Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok komikmiş ciddenEki Görüntüle 1713270 Ay öyle anlatınca bnm kafamdan böyle şeyler geçiyordu kusura bakma ama
Ne güzel olmuşsunuz bnce fazla abartmışsnz
Allah aşkına bu mu kötü. Ne hayal ediyordun ki? Prenses gibi olmuşsun İşte.Eki Görüntüle 1713250 ahanda bu kötü gelinlik
teşekkür ederim canım.ama işte dedim ya beğenmememin en önemli sebebi sanırım maria_can a verdiğim cevapta yazdıklarımAllah aşkına bu mu kötü. Ne hayal ediyordun ki? Prenses gibi olmuşsun İşte.
o oturmayan beli beni mahvetti işte dikiş yerleri açıkta bırakılmış o da sürtünüp belimi yara yapmışaslında gelinlik fena değil.
sadece belden biraz daha otursa daha iyiymiş.
istersen kirala bi tane, birkaç saat çekim yapın olsun bitsin.
içinde kalacağına tekrar yap.
Valla photoshopunu yaparım, fotoğraf çekimi için de arkadaşımı önerebilirim ücretsiz yapabilir çekimini, gelinlik de var ama dekoltesi biraz fazla senin gelinliğini görünce giymeyeceğini tahmin ettim...canım ya çok sağol bu güzel fikir bence.daha ucuza bi şekil de maledebilirsem neden olmasın
ben video çektirmedim bile.ama albüm var kocaman ona yazık olduGeçmiş bitmiş gözüyle bak. Ben de gelinlik ve kuafor faciasına ugrayanlardanim. Hani deler ya sakının göze çöp batarmis diye aynen öyle oldu. Düğün salonuyla anlaşmalı kuaför vardi parasini önceden vermiştim. Ben sırf mahalle kuaförü diye gitmedim. Lüks adı duyulmuş bi kuaföre gittim. Ama sonuç faciaydi. Makyajı desen zombi makyajı gibiydi desem yeri olur.
Ne mi oldu sonra ? Evlendigimden beri düğün videolarımi 1 kere bile izlemedim. Sonra unuttum. Sende izleme.Unutursun.
canım ya çok iyisin yapabilir miyiz cidden?istanbulda mısın??Valla photoshopunu yaparım, fotoğraf çekimi için de arkadaşımı önerebilirim ücretsiz yapabilir çekimini, gelinlik de var ama dekoltesi biraz fazla senin gelinliğini görünce giymeyeceğini tahmin ettim...
anladığım kadarıyla yapıcı bi insansınız teşekkür ederim.bu takıntıdan kurtulmak büyük bir basamak atlamak olacak.ben nisan ayında bi çekim düşünüyorum böyle laleler falan çok güzel olur..yıldız korusu ya da emirgan çok şahane.arkadaşınıza ne zamandan randevu almak lazım?Ben genelde yurtdışındayım arada İstanbul'da bulunuyorum, ama istanbulda fotoğraf çekebilecek arkadaşım var, photoshop yapmam için zaten fotoğrafları elden almama gerek yok :) İstediğin gibi düzenlerim. Eğer başkasına da çektirirsen fotoğraf photoshoplayabilirim istediğin şekilde fotoğraflarını... Hatta şuanki resimlerini bile baya düzeltebilirim sevmediğin noktaları...
takıntı diyorum abartmışsınız diyosunuz.ben de onu diyorum işte abartıyorum bunu nasıl yenebilirim diyeÇok abartmissiniz!
fotoshop o kadar mucizevi bişey mi yaNisan ayı için şimdiden bişey demem zor ama konuşurum mutlaka çok önceden gün almaya gerek yok nisan ayında müsait olduğunuz bir gün konuşulabilir, Nisan ayında ne kadar yoğun olur onu bilmiyorum şuan.
Ama gerçekten bir deneyebiliriz şuanki fotoğraflarınız üzerinde de ufak oynamalar yapmayı, beldeki potluğu bile düzeltebilirim :) Beğenirseniz istediğiniz kadar fotoğrafınızı gönderirsiniz düzenlerim. Beğenmediğiniz noktaları söylemeniz yeterli bana. Ben sizin için en kolay en masrafsız yolu söylemek istedim açıkçası :)
Size mcilimi göndereyim bana 1 resim atın ve o resimde neleri beğenmediğinizi söyleyin sonra ne kadar mucize kendiniz karar verin :) Gerçekleri saptırmamak lazım (yani sizi alıp başka bir insana çevirmemek) tabiki ama baya düzenlemeler yapılabiliyor :)fotoshop o kadar mucizevi bişey mi ya
Bir gelinlik kirala. Al fotoğrafçıyı cekil yeniden. Parasını düşünme. Çünkü o resimler ömürlük
ikiniz de çok haklısınızcanını üzdüğüne değmez gelinlik şey boş ver bunları evlenmişsin mutlu ol kocanla sevin birbirinizi Allah başka dertler vermesin can sağlığın huzurun yerinde olsun. bunlar dünya işleri ....