olay olur olmaz hemen arkasında polise gitmedim ki tatilden geldim kuzenimle kanlı bıçaklı oldum aradan bi ay geçti arakdaşıma anlattım ağladım sızladım. Arkadaşım bana destek oldu önce polise gidip söyleyelim dedik gittik o polis de bize bu cevabı verdi. Geriside benim kendi psikolojimle alakalı bişey. Kuzenimin sevgilisine sordukduk. çocuk nerede diye zaten yurt dışında yaşayan bi insan mış öğrendiğime göre. Türk sivaslı ama yurt dışında sadece gezi amaşlı kuzenimin sevgilisinin yanına gelmiş olan larda gerisi okudunuz zaten
olay olur olmaz hemen arkasında polise gitmedim ki tatilden geldim kuzenimle kanlı bıçaklı oldum aradan bi ay geçti arakdaşıma anlattım ağladım sızladım. Arkadaşım bana destek oldu önce polise gidip söyleyelim dedik gittik o polis de bize bu cevabı verdi. Geriside benim kendi psikolojimle alakalı bişey. Kuzenimin sevgilisine sordukduk. çocuk nerede diye zaten yurt dışında yaşayan bi insan mış öğrendiğime göre. Türk sivaslı ama yurt dışında sadece gezi amaşlı kuzenimin sevgilisinin yanına gelmiş olan larda gerisi okudunuz zaten
peki sana bunu yapan kuzeninin sevgilisinin arkadasimiydi,
keske polisi dinlemeyip sikayetci olsaydin,
pekala bulunurdu bence...
yurt disinda yasiyor olmasi birseyi degistirmez ki,
kuzenin sevgilisinin yanina tatile gelidigne gore samimiydiler demekki,
o biliyordur kimdir necidir polisle gitseydin kapisina oda kuzeninde sana onu yapan pislikte hak ettigini bulurdu
son yorumumu oku lütfen. Ayrıca başımda kimse yok tek başımayım arkadaşım hariç. Ben böyle bir tepkiyle karşılaşınca zaten çok aktif bir kız değilim içine kapanık bir kızım polis resmen rezil olduğunla kalırsın diye beni geri yollaınca bende bişey yaşamadım bi tarafıma baka baka çektim gittim doğrumu yaptım hayır yanlış yaptım işte hatalarımı anlatıyorum burda
bu olayı lisede yasıyorsun polis sana yasını almıssın diyor ilgilenmiyor?
ama polis nişanlın bunu gecmiş tutanaklarda buluyor? (tutanağa gectilerse kişinini bulunup savcılığa itikal etmesi gerekiyor)
kuzeninin gözü önünde oluyor hersey ama sen onunla baska bir tartısma yüzünde küsüyorsun
SENCE MANTIKLIMI
ya lütfen kusura bakma ama birşey sorucam.
Empati kuruyorum su an. Ben senin yaşadığını yaşasaydım ilk isim karakola gitmek olurdu olayı yaşadıktan hemen sonra.
şimdi sen diyorsun ya hani biri izlemiş seni. Ben de diyorum ki sana acaba diyorum, sen olay gecesi biraz alkol aldın da cok açık yazamiyorum ama onun sonucunda mı bu olay oldu?
çünkü tecavüze uğrayan birini seyretmek ancak filmlerde olur sanki. Senin, olayın akabinde polise gitmemen, tecavüze uğradıgina dair rapor almaman? Bu kadar buyuk bir olayi kimseye soylememen? Korktum falan deme, inanamam kusura bakma.
Yani ne düşündün bilemiyorum kafam karıştı.
bunu ailemin bilmemesi için ben kuzenimle başka br olay uydurup küsüyorum annem bana sorduğunda ne oldu kuzeninle diye sorduğunda bu durumu anlatamıycağım için. E tabiki kişiden suç duyurusunda bulunuyorum reşit olduğm için bulunabiliorum. Suç duyurusunda bulunduğum içinde tutanak tutuluyor. Ama kişi yurt dışına gittiği için kişiye ulaşılamıyor. Kuzenimin sevgilisi karakola getiriliyor sonundada polis bana rezil olduğun kalırsın gibi bi konuşma yapıyor bakın dikkat ederseniz her yorumumda anlatmadığım şeylerde oldu diye söyledim alkış tutmanın terbiyesizlik yapmanın bir anlamı yok
Arkadaşım seviyor musun bu adamı?
O da sen seviyor mu?
Tamam artık gerisini düşünme... Evlen ve mutlu ol :) mutluluk senin de hakkın...
bunu ailemin bilmemesi için ben kuzenimle başka br olay uydurup küsüyorum annem bana sorduğunda ne oldu kuzeninle diye sorduğunda bu durumu anlatamıycağım için. E tabiki kişiden suç duyurusunda bulunuyorum reşit olduğm için bulunabiliorum. Suç duyurusunda bulunduğum içinde tutanak tutuluyor. Ama kişi yurt dışına gittiği için kişiye ulaşılamıyor. Kuzenimin sevgilisi karakola getiriliyor sonundada polis bana rezil olduğun kalırsın gibi bi konuşma yapıyor bakın dikkat ederseniz her yorumumda anlatmadığım şeylerde oldu diye söyledim alkış tutmanın terbiyesizlik yapmanın bir anlamı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?