- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
İlk ve son olarak kaldı mı diyorsun.
Ne güzel işte bak.
Hiçbirini içmiyorum çünkü hepsine bir kulp bulmayı başarıyorum.Soda, elmalı veya limonlu.
Şeftali suyu.
Kola.
Sıcak içeceklerin hiçbiriyle aram yok vayt çaklıt moka dışında.
Hiçbirini içmiyorum çünkü hepsine bir kulp bulmayı başarıyorum.
Soda deyince sade maden suyu candır.
Sade maden suyu da yavan geliyor bana, elmalı veya limonlu olacak
Takılıyorum yahu.Yok ya çok gömdün beniGenelde sağlıklı besleniyorum dönem dönem abartıyorum sadece ya da şöyle diyim öğlen yeşil çay akşam künefe olabiliyor
Kahveyi ben de çok severim, gerçi bağımlıyım. Sütlü ve şekersiz içerim. İçmediğim zamanlar keskin bir baş ağrısı oluyor artık.
Mocha içeceksem de diyet olanı var, sürekli gittiğim bir mekan yapıyor, çok hafif ve tadı tam yerinde. Onu içerim ama rutini yok, ne zaman gidersem artık. Aylar bile sürebiliyor.
Süslü kahveler şart değil, sütlü nescafe kesiyor beni.
Çok hafif oluyor kreması diyet olanının. Bayacak derecede şeker yok, acıtmasını önleyecek kadar var.O baş ağrısı bağımlı olduğumuzun göstergesi bence. :) Kahvede dozu aşmasak iyi olur aslında.
Mocha'nın diyet versiyonunu görmemiştim. Lezzet için tatlandırıcı katıyorlardır herhalde.
Süt tadını yumuşatıyor ama sert olması daha çok hoşuma gidiyor.
Hımmmm demek öyle. Ne güzel keyif almaya başlamışsınız.Artık ciddi boyutlara gelmeye başladığını farkedince dedim ki; yediğim Zaman Mutlu olduğum şey bana faydalı olacak şeydir. Ara ara minik minik atıştrdım çikolata bisküvi vs. Ama çöp kutusu gibi hissettim kendimi:) sonra ara ara yedikçe zevk almaya başladım çips, Bikaç yudum gazlı içecek, patates kızartması... Şimdi arada çok Can'ım isteyince alıp yiyorum. Korkunun üstüne git, ye ve zevk al. Olur mu? Bunu ancak kendi kendine yenebilirsin
Yoo sağlık kriterlerim var elbet .
Ama takıntı değil.
Kırmızı çizgim, hijyen , yağ ve koku .
Pizza iyi fikir bencede.
Ardından da dondurma , mesela ?
Gram , kalori , yağ , protein hesabı bizim evde de var. Kendi sağlıksız beslenmemi yazdım ama eşim bu konuda hassastır mesela .
Spor programına ve listesine uyar.
Alternatif üretiyoruz sürekli.
Mesela onun tatlı anlayışı lor,yulaf ezmesi ve eritilmiş bitterden protein bar hazırlamak... benim ki kazandibi üstü dondurma.
Öyle mutlu ama. Eksik protein ya da fazla kalori aldığı gün mutsuz.
Yani mesaj ; nasıl mutlu isen öyle beslenmek:)
Durumumu vahim olarak gördünüz galiba.Bu kadar dikkat ederseniz bagisik sisteminiz coker en ufak enfeksiyonda yataklara dusersiniz.
Benim amcamda kalp yetmezligi vardi sizin gibi saglikli beskenirdi doktor omrunde tek bir sigaradami icmedin bagisik sistemin cok zayif demisti.
Bu kadar kasmaya gerek yok
Size sevmediğiniz ne var diye sormak lazım.Sebzeyi çok severim, eti çok severim, fast food çok severim, meyve çok severim. Allah'ım herşeyi çok seviyorum ben
Hangi kategoriye giriyorum acaba
Sanırım b.k boğaz oluyorum
Kelle paça içmeden tükürük köftesi yemeden bu hayat çekilmez..
Hanım Abla, hayatımda ikisini de yemedim.Ya ben ne yapayım. :)
Yemek konusunda çok seçici olanların derdi de çok.
Bilmediğimden ciddi ciddi soruyorum; köfteye tükürüyolar mı gerçekten?
Kelle paça içmeden tükürük köftesi yemeden bu hayat çekilmez..
aklıma geldiAysar_ ben muzda yemem anamur harici çünkü yurtdışından gelen çikiita vs cinsi muzlar denizaşırı yolda bozulmasınlar diye yeşilken toplayıp doğum kontrol ilacı enjekte ediyorlarmış bozulmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?