• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim derdim bitmeyen takıntım:(

Ben dış mekan çekimlerini düğünden 1 ay sonra yaptırmıştım ve o gün saç makyajımı kendim yapmıştım biz sahilde kumsalda yaptık çekimi ve saçım başım dağıldı fln ama çok güzel ve doğal oldu burdan 500 tl ye bi gelinlik kiralasan 500 e de fotografcıyla anlaşsan album malbum isteme çekip cd versin sana yeter saçını makyajını kendin yap 1000 tl ye inanki içine sinen bişey yaparsın fotografların photoshopunu da kendin yapabilirsin yapamam dersen buraya konu aç illa ki bu işten anlayan birisi çıkar sana yardım eder

Bak bana da hatırlattın. :( gelinlik bana da pek oturmadı sıkıntıları vardı. Saçım makyajım da içime sinmedi falan. :(
Napalım ölelim mi? :(
Bence yeni gelinliğe gerek yok.
Güzel beyaz bir elbise alıp, başınıza çiçekten bir taç yapın. Çok daha küçük bütçeye küçük çaplı bi dış çekim yaptırabilirsiniz.

bir erkek olarak tamamen mantık açısından yaklaşıyor haliyle altı üstü bi günlük giydiğin bi kıyafet abartma hayatım diyor:KK53:
Bence sen içinden ne geliyorsa öyle yap,için rahat edecekse git giy senden kıymetli mi sonuçta para boşver:KK53: 50 yaşına geldiğinde bu takıntın devam ederse o zaman istesende yapamazsın.Çok zaman geçmeden yap yapacaksan.

Tekrar almak hic mantıklı değil bence de. Sen yakin ark.dan çevreden birinden bi gun için ödünç al.

_DSC1556 (2).JPG ahanda bu kötü gelinlik:63::63:

Neresi kötü bunun gayet de çok güzel dicem ama sen senin takıntını hafifletmek için böyle söylediğimi düşünceksin ama o yuzden söylemiyorum inan

Ben dış mekan çekimlerini düğünden 1 ay sonra yaptırmıştım ve o gün saç makyajımı kendim yapmıştım biz sahilde kumsalda yaptık çekimi ve saçım başım dağıldı fln ama çok güzel ve doğal oldu burdan 500 tl ye bi gelinlik kiralasan 500 e de fotografcıyla anlaşsan album malbum isteme çekip cd versin sana yeter saçını makyajını kendin yap 1000 tl ye inanki içine sinen bişey yaparsın fotografların photoshopunu da kendin yapabilirsin yapamam dersen buraya konu aç illa ki bu işten anlayan birisi çıkar sana yardım eder
canım ya çok sağol bu güzel fikir bence.daha ucuza bi şekil de maledebilirsem neden olmasın

o kadar kilolu falan görünmüyosun, başın kapalı mı anlamadım, ama ne kadar yamuk durabilir ki sonuçta, bence üzüldüğüne değmez

Bak bana da hatırlattın. :KK43: gelinlik bana da pek oturmadı sıkıntıları vardı. Saçım makyajım da içime sinmedi falan. :KK43:
Napalım ölelim mi? :KK43:
Bence yeni gelinliğe gerek yok.
Güzel beyaz bir elbise alıp, başınıza çiçekten bir taç yapın. Çok daha küçük bütçeye küçük çaplı bi dış çekim yaptırabilirsiniz.
ya işte içine sinmemesi çok kötü bi durum.kendimi o gün prenses gibi hissetmek isterdim..hayatımda sadece bi kere..

Back