Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇOk sağol kuzum benimtekrardan güle güle kullan bebeğim diyeyim,resimleriyle gördüm daha bi beğendim![]()
büşracım çok sağol canım, nişan tarihi belli olmuş, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsinCanım mudodan aldıklarında son aldıklarında cok güzellerrrr :))
ewet mor en sevdiğim renktir..aldıkların çok güzel genelde mor renkle kombine etmişsin bende severim moru:) Rabbim ağız tadıyla sevdiğinle kullanmayı nasip eder inş.
büşracım çok sağol canım, nişan tarihi belli olmuş, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsinşafak kaç bu arada
![]()
canım inşallah hemen gelsin de unutulsun wallaAaa canım gördünmü diğer topikte yazdıklarımı :) Evet canım belli oldu cok teşekkür ederim hazırlıklara başladım şimdiden :)
Artık şafak saymıyorum derya ya inan askelrıkten bile hiç bahsetmedık geldiğinden beri
Sizinde cok cok az kalmıs şafağınız sımdı cok cabuk gecer gunler , bi bakmışsın gelmiş nişanlın,sonra zaten unutuluyo hemen askerlık :)
canım inşallah hemen gelsin de unutulsun walla
Sizin de Allah tamamına erdirsin tez zamanda canım, artık düğün şafağı sayasın inşallah![]()
inşallah canım benimHala askerlık psikolojisini atamadık üzerimizden inşallah o zamana kadar unuturuzda düğün şafağı sayarız canım![]()
inşallah canım benim
bu arada bizim düğün 16 eylül![]()
Aminnn canımmm, darısı başınaÇok güzel bi zamana almışssınız düğün gününü canım hayırlı olsun şimdiden.. Çok az kalmış düğüne de :))) Ben nişan için bu kadar ehyecanlıyım ahzırlıklara yetişemıyoken seni düşünemıyorumİnşallahçoook mutlu olursunuz canımm :)
Aminnn canımmm, darısı başına
nişanımız da hatırlarsan 10.11.11 di
nişan heyecanı bi başkaydı ama, düğün biraz stresli oluyor da, nişanın ki gülüş cümbüş güzel oluyor, tadını çıkart tatlım![]()
inşallahh büşracımm inşallahhhSağol canım benım , düğününüzde,nişanınız gibi çok çok güzel geçer inş :)
çok teşekkür ederim :!6:ikea alışverişinde çok güzel şeyler almışsınmavili pembeli kupaların çok güzel
![]()
ikea alışverişinde çok güzel şeyler almışsınmavili pembeli kupaların çok güzel
![]()
çok teşekkür ederim, inşallahhhevet bende çok beğendim güzel günlerde kullanınn :)
çok sağolhepsi çoook zevkli seçimler canım. çay bardaklarına bayıldımmm nerden aldın acaba?