Benim derdim roman gibi :( okursanız çok sevinirim. Işin içinden çıkamıyorum :(

Canım nişanlınla aile durumunu düşünüyorsan inan o durum evlendikten sonra çok değişiyor zaten. Hiç onu kafana takma olur mu nişanlını çok taktir ettim Allah bizi de hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

canım yazmayacaktım ama yınede dayanamadım yazıyorum...! sen ki o kadar sorunu badireyi atlatıp çözmüşsün tek derdin bumu eğer buysa rahat ol sen evlenip gideceksin artık senin bir ailen olacak önce kurdugun yuvayı aile bil ,geriside özel günlerde ziyaret o kadar sorun olmaz ,eşin sevmiyor olabilir ama zorla sevdiremezsin ki,o seni sevdiği için böyle yapıyor,böyle iyi ve değerli bir insanın kin besleyebileceğini zannetmiyorum.tek derdin bu olsun.mutluluklar dilerim .ALLAH tamamına erdirsin inşallah.

maelesef bu tip kullanıcılar böyle yazdıkları konuya hemen vah vah tüh tüh allah belasını versin gbi yorumlar bekliyor..

Iki mesaj sonra allah sizin basınıza versin yazarlar

tekrar yazıyorum soru işaretleri fazla hemdee cok
biz burda yer yazılana inansaydık işimz var

birde ilk üyelik ilk mesaj kuralı senelerdir değişmedi.. Noktaa...

arkadaşım haklısın ama ben o insanlardan değilim. Seninle burda laf attırmak için konu açmadım derdimi anlattım o kadar. Ilk üyelik değil ben bu forumu takip ediyordum ama üye olmuyordum sadece. Ama derdimi anlatmak için üye oldum. Soru işareti olabilir bu büyük yaşanmışlığı paragraflara sığdıramam sığmaz çünki. çok anlatmadıklarım var soru işareti olmsı normal. Lütfen benşmle laf dalaşı yapmak yerine konuyu silebilmem için bi öneride bulunabilirmisiniz. öneriniz yoksa lütfen cevp vermeyi insanlık namına rica ediyorum.

ben az önce de yorum yaptım. insanlar kendi başlarına gelmicekmiş gibi konuşmayı marifet sanıyor. ama kimse büyük konuşmasın. sahte olduğunu düşünen de yazmasın sizi yazın diye birisi zorlamıyor. ben namusun iki bacak arasında olduğunu düşünmüyorum. bekaretini kaybetmeden neler yapıldığınıda 6 yıllık üniversite hayatımda çok güzel gördüm çevremde... ayy ne ayıp ayy bilmem ne diyenlerin aslında neler yaptığını da çok iyi gördüm. daha dün burada kızlık zarının dikilmesi için birbirine doktor öneren insanlar vardı. vicdanen ne kadar rahat edecekler orası da mechul eşlerini kandıran insanlar da çok. bu kız açık yüreklilikle yaşadıklarını eşine anlatmış o da konduramamış canım tekrar söylüyorum zaman geçtikçe eşin de aileni sevecek olayla daha çok yeni 1 yıl dediğin ne ki... takma sen milleti. herkesin evladı olacak çuvaldızı kendine iğneyi başkasına batır diye boşa dememişler. bir hatayı bu kadar abartmaya da gerek yok cahilliğinde olmuş. 18 yaş belki cahillik değildir ama bu kız 24 yaşında onun dönemiyle şimdiki dönemi bir tutamayız. anlatamadığı çok şey var. ben de konu açmıştım ama insanlar sorunun cevabını değil senin yaptığın şeyleri yadırgamayı daha çok seviyor ben bunu gördüm ve bir kez daha nasıl bir toplumda yaşadığımı anladım!!!

Tebrik ederim çok güzel özetlemişsin...

inan yorumunu okudum ve ağladım. Arkadaşım o kadar teşekkür ederim ki söyleyemediklerimi söyledin. çok teşekkür ederim benm yaşadığım olay çok zor ve kabul edilememesi bişey. Diyorum ya kısadan anlattım içerik bilinse belki , oda belki hak verirler . Ama bunu düşmanımın başına bile vermesin allah o kadar diyorum.tekrardan yorumun için çok teşekkür ederimmm

rica ederim boşuna yazılanlara da canını sıkma nedense millet en ince ayrıntısına kadar öğrenmeye çalışıyor kızın sorusu bu: ailemle nişanlımın arasını nasıl düzeltebilirim... daha önce yaşadığı olaylar değil. insanlar kendilerine konuşacak malzeme arıyor nedense... (herkes için demiyorum) çok tuhaf...

sağol canım daha çok şey yazmak istiyorum ama neyse diyorum...

döksen keske içindekileri

yazılan cevaplara acık olması gerekiyor..

burda nerdeyse hergün fake konu oluyor tabikide emin olmaya calısıcaz

Konu yalan veya yanlış aktarılmış bence..
Anne ve babanız ( kardeşleriniz ) kaç yaşında ve ne durumda olurlarsa olsunlar
Sürekli sinir krizi geçiren - ağlayan - kendini eve kapatan - hastanelerde dolaşan bir kızı görmemezlikten gelemezler/di..

İnsan bir durup neoluyor kızım sana der.. ve araştırır hiçbir ebeveyn böyle bırseyı görmemezlıkten gelmez..
+ poliste gelmez asla boyle bısey soyleyemezler kanunlara aykırı , Allah korusun sızın basınıza daha kotu bısey gelmiş olsa kayıtlardan sıkayet ettıgınız ama işlem yapılmadıgı anlasılınca polıslerın bası yanar kımse boyle bır sorumlulugu göze almaz/dı ..

O yuzden hıkayenızde yalanlar var..
Başınıza boyle bısey gelmısse ve susmussanız bıle yine siz suclusunuz ..
Bu basit bır namus olayı değil .. İnsanlık suçu var ortada..
Bugun size bu kotulugu yapan hayvan cezalandırılmadıgı ıcın baskalarınada aynı kotulugu yapabılır .. bundan da mesulsunuz.

Back