Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim tatlım, daha güzelleri senin olsun inşallahKırmızı güLLü nevresim takımına bayıLdıııııııııııımmmm=) Canımm güLe güLe kuLLan hepsini..
![]()
iç hacmi 300*150mm (12 lt) yazıyor canım, ama bana daha büyük gibi geldi, bizim evdeki arçelik mini fırın kadar yiyecek alır, bütün tavuğu koyup sebzeli fln pişiriyor bi akrabam.. tefal actifrydan daha büyüktür haznesi..konveksiyonel fırınının büyüklüğü nasıl? kaç kişiye yeter yapılan yemek?
güzel bir çeyiz :) çooooook güzel günlerde kullanasın..
Çok küçük değil canım kesinlikle, ama çok da büyük değil.. klasik mini fırılardan azcık küçük..bazı yorumlarda çok küçük olduğu yazıyordu. buralarda da canlısını bulamayınca sorayım dedim. bilgi için teşekkürler :)
Evet büşüm ben de o nevresime bayıla bayıla aldım, hele hele bide canlı canlı görsen sen onu, kumaşı muhteşem, pamuk saten1. sayfadaki nevresimine bittim füme rengi olan harikabattaniye takımı aldıysanda battiniyesi içindeyse harika güle güle kullan
![]()
Hepsi çok güzeller tatlım güle güle kullanırsın inşallah.. bu arada saklama kaplarına bayıldım ne kadara nerden aldın canım![]()
sağol sedoşum, ben de tavalarıma bayıldım, boyutlarında çok kararsız kaldım ama en sonunda 24 ve 30 cm'lik aldımyeni cicilerini güle güle kullan kuzuum..
özellikle tavalarına bayıldıııııımmm![]()
gözde'mmm çok sağol kuzum, fiyatı da uygun geldi bana, evim.netten aldım bugün, ihtiyacın varsa bi bak istersenCanım hepsi çk çk güzel fuşya tavana ek olarak bitdim![]()
inşallah ümrancımmmm aminnnnnyarenimmm kızz çok güzelll hepicinee bayıldımmm güle güle kullanın yarinle inşallahhhh çeyizzzz serdiğin günleridee görürüzzzz![]()
ewet tertom görüşemez olduk walla..devremmmmmmm görüşemioz senle uzun zamandır yeni şeyler eklemişsin onlarda ayrı bi güzel..ii günlerde kullan inşşşşşşşşş..![]()