Benim derdim roman gibi :( okursanız çok sevinirim. Işin içinden çıkamıyorum :(

Anlatmak istemedi şeyler olabilir ondanda yanlış anlaşılıyodur belki ama nişanlında senden etkilenip ailene tepki gösterebilir.Sonucta karısı olacaksın yani.Ama şuda var yine bi deney olmasa bari.(Mesela bu durumda olanlara toplumun bakış açısı gibi)deneydi felan:6:

bunu ailemin bilmemesi için ben kuzenimle başka br olay uydurup küsüyorum annem bana sorduğunda ne oldu kuzeninle diye sorduğunda bu durumu anlatamıycağım için. E tabiki kişiden suç duyurusunda bulunuyorum reşit olduğm için bulunabiliorum. Suç duyurusunda bulunduğum içinde tutanak tutuluyor. Ama kişi yurt dışına gittiği için kişiye ulaşılamıyor. Kuzenimin sevgilisi karakola getiriliyor sonundada polis bana rezil olduğun kalırsın gibi bi konuşma yapıyor bakın dikkat ederseniz her yorumumda anlatmadığım şeylerde oldu diye söyledim alkış tutmanın terbiyesizlik yapmanın bir anlamı yok

konu açan sensin
soru işareti olan yerleri soruyoruz
her yoruma acık olman gerekiyor o dediğin lafı sana iade ediyorum

herkesin başına gelicek bir olay yaşamışsın geriye bakma gelecekle ilgili plan yap.dünürler pek birbirini sevmez boşuna uğraşma.nişanlın psikopat mı?alkolik mi?hovarda mı? ona objektif bak eğer sorun yoksa devam et.

arkadaşım buraya konu açıyorsan her yoruma açık olmalısın. Bu şekilde konuşamazsın.

her yoruma açığım ama benimle dalga geçermiş gibi konuşamazsın olayları bilmeden insancıl bi şekilde sor anlatayım dediğim gibi konuyu kısadan geçtim tabiki aklınızda sorular kaldı kalır çünki herşeyi anlatmadım. Ama benmle bu şekilde dalga geçecekseniz burdaki bir derdim varın bi anlamı yok yani zaten hay kafama baktım olaylara düzgün yorumlar yazıp destek oluyosunuz bende belki rahatlarım diye yazdm ama o kdar uzun hayatımı yazarsam boşuna forumu kaplamayayım diye kısadan kestim olaya bak

anlatmak istemedi şeyler olabilir ondanda yanlış anlaşılıyodur belki ama nişanlında senden etkilenip ailene tepki gösterebilir.sonucta karısı olacaksın yani.ama şuda var yine bi deney olmasa bari.(mesela bu durumda olanlara toplumun bakış açısı gibi)deneydi felan:6:

tabikide anlatamadıklarım anlatmadıklarım var benim yaşadığım bu olaylar 6 veya 7 sene bunları bi iki paragrafta size anlatmamı bekleyemezsiniz ki ben kimseye bişey demiyorum sorularını sorsunlar cevaplayayım benm bundan bi kazancım yok sadece derdimi anlattım o kadar. Tabiki soru işareti kalacak akıllarında insanların ama bunu ben saf değilim işte birlikte oldunda tecavüze mi uğradım diosun gibi sorularla beni alt etmek deilde adam akıllı sorularını sorsalar insanlar bende cvp versem bu şekilde ben kimseye bi ithamda bulunmam ama resmen benimle dalga geçti arkadaşlar. O söylio oda alkış tutuo. Bi dinle o zaman sr bakalım bi gün de yurt dışına mı gitmiş o adamı elime geçirsem polise bırakmam ben öldürürüm zaten. Benim yaşamımla ödedim bunu

tabikide anlatamadıklarım anlatmadıklarım var benim yaşadığım bu olaylar 6 veya 7 sene bunları bi iki paragrafta size anlatmamı bekleyemezsiniz ki ben kimseye bişey demiyorum sorularını sorsunlar cevaplayayım benm bundan bi kazancım yok sadece derdimi anlattım o kadar. Tabiki soru işareti kalacak akıllarında insanların ama bunu ben saf değilim işte birlikte oldunda tecavüze mi uğradım diosun gibi sorularla beni alt etmek deilde adam akıllı sorularını sorsalar insanlar bende cvp versem bu şekilde ben kimseye bi ithamda bulunmam ama resmen benimle dalga geçti arkadaşlar. O söylio oda alkış tutuo. Bi dinle o zaman sr bakalım bi gün de yurt dışına mı gitmiş o adamı elime geçirsem polise bırakmam ben öldürürüm zaten. Benim yaşamımla ödedim bunu

seninle dalga gecildiği yok tuana
soru işaretleri var
sen bu olayı yasadığında liseye gidiyordun yani resit değildin
böyle bir şikayetle gidildiğinde polisin aileni çağırması gerekir köy muhtarına gitmiyorsun karakola gidiyorsun

foruma birkaç gündür sahte konular açanlar oldu. arkadaşlar herhalde onun verdiği paranoya ile yaklaşıyorlar sana... olumsuz yorumlara takılma... aileni de düşünme çok, eğer gerçekten mutluysan onunla evlen yuvanı kur... kapını kapatınca bir tek sen ve o kalacaksınız o evde... dışardakiler dışarıda kalacak, önünüzde koskoca bir ömür olacak birlikte yaşanması gereken... bence böylesi bir insanı bulmuşken kaybetme derim... çünkü erkekler sorunlu kadın sevmezler, beni aldı psikoloğa götürdü diyorsun, hangi erkek yapıyor günümüzde bunu? ben çoktakdir ettim nişanlını...

arkadasin yorumunu begendim :46:

Haddini bil bana terbiyesiz diyemessin:57::57:

alkış tutup benimle dalga geçersen bende terbiyesiz demem ayrıca ben sana terbiyesiz dmedim terbiyesizlik yapmanın bir anlamı yok dedim yaran varki gocunuosun bi yanlışım olduysa da affola ama ben yanlış bişey söylediğimi düşünmüyorum.......

seninle dalga gecildiği yok tuana
soru işaretleri var
sen bu olayı yasadığında liseye gidiyordun yani resit değildin
böyle bir şikayetle gidildiğinde polisin aileni çağırması gerekir köy muhtarına gitmiyorsun karakola gidiyorsun

18 yaşımı doldurmuştum reşittim adam benimle dalga geçtide yolladı tutanak tuttu kuzenin sevgilisi geldi kuzen geldi ama hiç bişey konuşmadı aradan bi ay 1.5 ay geçti neyi nası ispat edicektim. Benm hatam rezil oluırum korkusuyla olay olduğunda karakola gitmememdi .soru işareti olabilir sürekli söyliorum olan olayları eksik anlattım fazla uzamasın diye anlatabildimmi

alkış tutup benimle dalga geçersen bende terbiyesiz demem ayrıca ben sana terbiyesiz dmedim terbiyesizlik yapmanın bir anlamı yok dedim yaran varki gocunuosun bi yanlışım olduysa da affola ama ben yanlış bişey söylediğimi düşünmüyorum.......

bir cümlede bukadar tutarsizlik pesss bi dedim bi demedim:20:

neyse ben kötü icerigimi bastim

hemen bel altindan vurmalar yaran var filanlar ayip ayip:57::57:

foruma birkaç gündür sahte konular açanlar oldu. Arkadaşlar herhalde onun verdiği paranoya ile yaklaşıyorlar sana... Olumsuz yorumlara takılma... Aileni de düşünme çok, eğer gerçekten mutluysan onunla evlen yuvanı kur... Kapını kapatınca bir tek sen ve o kalacaksınız o evde... Dışardakiler dışarıda kalacak, önünüzde koskoca bir ömür olacak birlikte yaşanması gereken... Bence böylesi bir insanı bulmuşken kaybetme derim... çünkü erkekler sorunlu kadın sevmezler, beni aldı psikoloğa götürdü diyorsun, hangi erkek yapıyor günümüzde bunu? Ben çoktakdir ettim nişanlını...

teşekkür ederim bahar bu kadar kötü yorumlardan sonra senin yorumun ilaç gibi geldi inan bana. Konuyu nasıl kapatacağım ben böyle bişey yapabilme imkanım varmı inan çok pişman oldum yazdığıma. Acındırmak deilde ben bu kadar tepki alıcağımı bikmiyodum. Oturup en baştan anlatsam bi haftada okusanızda bitiremezsiniz. Ben insanlar kısadan okusun diye kısa kısa anlattım olayı bilmeyenler kötü kötü yorumlar yaptı onlarda kendince haklılar ne diyim. Ama senin bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim.

Sanirim bazı seylerin cevabını yazarak alamayacağız.

O zaman asıl sorununa geleyim.

Sen bence nişanlına sıkıca saril, aileni sevdirmeye uğraşma sakın çünkü sen sevdirmeye calistikca ona daha antipatik gelecek. nişanlın, ailene saygısını göstersin yeter. delice sevmek zorunda değil zaten.

Sana mutluluklar dilerim..

Neyse ben kötü icerigimi bastim

tamam arkadaşım lütfen seninle muhattap olmak istemiorum sen insanlıktan anlamazsın. Lütfen yazma banada şu konuyu nasıl silebilirim bana yardımcı olurmusun admin sin sanırım.

ben az önce de yorum yaptım. insanlar kendi başlarına gelmicekmiş gibi konuşmayı marifet sanıyor. ama kimse büyük konuşmasın. sahte olduğunu düşünen de yazmasın sizi yazın diye birisi zorlamıyor. ben namusun iki bacak arasında olduğunu düşünmüyorum. bekaretini kaybetmeden neler yapıldığınıda 6 yıllık üniversite hayatımda çok güzel gördüm çevremde... ayy ne ayıp ayy bilmem ne diyenlerin aslında neler yaptığını da çok iyi gördüm. daha dün burada kızlık zarının dikilmesi için birbirine doktor öneren insanlar vardı. vicdanen ne kadar rahat edecekler orası da mechul eşlerini kandıran insanlar da çok. bu kız açık yüreklilikle yaşadıklarını eşine anlatmış o da konduramamış canım tekrar söylüyorum zaman geçtikçe eşin de aileni sevecek olayla daha çok yeni 1 yıl dediğin ne ki... takma sen milleti. herkesin evladı olacak çuvaldızı kendine iğneyi başkasına batır diye boşa dememişler. bir hatayı bu kadar abartmaya da gerek yok cahilliğinde olmuş. 18 yaş belki cahillik değildir ama bu kız 24 yaşında onun dönemiyle şimdiki dönemi bir tutamayız. anlatamadığı çok şey var. ben de konu açmıştım ama insanlar sorunun cevabını değil senin yaptığın şeyleri yadırgamayı daha çok seviyor ben bunu gördüm ve bir kez daha nasıl bir toplumda yaşadığımı anladım!!!

sanirim bazı seylerin cevabını yazarak alamayacağız.

O zaman asıl sorununa geleyim.

Sen bence nişanlına sıkıca saril, aileni sevdirmeye uğraşma sakın çünkü sen sevdirmeye calistikca ona daha antipatik gelecek. Nişanlın, ailene saygısını göstersin yeter. Delice sevmek zorunda değil zaten.

Sana mutluluklar dilerim..

tamam teşekkür ederim bu güzel yorumun için ve önerilerin için. Ama merak ettim ne sordunda cvp vermedim yazarak?

kötü şeyler yaşamışsın Allah kimseye vermesin
umarım nişanlınla evlenip mutlu olursun yaşadığın kötü olayları unutursun
zamanla nişanlın ve ailenin arasıda düzelir umarım üzülme...

Lütfen ikili tartışmalara girmeyiniz, ağır sözler, hakaretlerden kaçınınız...

neyse ben kötü icerigimi bastim

Maelesef bu tip kullanıcılar böyle yazdıkları konuya hemen vah vah tüh tüh allah belasını versin gbi yorumlar bekliyor..

iki mesaj sonra allah sizin basınıza versin yazarlar

tekrar yazıyorum soru işaretleri fazla hemdee cok
biz burda yer yazılana inansaydık işimz var

birde ilk üyelik ilk mesaj kuralı senelerdir değişmedi.. noktaa...

ben az önce de yorum yaptım. Insanlar kendi başlarına gelmicekmiş gibi konuşmayı marifet sanıyor. Ama kimse büyük konuşmasın. Sahte olduğunu düşünen de yazmasın sizi yazın diye birisi zorlamıyor. Ben namusun iki bacak arasında olduğunu düşünmüyorum. Bekaretini kaybetmeden neler yapıldığınıda 6 yıllık üniversite hayatımda çok güzel gördüm çevremde... Ayy ne ayıp ayy bilmem ne diyenlerin aslında neler yaptığını da çok iyi gördüm. Daha dün burada kızlık zarının dikilmesi için birbirine doktor öneren insanlar vardı. Vicdanen ne kadar rahat edecekler orası da mechul eşlerini kandıran insanlar da çok. Bu kız açık yüreklilikle yaşadıklarını eşine anlatmış o da konduramamış canım tekrar söylüyorum zaman geçtikçe eşin de aileni sevecek olayla daha çok yeni 1 yıl dediğin ne ki... Takma sen milleti. Herkesin evladı olacak çuvaldızı kendine iğneyi başkasına batır diye boşa dememişler. Bir hatayı bu kadar abartmaya da gerek yok cahilliğinde olmuş. 18 yaş belki cahillik değildir ama bu kız 24 yaşında onun dönemiyle şimdiki dönemi bir tutamayız. Anlatamadığı çok şey var. Ben de konu açmıştım ama insanlar sorunun cevabını değil senin yaptığın şeyleri yadırgamayı daha çok seviyor ben bunu gördüm ve bir kez daha nasıl bir toplumda yaşadığımı anladım!!!

inan yorumunu okudum ve ağladım. Arkadaşım o kadar teşekkür ederim ki söyleyemediklerimi söyledin. çok teşekkür ederim benm yaşadığım olay çok zor ve kabul edilememesi bişey. Diyorum ya kısadan anlattım içerik bilinse belki , oda belki hak verirler . Ama bunu düşmanımın başına bile vermesin allah o kadar diyorum.tekrardan yorumun için çok teşekkür ederimmm

Back