benim derdim bitmeyen takıntım:(

ben gelinliğini fena bulmadım maşallah güzel kızsın bunları düşünme ne dertli arkadaşlarımız var burda okumuşundur senin derdin hiç bişi sıkma canını gece gece uykum kaçtı valla :)
haklısın bacım işte kimseyle paylaşmayınca insan içinde büyütüyoda büyütüyor. ama deniz arkadaş sağolsun bi çözüm buldu. ya burada gerçekten bayan dayanışması varmış

her zaman var olmaz mı yoksa burda işimiz ne saate bak bi lokma bebeklerimiz var bizim uyuyunca burdayız dünnyayı kurtarcaz bizi bizden başka kimse anlamıyo bacım ne yapalım bizde burdayız

her zaman var olmaz mı yoksa burda işimiz ne saate bak bi lokma bebeklerimiz var bizim uyuyunca burdayız dünnyayı kurtarcaz bizi bizden başka kimse anlamıyo bacım ne yapalım bizde burdayız
çok doğru.hep derim ben eşle paylaşılcak konu başka aileyle başka bayan arkadaşınla başka diye.ben dört aydır içimi kemirdim bu mevzu için kimse takmadı çevremden.burda bi gecede çözüldü.teknolojinin gözünü seveyim

candır teknoloji etraf öle be iki laf edemiyosun hep laf çıkıyo burda bak söyledin rahat ettin rabbim başka dert vermesin.

candır teknoloji etraf öle be iki laf edemiyosun hep laf çıkıyo burda bak söyledin rahat ettin rabbim başka dert vermesin.
amin canım cümlemize.hele şu aldatma boşanma mevzularını görünce çok çok üzülüyorum. işte asıl dert o Allah hepsinin yardımcısı olsunayrıca resimdeki o bebiş sizinki mi?:)

amin canım cümlemize.hele şu aldatma boşanma mevzularını görünce çok çok üzülüyorum. işte asıl dert o Allah hepsinin yardımcısı olsunayrıca resimdeki o bebiş sizinki mi?:)

hep öle üzülüyoruz çok aminn.. evet o benim küçük limoncuğum

Kontes8 hoşgeldin ben kontes9. Tanıdık falan değilsinndir inş
Bu arada tek derdin bu olsun canım ya çektir bi daha, ben de istiyorum bu yaz bebeğim ve eşimle değişik fotolar :) rabbim denk getirsin inşallah

Nelere para harcamıyoruz ki sanki bence eşin gayet anlayışlı biri imiş madem yıldönümünde planladığın şey süper olur. Maddi olarak sizi çok ağır sarsacak bir mebla değilse yap derim ben nolcak.

Benim de nikah şekerim yoktu çok aklımda kalmıştı. Eşim 2 sene sonra nikah yıldönümümüzde nikah şekeri yaptırıp getirmiş. Ben Nasıl mutlu olmuştum. Yakın akrabalara aileme falan vermiştim 2 sene sonra

Hiç de çekineceğin birşey değil. yap gitsin canın sağolsun

Arkadasim inan bu

Supermis arkadasim ne kdr guzel dusunceli adammis ☺erkek bunlar herseyi ince ayritisina kdr bekliyemeyiz anca duyucaklr yapcaklar kadinlar dha duygusal bakiyor her konuya

Arkadasim inan bu
Dokunmatik tel cumlem bitmeden gonderlms sunu diyicektim takma huzurun yerinde olsun gerisi teferruat nler var muhtesen dugunle evlenyr hersy istedigi gbi ama sonra dan neler ckiyor neler yasiyorlar az okumadm aldatilan kadinlarn hikayelerini otur RABBIMe sukret uzun omur iste resim fln bnlar inan kafani yormaya degmez israfta etmeyin o paraya hayr isleyin desinler icin zora grmesn esin ben cok dindar kapali bir insan degil ama israf in gunah oldugunu iyi biliyorum

Supermis arkadasim ne kdr guzel dusunceli adammis ☺erkek bunlar herseyi ince ayritisina kdr bekliyemeyiz anca duyucaklr yapcaklar kadinlar dha duygusal bakiyor her konuya
yok canım onun ince düşüncesinden değil aslında ben 2 sene boyunca başının etini yemiştim muhtelif zamanlarda. hep büyütüyorsun aman boşver nolcak diye geçiştirdi. sonra en yakın arkadaşının nikahına gittik birlikte nikah şekeri verildi falan ne güzelmiş nikah şekeri değil mi dedim. işte üstünden hafta geçti gidip yaptırmış diyorum ki arkadaşınınkini görene kadar nikah şekerinin ne olduğunu bilmiyordu heralde aaa bu muymuş yaptırırım ben bunu diye düşündü

ama herşeye rağmen ben de eşimden beklemiyordum böyle incelik elinde kutuyla görünce şok olmuştum beni son şaşırtması da o oldu zaten
yüz görümlülüğünü bile balayından sonra aldırmış bir insan olarak içinde kalacağına sonradan da olsa yap gitsin derim ben

Ah su eslerimiz aslinda yaparlarda inat var ruhlarinda derim derim bi bakarim itiraz eden adam bana soruyo hangisi diye pek sevmez ufak tefek ev esyalarini bende sus severim iyi bsy degil gosteris ama illa byle evde hersy gozkamastircak cok gunah israf bazen gaflete dusuyorum ama gerci sebebi de var kiskanc cevre dosta dusmana karsi hesabi

Bunca sıkıntına 3000 az bile.. Bence harıka fıkır .. Kendını daha ıyı hıssedeceksın sonucta. Ohhh bahara kadar gıt dene en guzel gelinliği al ve fıto cekımı yaptır ..

Canım boşver bunları Allah mutlulugunuzu bozmasın. Durumunuz iyi olursa yıldönümünde içine sindigi gibi bi gelinlik giyersin istediğin pozlarida verirsin hem değişik bir anı ve yıl dönümü kutlaması olur. Olmadimi belki ilerde bi oğlun olur sünnet düğününde gelinlik giyersin. Böyle tanıdıklarım var kaçarak evlenenler yada düğününde gelinliği içine sinmeyenler böyle yapıyor...

Bende kactigim icin nisan soz olmadi oyle fotografimiz yok diye icleniyorum bu aralar.tabiki allahm baska dert vermesin ama icimizde ukte kalinca dert haline geliyor haliyle.yildonumu degilde bi kac yila kadar birikim yapip yapsaniz tekrar.bende esime bi tanidigimizin dugununde elbise giyiyim sacimi yaptiriyim fotograf cekinelim dedim askim saolsun kabul etti
senin esinde kabul edecektir bak ne kadar uzulmus istedigin dugunu yapamadim diye

En güzeli stüdyoda çekil 3 bin tl tutmaz gayetde güzel olur bence
Maksat istediğin gibi olsun.2-3 saatliğine gelinlik kiralıcaksın oda o kadar tutmaz zaten konuş kendini anlat yardımcı olurlar

hiç bir şey için geç değil bencede gelinliği saatlik kirala hafifbir makyaj sanırım kapalı bir bayansın kuafördede toplat boneni 3 poz çektirsen içimdeki yükün hafifler , yaş konusunada takılma geç olmadan yap ve hayatına devam et ama kocanında burnundan getirme öyle istemiyordum böyle oldu falan diye,

hep öle üzülüyoruz çok aminn.. evet o benim küçük limoncuğum
maşallah çok tatlı yaa.tam bir limoncuk yumuk yumuk eller:)

Kontes8 hoşgeldin ben kontes9. Tanıdık falan değilsinndir inş
Bu arada tek derdin bu olsun canım ya çektir bi daha, ben de istiyorum bu yaz bebeğim ve eşimle değişik fotolar :) rabbim denk getirsin inşallah
aa kontes ablam hoşbulduk canım .

biz nikah şekerini eşimle beraber yapmıştık şükür o kadarını akıl edebilmişim o karmaşa sıralarında.sizin de ne güzel olmuş kurtulmuşsunuz o takıntıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…