benim çeyizciklerim... ama sadece başlangıç:)))

Canım mudodan aldıklarında son aldıklarında cok güzellerrrr :))

tekrardan güle güle kullan bebeğim diyeyim,resimleriyle gördüm daha bi beğendim
ÇOk sağol kuzum benim beğendiğine sevindim sedoşum

Canım mudodan aldıklarında son aldıklarında cok güzellerrrr :))
büşracım çok sağol canım, nişan tarihi belli olmuş, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin şafak kaç bu arada

aldıkların çok güzel genelde mor renkle kombine etmişsin bende severim moru:) Rabbim ağız tadıyla sevdiğinle kullanmayı nasip eder inş.

aldıkların çok güzel genelde mor renkle kombine etmişsin bende severim moru:) Rabbim ağız tadıyla sevdiğinle kullanmayı nasip eder inş.
ewet mor en sevdiğim renktir..
Çok teşekkür ederim, inşallah Allah'ım ağzımızın tadını bozmasın

büşracım çok sağol canım, nişan tarihi belli olmuş, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin şafak kaç bu arada

Aaa canım gördünmü diğer topikte yazdıklarımı :) Evet canım belli oldu cok teşekkür ederim hazırlıklara başladım şimdiden :)

Artık şafak saymıyorum derya ya inan askelrıkten bile hiç bahsetmedık geldiğinden beri

Sizinde cok cok az kalmıs şafağınız sımdı cok cabuk gecer gunler , bi bakmışsın gelmiş nişanlın,sonra zaten unutuluyo hemen askerlık :)

Son düzenleme:
canım inşallah hemen gelsin de unutulsun walla
Sizin de Allah tamamına erdirsin tez zamanda canım, artık düğün şafağı sayasın inşallah

canım inşallah hemen gelsin de unutulsun walla
Sizin de Allah tamamına erdirsin tez zamanda canım, artık düğün şafağı sayasın inşallah

Hala askerlık psikolojisini atamadık üzerimizden inşallah o zamana kadar unuturuzda düğün şafağı sayarız canım

inşallah canım benim
bu arada bizim düğün 16 eylül

Çok güzel bi zamana almışssınız düğün gününü canım hayırlı olsun şimdiden.. Çok az kalmış düğüne de :))) Ben nişan için bu kadar ehyecanlıyım ahzırlıklara yetişemıyoken seni düşünemıyorum İnşallahçoook mutlu olursunuz canımm :)

Aminnn canımmm, darısı başına
nişanımız da hatırlarsan 10.11.11 di
nişan heyecanı bi başkaydı ama, düğün biraz stresli oluyor da, nişanın ki gülüş cümbüş güzel oluyor, tadını çıkart tatlım

Sağol canım benım , düğününüzde,nişanınız gibi çok çok güzel geçer inş :)

evet bende çok beğendim güzel günlerde kullanınn :)
çok teşekkür ederim, inşallahhh

hepsi çoook zevkli seçimler canım. çay bardaklarına bayıldımmm nerden aldın acaba?
çok sağol heybeli çay takımını mı diosun canım? eğer onları diyorsan onlar hediye geldi, ama paşabahçe marka satan heryerde var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…