ÇOk sağol kuzum benimtekrardan güle güle kullan bebeğim diyeyim,resimleriyle gördüm daha bi beğendim
büşracım çok sağol canım, nişan tarihi belli olmuş, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsinCanım mudodan aldıklarında son aldıklarında cok güzellerrrr :))
ewet mor en sevdiğim renktir..aldıkların çok güzel genelde mor renkle kombine etmişsin bende severim moru:) Rabbim ağız tadıyla sevdiğinle kullanmayı nasip eder inş.
büşracım çok sağol canım, nişan tarihi belli olmuş, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsinşafak kaç bu arada
canım inşallah hemen gelsin de unutulsun wallaAaa canım gördünmü diğer topikte yazdıklarımı :) Evet canım belli oldu cok teşekkür ederim hazırlıklara başladım şimdiden :)
Artık şafak saymıyorum derya ya inan askelrıkten bile hiç bahsetmedık geldiğinden beri
Sizinde cok cok az kalmıs şafağınız sımdı cok cabuk gecer gunler , bi bakmışsın gelmiş nişanlın,sonra zaten unutuluyo hemen askerlık :)
canım inşallah hemen gelsin de unutulsun walla
Sizin de Allah tamamına erdirsin tez zamanda canım, artık düğün şafağı sayasın inşallah
inşallah canım benimHala askerlık psikolojisini atamadık üzerimizden inşallah o zamana kadar unuturuzda düğün şafağı sayarız canım
inşallah canım benim
bu arada bizim düğün 16 eylül
Aminnn canımmm, darısı başınaÇok güzel bi zamana almışssınız düğün gününü canım hayırlı olsun şimdiden.. Çok az kalmış düğüne de :))) Ben nişan için bu kadar ehyecanlıyım ahzırlıklara yetişemıyoken seni düşünemıyorumİnşallahçoook mutlu olursunuz canımm :)
Aminnn canımmm, darısı başına
nişanımız da hatırlarsan 10.11.11 di
nişan heyecanı bi başkaydı ama, düğün biraz stresli oluyor da, nişanın ki gülüş cümbüş güzel oluyor, tadını çıkart tatlım
inşallahh büşracımm inşallahhhSağol canım benım , düğününüzde,nişanınız gibi çok çok güzel geçer inş :)
çok teşekkür ederim :!6:ikea alışverişinde çok güzel şeyler almışsınmavili pembeli kupaların çok güzel
ikea alışverişinde çok güzel şeyler almışsınmavili pembeli kupaların çok güzel
çok teşekkür ederim, inşallahhhevet bende çok beğendim güzel günlerde kullanınn :)
çok sağolhepsi çoook zevkli seçimler canım. çay bardaklarına bayıldımmm nerden aldın acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?