• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim çeyizciklerim... ama sadece başlangıç:)))

Canım mudodan aldıklarında son aldıklarında cok güzellerrrr :))

tekrardan güle güle kullan bebeğim diyeyim,resimleriyle gördüm daha bi beğendim:16:
ÇOk sağol kuzum benim :54: beğendiğine sevindim sedoşum :16:

Canım mudodan aldıklarında son aldıklarında cok güzellerrrr :))
büşracım çok sağol canım, nişan tarihi belli olmuş, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin :34: şafak kaç bu arada :72:

aldıkların çok güzel genelde mor renkle kombine etmişsin bende severim moru:) Rabbim ağız tadıyla sevdiğinle kullanmayı nasip eder inş.

aldıkların çok güzel genelde mor renkle kombine etmişsin bende severim moru:) Rabbim ağız tadıyla sevdiğinle kullanmayı nasip eder inş.
ewet mor en sevdiğim renktir.. :16:
Çok teşekkür ederim, inşallah Allah'ım ağzımızın tadını bozmasın :nazar:

büşracım çok sağol canım, nişan tarihi belli olmuş, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin :34: şafak kaç bu arada :72:

Aaa canım gördünmü diğer topikte yazdıklarımı :) Evet canım belli oldu cok teşekkür ederim hazırlıklara başladım şimdiden :)

Artık şafak saymıyorum derya ya inan askelrıkten bile hiç bahsetmedık geldiğinden beri :19:

Sizinde cok cok az kalmıs şafağınız sımdı cok cabuk gecer gunler , bi bakmışsın gelmiş nişanlın,sonra zaten unutuluyo hemen askerlık :)

Son düzenleme:
Aaa canım gördünmü diğer topikte yazdıklarımı :) Evet canım belli oldu cok teşekkür ederim hazırlıklara başladım şimdiden :)

Artık şafak saymıyorum derya ya inan askelrıkten bile hiç bahsetmedık geldiğinden beri :19:

Sizinde cok cok az kalmıs şafağınız sımdı cok cabuk gecer gunler , bi bakmışsın gelmiş nişanlın,sonra zaten unutuluyo hemen askerlık :)
canım inşallah hemen gelsin de unutulsun walla:31:
Sizin de Allah tamamına erdirsin tez zamanda canım, artık düğün şafağı sayasın inşallah:9:

canım inşallah hemen gelsin de unutulsun walla:31:
Sizin de Allah tamamına erdirsin tez zamanda canım, artık düğün şafağı sayasın inşallah:9:

Hala askerlık psikolojisini atamadık üzerimizden inşallah o zamana kadar unuturuzda düğün şafağı sayarız canım:1:

inşallah canım benim :34:
bu arada bizim düğün 16 eylül:32::31:

Çok güzel bi zamana almışssınız düğün gününü canım hayırlı olsun şimdiden.. Çok az kalmış düğüne de :))) Ben nişan için bu kadar ehyecanlıyım ahzırlıklara yetişemıyoken seni düşünemıyorum:52: İnşallahçoook mutlu olursunuz canımm :)

Çok güzel bi zamana almışssınız düğün gününü canım hayırlı olsun şimdiden.. Çok az kalmış düğüne de :))) Ben nişan için bu kadar ehyecanlıyım ahzırlıklara yetişemıyoken seni düşünemıyorum:52: İnşallahçoook mutlu olursunuz canımm :)
Aminnn canımmm, darısı başına :34:
nişanımız da hatırlarsan 10.11.11 di :1:
nişan heyecanı bi başkaydı ama, düğün biraz stresli oluyor da, nişanın ki gülüş cümbüş güzel oluyor, tadını çıkart tatlım :34:

Aminnn canımmm, darısı başına :34:
nişanımız da hatırlarsan 10.11.11 di :1:
nişan heyecanı bi başkaydı ama, düğün biraz stresli oluyor da, nişanın ki gülüş cümbüş güzel oluyor, tadını çıkart tatlım :34:

Sağol canım benım , düğününüzde,nişanınız gibi çok çok güzel geçer inş :)

26 Şubat İkea alışverişimden bazıları...:nazar:
Eki Görüntüle 355414
$buz kalýbý.webp
$süzgeç.webp
$ölçü kaþýðý mavi.webp
$ölçek.webp
$2li karýþtýrma kabý.webp
$godta-mug__0133589_PE289142_S4.webp
$godta-mug__0133590_PE289143_S4.webp
$tepsi.webp

evet bende çok beğendim güzel günlerde kullanınn :)
çok teşekkür ederim, inşallahhh :16:

hepsi çoook zevkli seçimler canım. çay bardaklarına bayıldımmm nerden aldın acaba?
çok sağol :16: heybeli çay takımını mı diosun canım? eğer onları diyorsan onlar hediye geldi, ama paşabahçe marka satan heryerde var canım :34:

Back
X