benim derdim bitmeyen takıntım:(

Eki Görüntüle 1713270 Ay öyle anlatınca bnm kafamdan böyle şeyler geçiyordu kusura bakma ama
Ne güzel olmuşsunuz bnce fazla abartmışsnz
çok komikmiş cidden
evet biraz abartmış olabilirim ama aslına bakarsanız istediğim gelinlik tarzı değil.bu senelerde hep böyle zarif dantel gelinlikler moda ben gittim ağır taşlı eski model bişey buldum hiç kimsede demedi bak dantel gelinlik çok şık duruyo bu sene moda bu bunları bi dene istersen diye.iki arkadaşımı götürmüştüm gelinlik seçmeye. benim kafa bu aralar dalgın koşturmaca falan gelinliğe çok odaklanamıyorum bi fikir verirsiniz diye onlarda ağzını açıp bi kelime etmedi gelinlikçide.şimdi muhabbet ederken de diyolar ki ben gelinliğimi kesinlikle dantel alırım daha zarif ve şık duruyo
o zaman bana niye tavsiye etmedin diyesim geliyo hatta diyom da ama işte geçti artık

aslında gelinlik fena değil.
sadece belden biraz daha otursa daha iyiymiş.
istersen kirala bi tane, birkaç saat çekim yapın olsun bitsin.
içinde kalacağına tekrar yap.

aslında gelinlik fena değil.
sadece belden biraz daha otursa daha iyiymiş.
istersen kirala bi tane, birkaç saat çekim yapın olsun bitsin.
içinde kalacağına tekrar yap.
o oturmayan beli beni mahvetti işte dikiş yerleri açıkta bırakılmış o da sürtünüp belimi yara yapmış
ayrıca bunu da kiralamıştık zaten ama kendi fiyatından iki yüz lira aşağı fiyata sadece.böyle yarı fiyatına olacak gelinliği gelinlikçide bulabilir miyim ki?

Geçmiş bitmiş gözüyle bak. Ben de gelinlik ve kuafor faciasına ugrayanlardanim. Hani deler ya sakının göze çöp batarmis diye aynen öyle oldu. Düğün salonuyla anlaşmalı kuaför vardi parasini önceden vermiştim. Ben sırf mahalle kuaförü diye gitmedim. Lüks adı duyulmuş bi kuaföre gittim. Ama sonuç faciaydi. Makyajı desen zombi makyajı gibiydi desem yeri olur.

Ne mi oldu sonra ? Evlendigimden beri düğün videolarımi 1 kere bile izlemedim. Sonra unuttum. Sende izleme.Unutursun.

canım ya çok sağol bu güzel fikir bence.daha ucuza bi şekil de maledebilirsem neden olmasın
Valla photoshopunu yaparım, fotoğraf çekimi için de arkadaşımı önerebilirim ücretsiz yapabilir çekimini, gelinlik de var ama dekoltesi biraz fazla senin gelinliğini görünce giymeyeceğini tahmin ettim...

ben video çektirmedim bile.ama albüm var kocaman ona yazık oldu

Valla photoshopunu yaparım, fotoğraf çekimi için de arkadaşımı önerebilirim ücretsiz yapabilir çekimini, gelinlik de var ama dekoltesi biraz fazla senin gelinliğini görünce giymeyeceğini tahmin ettim...
canım ya çok iyisin yapabilir miyiz cidden?istanbulda mısın??

Ben genelde yurtdışındayım arada İstanbul'da bulunuyorum, ama istanbulda fotoğraf çekebilecek arkadaşım var, photoshop yapmam için zaten fotoğrafları elden almama gerek yok :) İstediğin gibi düzenlerim. Eğer başkasına da çektirirsen fotoğraf photoshoplayabilirim istediğin şekilde fotoğraflarını... Hatta şuanki resimlerini bile baya düzeltebilirim sevmediğin noktaları...

anladığım kadarıyla yapıcı bi insansınız teşekkür ederim.bu takıntıdan kurtulmak büyük bir basamak atlamak olacak.ben nisan ayında bi çekim düşünüyorum böyle laleler falan çok güzel olur..yıldız korusu ya da emirgan çok şahane.arkadaşınıza ne zamandan randevu almak lazım?

Nisan ayı için şimdiden bişey demem zor ama konuşurum mutlaka çok önceden gün almaya gerek yok nisan ayında müsait olduğunuz bir gün konuşulabilir, Nisan ayında ne kadar yoğun olur onu bilmiyorum şuan.
Ama gerçekten bir deneyebiliriz şuanki fotoğraflarınız üzerinde de ufak oynamalar yapmayı, beldeki potluğu bile düzeltebilirim :) Beğenirseniz istediğiniz kadar fotoğrafınızı gönderirsiniz düzenlerim. Beğenmediğiniz noktaları söylemeniz yeterli bana. Ben sizin için en kolay en masrafsız yolu söylemek istedim açıkçası :)

fotoshop o kadar mucizevi bişey mi ya

fotoshop o kadar mucizevi bişey mi ya
Size mcilimi göndereyim bana 1 resim atın ve o resimde neleri beğenmediğinizi söyleyin sonra ne kadar mucize kendiniz karar verin :) Gerçekleri saptırmamak lazım (yani sizi alıp başka bir insana çevirmemek) tabiki ama baya düzenlemeler yapılabiliyor :)

canını üzdüğüne değmez gelinlik şey boş ver bunları evlenmişsin mutlu ol kocanla sevin birbirinizi Allah başka dertler vermesin can sağlığın huzurun yerinde olsun. bunlar dünya işleri ....

Bir gelinlik kirala. Al fotoğrafçıyı cekil yeniden. Parasını düşünme. Çünkü o resimler ömürlük

canını üzdüğüne değmez gelinlik şey boş ver bunları evlenmişsin mutlu ol kocanla sevin birbirinizi Allah başka dertler vermesin can sağlığın huzurun yerinde olsun. bunlar dünya işleri ....
ikiniz de çok haklısınız

ben gelinliğini fena bulmadım maşallah güzel kızsın bunları düşünme ne dertli arkadaşlarımız var burda okumuşundur senin derdin hiç bişi sıkma canını gece gece uykum kaçtı valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…