- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
Ama takıntıda yapmışsın bilemedim ki şimdi.Eşin ne diyor peki,ona söyledin mi bu düşünceni?ya durum varda ne biliyim biraz israf olcakmış gibi de hissediyorum az para değil nihayetinde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama takıntıda yapmışsın bilemedim ki şimdi.Eşin ne diyor peki,ona söyledin mi bu düşünceni?ya durum varda ne biliyim biraz israf olcakmış gibi de hissediyorum az para değil nihayetinde.
bir erkek olarak tamamen mantık açısından yaklaşıyor haliyle altı üstü bi günlük giydiğin bi kıyafet abartma hayatım diyorAma takıntıda yapmışsın bilemedim ki şimdi.Eşin ne diyor peki,ona söyledin mi bu düşünceni?
Bence sen içinden ne geliyorsa öyle yap,için rahat edecekse git giy senden kıymetli mi sonuçta para boşver 50 yaşına geldiğinde bu takıntın devam ederse o zaman istesende yapamazsın.Çok zaman geçmeden yap yapacaksan.bir erkek olarak tamamen mantık açısından yaklaşıyor haliyle altı üstü bi günlük giydiğin bi kıyafet abartma hayatım diyor
canım ya çok sağol bu güzel fikir bence.daha ucuza bi şekil de maledebilirsem neden olmasınBen dış mekan çekimlerini düğünden 1 ay sonra yaptırmıştım ve o gün saç makyajımı kendim yapmıştım biz sahilde kumsalda yaptık çekimi ve saçım başım dağıldı fln ama çok güzel ve doğal oldu burdan 500 tl ye bi gelinlik kiralasan 500 e de fotografcıyla anlaşsan album malbum isteme çekip cd versin sana yeter saçını makyajını kendin yap 1000 tl ye inanki içine sinen bişey yaparsın fotografların photoshopunu da kendin yapabilirsin yapamam dersen buraya konu aç illa ki bu işten anlayan birisi çıkar sana yardım eder
ya işte içine sinmemesi çok kötü bi durum.kendimi o gün prenses gibi hissetmek isterdim..hayatımda sadece bi kere..Bak bana da hatırlattın. gelinlik bana da pek oturmadı sıkıntıları vardı. Saçım makyajım da içime sinmedi falan.
Napalım ölelim mi?
Bence yeni gelinliğe gerek yok.
Güzel beyaz bir elbise alıp, başınıza çiçekten bir taç yapın. Çok daha küçük bütçeye küçük çaplı bi dış çekim yaptırabilirsiniz.
otuz yaşın üstünde olucam tabi eğer yaşarsam10. yıl yeniden yap :)
evet kapalıyım bone ayrı bi yerde örtü ayrı bi yerde bi tesettürüm oldu kuaför sağolsuno kadar kilolu falan görünmüyosun, başın kapalı mı anlamadım, ama ne kadar yamuk durabilir ki sonuçta, bence üzüldüğüne değmez
otuz yaşın üstünde olucam tabi eğer yaşarsam
yok bursalıyım.sadece sevdiğim sayı8Konu ile alakalı değil ama kullanıcı adın 08 ya artvin li misin?
ayrıca 35 yaşıma kadar muhtemelen bi çocuğum olur o zaman bu takıntımı unutmuş olurumOlsun ne olur ki :) arkadaşım 35 yaşında evlendi 2. evliliği hatta bildiğin davul zurna gelinlik çok güzeldi :) sen nikah tazeleme adında yapacaksın :)