Benim derdim roman gibi :( okursanız çok sevinirim. Işin içinden çıkamıyorum :(

Canım nişanlınla aile durumunu düşünüyorsan inan o durum evlendikten sonra çok değişiyor zaten. Hiç onu kafana takma olur mu nişanlını çok taktir ettim Allah bizi de hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

canım yazmayacaktım ama yınede dayanamadım yazıyorum...! sen ki o kadar sorunu badireyi atlatıp çözmüşsün tek derdin bumu eğer buysa rahat ol sen evlenip gideceksin artık senin bir ailen olacak önce kurdugun yuvayı aile bil ,geriside özel günlerde ziyaret o kadar sorun olmaz ,eşin sevmiyor olabilir ama zorla sevdiremezsin ki,o seni sevdiği için böyle yapıyor,böyle iyi ve değerli bir insanın kin besleyebileceğini zannetmiyorum.tek derdin bu olsun.mutluluklar dilerim .ALLAH tamamına erdirsin inşallah.

arkadaşım haklısın ama ben o insanlardan değilim. Seninle burda laf attırmak için konu açmadım derdimi anlattım o kadar. Ilk üyelik değil ben bu forumu takip ediyordum ama üye olmuyordum sadece. Ama derdimi anlatmak için üye oldum. Soru işareti olabilir bu büyük yaşanmışlığı paragraflara sığdıramam sığmaz çünki. çok anlatmadıklarım var soru işareti olmsı normal. Lütfen benşmle laf dalaşı yapmak yerine konuyu silebilmem için bi öneride bulunabilirmisiniz. öneriniz yoksa lütfen cevp vermeyi insanlık namına rica ediyorum.

Tebrik ederim çok güzel özetlemişsin...

rica ederim boşuna yazılanlara da canını sıkma nedense millet en ince ayrıntısına kadar öğrenmeye çalışıyor kızın sorusu bu: ailemle nişanlımın arasını nasıl düzeltebilirim... daha önce yaşadığı olaylar değil. insanlar kendilerine konuşacak malzeme arıyor nedense... (herkes için demiyorum) çok tuhaf...

Konu yalan veya yanlış aktarılmış bence..
Anne ve babanız ( kardeşleriniz ) kaç yaşında ve ne durumda olurlarsa olsunlar
Sürekli sinir krizi geçiren - ağlayan - kendini eve kapatan - hastanelerde dolaşan bir kızı görmemezlikten gelemezler/di..

İnsan bir durup neoluyor kızım sana der.. ve araştırır hiçbir ebeveyn böyle bırseyı görmemezlıkten gelmez..
+ poliste gelmez asla boyle bısey soyleyemezler kanunlara aykırı , Allah korusun sızın basınıza daha kotu bısey gelmiş olsa kayıtlardan sıkayet ettıgınız ama işlem yapılmadıgı anlasılınca polıslerın bası yanar kımse boyle bır sorumlulugu göze almaz/dı ..

O yuzden hıkayenızde yalanlar var..
Başınıza boyle bısey gelmısse ve susmussanız bıle yine siz suclusunuz ..
Bu basit bır namus olayı değil .. İnsanlık suçu var ortada..
Bugun size bu kotulugu yapan hayvan cezalandırılmadıgı ıcın baskalarınada aynı kotulugu yapabılır .. bundan da mesulsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…