Benim derdim takıntı sağlıklı beslenme takıntısı [ortoreksiya nervoza]

O baş ağrısı bağımlı olduğumuzun göstergesi bence. :) Kahvede dozu aşmasak iyi olur aslında.
Mocha'nın diyet versiyonunu görmemiştim. Lezzet için tatlandırıcı katıyorlardır herhalde.
Süt tadını yumuşatıyor ama sert olması daha çok hoşuma gidiyor.

Çok hafif oluyor kreması diyet olanının. Bayacak derecede şeker yok, acıtmasını önleyecek kadar var.
Sertini genellikle uyanmak için içerim sınav zamanlarında vs. Yoksa sütsüz olanı günlük olarak tercih etmiyorum.
Türk kahvesini de sütsüz olduğu için pek içmiyorum.

Hımmmm demek öyle. Ne güzel keyif almaya başlamışsınız.
Bende başarabilirim umarım. Sağolun.

Hımm sizin sadece kriterlerinize uygun olması gerekiyor demek.

Tamam sizi kırmayayım, ardından hafif bir dondurma olabilir. :)

Eşinizden yana ne kadar şanslısınız. Kendine yatırım yapıyormuş ne güzel.

Sizde ona karşı gayet hoşgörülüymüşsünüz ne hoş.

Protein bar tarifi güzelmiş. Tabi herkesin tatlı anlayışı farklı. :)

Evet eşiniz beslenme konusunda hesap kitap yapmak zorunda. Yoksa gelişim gösteremez.

Arada sırada cheat meal yapıyordur o ayrı. Ama normalde her yediğine içtiğine çok dikkat etmek durumunda.

Spor salonunda o kadar emek veriyordur boşa gitmesini istemez.

Eve götürülecek mesajınıza aynen katılıyorum.

Son düzenleme:
merhaba Aysar_ nedense sen bana abartı gelmedin. yani evlenincede biraz törpüleneceğini düşünüyorum.
tek farkımız çikolata, en son ne zaman yediğimi üzerinden kaç ay geçtiğini hatırlamıyorum.
senin o yediğin %80lilerden alıyorum çekmeceye atıyorum aklıma geldiğinde bakıyorum tarihi geçmiş oluyor...
düşün gerisini.
işyerinde (öğle yemeği) bugün artık tatlı yiyeyim diyorum yine elim meyveye gidiyor. tatlı alsamda yiyemiyorum.
asla ana yemeği almıyorum çünkü etli ve yağlı oluyor.
aylar sonra kv sütlaç yapmış dün yedim yarım kase (çok ısrarcıdır kendisi) akşam yemeğinde, hala midem ağrıyor. bunyeyı buna alıştırdım heralde.

ömrümü salatayla geçirsem asla hayır demem. eşime köfte pirzola sote yapar kendim iki yumurta kırar yerim.

bu arada tek zaafım cipsti geçen haftaya kadar. meğersem tuz istiyormuş canım. bunu keşfettiğimden beri onuda yemiyorum. normaldede salataya yemeğe asla tuz atmam.ama tuzluysada yani ben yapmamışsam rahatsız olmam yerim.

avm dede, köfteci ramizden salata tabağı alırım.:) kan grubumda 0 rh+ :)

Durumumu vahim olarak gördünüz galiba. Hiç olumlu konuşmamışsınız.

Bağışıklık sistemimle ilgili bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Tabi Allah korusun yinede.

Son cümleniz için haklısınız diyebiliyorum sadece.

Sebzeyi çok severim, eti çok severim, fast food çok severim, meyve çok severim. Allah'ım herşeyi çok seviyorum ben

Hangi kategoriye giriyorum acaba

Sanırım b.k boğaz oluyorum
Size sevmediğiniz ne var diye sormak lazım.

Yok kendinize nahoş kelime kullanmayı lütfen. :)

Daha kibarcası var; Homini gırtlak.

Hanım Abla, hayatımda ikisini de yemedim. Ya ben ne yapayım. :)

Yemek konusunda çok seçici olanların derdi de çok.

Bilmediğimden ciddi ciddi soruyorum; köfteye tükürüyolar mı gerçekten?

Bak bir kere yersen çok seversin,bunları sadece örnek olarak yazdım..
İşim cidden çok zor,biraz kendini zorlasan varya lahmacun bile yersin..
Sağlıklı beslenmek bir yere kadar doğru,ama nereye kadar birazda bunalrın dışına çıksan..
Yok öyle birşey,bu şehir efsanesi gibidir,evde yaptığın köfte güzel olur ama dışarda ızgara yediğin zaman tadı daha güzel olur..

Keşke ben de azıcık dikkatli beslenebilsem :/
Nerede zararlı şey var ben orada.
Gebelik şekerim bile çıktı özellikle abur cubur düşkünlüğümden

Valla Avrupaya gittim Amerikaya gittim türk meyvesi kadar lezzetlisini yemedim en doğrusunu yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…