benim çeyizciklerim... ama sadece başlangıç:)))

DeryaW
çamaşır makinamı aldımm nihayettt
o kadar rahatladım ki, sanki bütün çeyiz tamamlandı gibi hissediyorumm

bosch was 20461
Eklenti 364294
Benim makinanın aynısıı güle güle kullanalım inşalaahh

DeryaW
burchecan kullanıcısından alıntı
Benim makinanın aynısıı güle güle kullanalım
inşalaahh canımm
sen ne kadara aldın?
Yenii gördüm canım geç oldu cevabım ama ben geçen sene aldım kampanya vardı o zaman 1400 e almıştım eve teslim ettiler ben müşteri memnuniyeti açısından çok memnun kaldım hemen aradılar servisten memnun kaldınız mı makinede bi problem var mı falan diye sordular zaten benim kuzenim de bosch yetkili servisi onunda bütün evi bosch memnun kalıcaz inşallah..
Yeni cicilerini de güle güle kullan miss kokulu kekler yap inşllah

BU cevabın beni çok mutlu etti.. Gerçi eski bir bosch kullanıcısı olarak zaten servisi hizmeti fln az çok biliyorum ama, başkasından duymak da insanı rahatlatıyor.
Ben mesela çamaşır makinasında Lg'nin bir modeli ve bosch arasında kalmıştım.. ama servis ağı çok geniş olmadığı için çekindim lg almaktan, o yüzden boschu seçtim.. inşallah memnun kalıcaz canım

çeydanlığını çooook beğendim güle güle kullan canım ne kadara aldın bu arada benim de ihtiyacım var böyle bişeye

teşekkür ederim canım. Çaydanlığı birkaç yerde sordum 225- 230 tl civarıydı. Benim aldığım yerde 175tl peşin , taksitle 180 tl dedi

Misafir için yeni bir yemek takımı aldım.. Daha önce aldığımı günlük olarak kullanacağım...

İşte yeni takımım

herşeyin çok güzelll..
güzel günlerde ağız tadıyla kullan canımm..

Klozet takımım

Günlük bardaklarım

Mutfak masasına örtü ve runner için kumaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…