benim derdim bitmeyen takıntım:(

evlendiğimde annemi kaybedeli 8 ay olmuştu, gelinlik giymek istemedim, dış mekan yok sadece stüdyoda resim çektirdim, öylesine sıradan ve özensiz, düğün zaten yapmadık güzel kardeşim en azından o güzel günlerini hatırlatacak kötü de olsa anıların var allah başka keder vermesin, hadi selametle

bence mutlu olacaksan değer ne var ki:)
3 000 az değil
ama kurtulcam bu takıntıdan diyorsan yap..

yaaa çok üzüldüm Başınız sağolsun hanımefendi. şimdi gözümde biraz daha anlamsızlaştı bu takıntım.annemi kaybetseydim benim de gelinlik umrumda olmazdı..demek ki o kadar da önemli bişey değilmiş..bana bu farkındalığı sağladığınız için çok teşekkür ederim.

Hepimizin var canım istediği gibi olmamış eşyası veya nişanlığı gelinliği. Bende nişanlığımla çok uğraştım ama olmadı yani. Gelinliğimi saldım çayıra 1 kere provaya gittim hayalimden bile güzel olmuştu. Zaten evlenmeden önce bekarlara güzel görünüyor düğün alışverişi çeyiz filan ama içine girince ooo çok kötü stresli ve olsa da bitse artık durumuna geliyor. Bizim bir ablamız diyordu şimdiki gelinler hiç bir heyecanı yaşayamıyor herşeyle uğraşıp dörtdörtlük yapma telaşıdan diye haklı kadın. Velhasıl takma bence bu kadar herkesin illlaki olmayan bişeyleri var.

dimi dimi çok haklısınız ben de böyle düşünmek itiyorum.bi günlük bişey diye o kadar büyük organizasyonlar yapılıyor o kadar paralar dökülüyor ki aklım almıyor
o stres bana hiç te keyifli gelmemişti yani.tatlı telaş pek olmadı bende.ama sanırım yeni evli olduğum için bütün bu takıntılarım.biraz zaman geçince evlilik hazırlığı sürecinin unuturum inşallah bütün stres sıkıntıyı.

İnşallah canım hatta benim nişanda dilek balonundan ateş düştü nişanlığıma o kadar havuz başı pastalar havai fişekler hatta havuzda nilüfer gibi duran havuz fenerlerinden bile almıştım ama nişanlğın eteği yandı bir miktar fazla kontrollü olmak iyi değil

sakınan göze çöp batmış gibi olmuş

allah razı olsun teşekkür ederim, insan oğlu işte derdim büyük diyorsun da benimde kendime göre şükrettiğim şeyler var evet annemi çok erken kaybettim ama çok şükür ki annem vardı, annesini hiç tanımayan insanları düşününce bu bile şükür sebebi oluyor, o nedenle teferrutu takılmamak lazım, hayat kısa vesselam.

Mutlumusun sen ona bak ,eşin ne düşünceliymiş ki üzüntü duymuş,bnce hiiççç bunları takma çok param olursa yeniden kiralar gider çekinirim diye kendini motive et.En güzel şey eş ,aile huzuru gerisi tırıvırı.Daa büyük dert olsa bu derde şükrederdin sanırım ,gelmeden beyninden sil at kurtul modeliyle hareket et

Klasik olacak ama, onlar aslında hiç önemli değil. Ne fotoğraflar, ne gelinlikler dikildi bugune dek. Ama sonrası ne oldu, kimisi boşandı kimisi kaldı... Önemli olan eşinle nasılsın, mutlu musun?
Şimdi güzel güzel giyin gezin tozun güzel fotoğraflar çekin :) Kıymetini bil şu anının...

doğru söylüyorsunuz..eşim dünyanın en tatlı insanıdır karıncayı incitmez (maşallah) o benim en büyük mutluluğum

sizin yazınızı okudum aynı gelinlik ,kuaför , üstüne sütüdyoda çekindiğimiz fotolorda berbat olunca bende takıntı yaptım hatta su an 5 aylık bir kızım var 10 kilo fazlalığım var eski kiloma döndükten sonra ya beyaz bir elbise yada birgünlük gelinlik kiralayıp dış çekim albüm yaptirmayi kafama koydum :) insanların ne dediide umurumda değil ayıp veya günah birşey yapmıyorumyaa :)

Bu kadar dert etme zaten söylemişsin tekrardan gelinliği damatlığı giyinip çekilelim diye çözümü bulmuşsun zaten daha ne?'
Bende senin gibiyim bu arada bende gelinliğimi diktirdim kötü olmadı ama istediğim gibi de olmadı saçımıda çok beğendiler ben hariç.
Bubyüzden yaza doğru bizde yeniden çekilmeyi düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…