bebeğiniz güle güle büyütün. Sevgiler.
O da doğru.
Beterin beteri var diye boşuna dememişler. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?