Benim derdim roman gibi :( okursanız çok sevinirim. Işin içinden çıkamıyorum :(

ben sadece aklımdann geçenleri yazdım.daha çok şey geçiyor aklımdan inann

polis neden sizi yolladı.affınıza sığınarak soruyorum yoksa ilişki yaşaayıp pişman oldunuz,karakola gidip şikayet edince mi polis öyle dedi

nişanlınıZ normal değill bence.bilmiyorum hala cvp vermediniz sorularıma

doğru diosun bi yandan da şükrediorum karşıma çıktığı için bir korkum var suratıma bu durumu vururmu evlenmemelimiydim çok seviyorum ama daha canım acısın istemiyorum diyorum bide kuzenin ne suçu var demişsin yukarıdaki yorumda yazdım kuzenimin suçunu oku istersen canm

zamana bırak canım onunde uzun yıllar var hersey bır anda olmaz nısanlın aılenın ıçıne gırınce onları daha yakından tanıdıkça değişir yapıcı olmaya çalış değişcek hersey zaten yasanmıs bıtmıs gundemede getırmeyın bu konuları nısanlınla o senı kabul etmıs en zor gunlerınde yanında olmus bundan sonrada olur evlılık çok farklı bısey evlenmeden once toz pembe gorunuyo ama evlendıkten sonra kapalı kapılar ardında esınle sen kalıyosun mutluysan gerısını bosver mutluluğunu yasa aılenede mutlu olduğunu goster onlarında ıçı rahat etsın

bi alinti yaparak tekrar inceleyeyim dedim acaba kacirdigim yerle oldumudimi zebusum

işte arkadaşım polis beni yolladı 18 yaşını geçtin tamda senin de şu anda düşündüğün gibi çocuk yurt dışına gitmiş geri getirsekde bişiy yapamayız bunu ispatlayamayız. Sen rezil olduğunla kalırsın. Herkes kendi isteğinle yaptığını düşünür diyerek beni geri ylladı

ya bu konu fake

ya siz çok safsınız

ya da ben çok fesatım

sizin konuşmanız hakaret edici ama insanların yaşadıklarına dalga geçerek cevap vermeniz bence çok kötü. Sorun cevaplayayım . Konuda yazdığım şeyi görmedin sanırım. O polis memuruna kızgın olduğumuda söyliyorum. Onun uğraşmayarak beni yollaması. Belkide haklıydı . Beni burda göremezsiniz adımı da bilemezsin derdim vardı kimseye anlatamadığım anlattım ve dediğim gibi uzun olmasın diiye bazı yaşanmışlıkları yazmadım. Yazmadığım halde bu kadar uzun oldu. Kimse okumaz diye düşündüm ama okudunuz teşekkür ederim. Burda sen çok fesatsın diyemem ama anlayışsızsın benim yaşadaığım olaya karşı bu tür cevap yazman da çok ağır teşekkür ederim

tecavüz edip sabahında yurtdışına mı gitti

polis zabıt tutmadı,hemen kapıda sorgu sual etti ve yolladı

18 yaşınızı geçsenizde yollayamaz polis

üstelik jinekolojik muayenede vajinanın zorlandığı belli olurdu

hakaret varsa buyrun yönetiiye şikayet edin

daha yeni sizi anladığımı yazdınız şmdi de bunu

bu polis konusuda kafa karıştırıcı:44:.
üniversite bizi rahatsız eden serserileri şikayet etmiştik. hemen zabıt tuttular rahatsız ettikleri yere götürdük orda geçmelerini beklediler. 3 gün uğraştılar bu basit şeyle. bilmiyorum:44:

olay olur olmaz hemen arkasında polise gitmedim ki tatilden geldim kuzenimle kanlı bıçaklı oldum aradan bi ay geçti arakdaşıma anlattım ağladım sızladım. Arkadaşım bana destek oldu önce polise gidip söyleyelim dedik gittik o polis de bize bu cevabı verdi. Geriside benim kendi psikolojimle alakalı bişey. Kuzenimin sevgilisine sordukduk. çocuk nerede diye zaten yurt dışında yaşayan bi insan mış öğrendiğime göre. Türk sivaslı ama yurt dışında sadece gezi amaşlı kuzenimin sevgilisinin yanına gelmiş olan larda gerisi okudunuz zaten

hayır tabikide görüşmüyorum sonra o sevgilisiyle evlendi ve gitti. Sadece annesi yan apartmanımızda ve annemle çok samimi o bize sürekş gelip gidiyor.

peki sana bunu yapan kuzeninin sevgilisinin arkadasimiydi,
keske polisi dinlemeyip sikayetci olsaydin,
pekala bulunurdu bence...

hakaret varsa buyrun yönetiiye şikayet edin

daha yeni sizi anladığımı yazdınız şmdi de bunu

hayır arkadaşım ben sana burda derdimi aççtım sen ben safmıyım atıosun diosun ben niye atıyım ne amacım var. Sadece içimde kalan bişeyi yazdım hatalarım var gittim kuzenimle başıma geleni yazdım. O polisin yaptığı doğru değildiki ben bi el attım oda tutmadı o polisin yaptığı yanlış başka polis olsaydı dedğiniz gibi zabıt tutup işlem yapması gerekirken o beni yolladı. Ben bi zorlukla gittim anlattım benm için namus çok büyük kavramken ben bunu yaşayıp ta gidip polise bunu anlatmak benm için çok zordu gittim anlattım o polisin bu tepkisiyle karşılaşınca çok şaşırdım. Da sizin gibi utanmadan isteyerek birlikte olduysan şimdi söyle dedi. Sonra bak kızım açalım davayı ama bişey yapamayız rezil oldğunda kalırsın dedi dalga geçti yolladı. Ben nişanlımla tanışana kadar polislerden nefret ettim zaten . Dikkatli okuyun. Ayrıca konu uzamasın diyede kısa kestim anlatmadıklarım var ondan sizin kafanızdada boşluk oluştu hemen ön yargı yaparak ilişkiye girdinde tecavüze uğradım diyosun diye ima ediosun. Ama işte işin iç yüzü bu deil. Benim ne amacım varki size burda bunu yazıyım tecavüze uğradım diyim. Niye ne kazancım olucak. Ben yaşadığım olayı anlatmak istedim ama siz çok ters b tarafa soktunuz bide üstüne dalga geçtiniz sadece senin için değil diğer arkadşlar için de diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…