• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim bir iğnem bile yok bana fikir verin kızlarr

sevimli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
28
0
36
Hatay
herkese merhaba başlıktada dediğim gibi benim hiç birşeyim yok ve bu konularda ne alınır tamamen bilmiyorum sizde bildiklerinizi benimle paylaşırsanız neler almam gerektiği konusundu hemfikir olurum. nolur herkes bildiklerini azda olsa söylesin şimdikten teşekkürler

yemek takımı tencere takımı gibi ya da daha ufak tefek mutfak eşyalarından veya nevresim, pike takımları gibi tekstil ürünlerinden başlayabilirsin ;)

kızım alacağı şeyler belli canm mutfak eşyalarından başlayabilirsin elektrik süpürgesi, robot, mikrodalga fırın, nevresim ve pike takımları vs al al bitmez sen hele bir başlada aldıkça devamı gelir Allah kolaylık versin şimdiden

ufak ufak başlarsın bakmışsın olmuş canım çeyizlerin, ben önce nevresimlerden başlamıştım. yemek takımı, çatal kaşık tencereler mutfak eşyaları vs.Bende çeyiz hazırlığındayım, allah bizlere kolaylık versin.

benimde ignem bile yoktu ..nişandan sonra başladım:)
ilk çeyiz setiyle başladım..tencere ,yemek takımı vs.. bence ilk bunları aradan cıkarmakla başla ..
snra tekstil ürünlerine gec..ordanda mautfak ürünlerine ..
birde burayı takip et canım..
fikir olur sana.. bana bile heves geliyor gördükçe :)

hiç üzülme canım benim de hiçbir şeyim yoktu ama nişandan sonra yavaş yavaş olmaya başladı. ilk önce yemek takımını alabilirsin, daha sonra da aklına ne gelirse al çünkü her şey lazım oluyor yani sıfırdan ev kurulduğu için aklına gelen her şey evin eksiği oluyorkaydirigubbakcemile3

ben meraklıydım zaten çeyiz olayına buraya üye olduktan sonra daha çok heveslendim burayı kesinlikle takip et bence çok güzel fikir oluyor

nişanlı mısın ya da ne zaman evleneceksin bilmiyorum ama sana tavsiyem, eğer 1-2 sene falansa misafir yemek ve çatal-bıçak takımından başla. çünkü alacaklarının içinde ( beyaz eşyaları saymazsak) genelde en çok onlar tutuyor. şimdiden al taksidi bitsin rahatla. ben öyle yaptım iyiki de öyle yapmışım, yoksa hala taksit ödüyor olurdum..

yemek takımı tencere takımı çatal bıcaşk takımı al
sonra gördükçe rendesidir servis kabıdır saklama kabıdır al kenara koy
nevresimler al
elektronikte indirim gördülçe al derim eğer vaktin varsa
yoksa erkenden almanın mantığı çok yok
ama son ana bırakma derim
şimdiden başlarsan rahat edersin kafan rahat olur

ufak ufak başlarsın bakmışsın olmuş canım çeyizlerin, ben önce nevresimlerden başlamıştım. yemek takımı, çatal kaşık tencereler mutfak eşyaları vs.Bende çeyiz hazırlığındayım, allah bizlere kolaylık versin.

benimde ignem bile yoktu ..nişandan sonra başladım:)
ilk çeyiz setiyle başladım..tencere ,yemek takımı vs.. bence ilk bunları aradan cıkarmakla başla ..
snra tekstil ürünlerine gec..ordanda mautfak ürünlerine ..
birde burayı takip et canım..
fikir olur sana.. bana bile heves geliyor gördükçe :)

evet aynen banada not tutuyorum söylediklerinizi teşekkürler herkese

benim de bir ignem yoktu.adı koyulur gibi oldu işin, ufak tefek başlandı. adı koyuldugu gibi bir bakmışsınki alacak bişeyin kalmamış.görüyorum eşyaları alsammı diyorumm eee varrrrki diyorlarrr düşün yani birde kısa bir sürede oldu igneden iplige herşeyim 4,5 ayda.herşeye hazırım evim yerleşsin diye bekliyorum.

ha birde süs türü eşyaları sakın alma dügüne çookk varsa.tencere tabak nevresim bilmem ne alda.mesela baharat takımımı beyaz taşlı kabartmalı şık bişey aldım şekli şemali olsun.dün gittimki daha farklısı gelmiş,ben hemenn ayyyy bunumu alsam degişsem dedim.düşün yani 1 ay arayla.

ha birde süs türü eşyaları sakın alma dügüne çookk varsa.tencere tabak nevresim bilmem ne alda.mesela baharat takımımı beyaz taşlı kabartmalı şık bişey aldım şekli şemali olsun.dün gittimki daha farklısı gelmiş,ben hemenn ayyyy bunumu alsam degişsem dedim.düşün yani 1 ay arayla.

ya benim işim aslında çok zor gibi geliyo bana bu sene içinde nişan olacak allah kısmet ederse aldığım maaş asgeri ücret 400 anneme veriyorum mecburen ev almak için para biriktiriyoruz babam çalışmıyo emekli ama 9 milyar krediye borçlandı bağkurunu kredi çekip öle ödedi o yüzden 4-5 sene onu ödeyecek evimiz kira annem abim ablam ben çalışıyoruz babam hariç yani. abimin pek katkısı olmuyo eve benle ablamın sadece oluyo köydeydik 5 yıl oldu şehire taşınalı sıfırdan başladık hayata annemin tek derdi ev almak o yüzden mecburen veriyorum eve aldığım para 600. 400 dediğim gibi eve veriyom anneme. yani gerisiyle harçlıkmı yapacam çeyizmi alacam şimdikten almak istiyorum yavaş yavaş ama napacam bilmiyorum 2-3 yıl sonra evliliği düşünüyoruz arkadaşımda durumu müsait değil çünkü oda sıfırdan başlayacak annesi yok zaten babasının benim babam gibi kimseye hayrı yok pek. ikimizde aynı durumdayız. annem evlenmeye bi sene kala bana vermezsin bütün paranla çeyiz alırsın diyo yetiştirebilecekmiyim bilmiyorum bu devirde evlilik çok zor allah yardımcımız olsun ne diyim.

Allah yardımcın olsun sevimli12..
arkadaşınla bu konuda ortak olun..evinizi beraber kurun.. alacaklarınızı beraber alın.. hem biraz daha rahat olursunuz hemde yavas yavas kucuk taksitlerle evi kurarsınız..
gerçekten çk zor ev kurmak..Allah kolaylık versin cümlemize.

Allah yardımcın olsun sevimli12..
arkadaşınla bu konuda ortak olun..evinizi beraber kurun.. alacaklarınızı beraber alın.. hem biraz daha rahat olursunuz hemde yavas yavas kucuk taksitlerle evi kurarsınız..
gerçekten çk zor ev kurmak..Allah kolaylık versin cümlemize.

öyle yapacam artık sağol

efet birlikten kuvvet dogar evlenmeyi dusundugun kisi ile beraber ortak alabilirsiniz...O zaman yukun hafifler cnm..

Allah yardımcın olsun bacım.zor bu zamanda herşey zor.amannn eline gelicek kadar olsun Allahım saglık huzur versin gerisi boş.millet ayıplar diye onu al bunu al bilmem ne.. dedimki vitrin konsol falan almayım yokda artık zaten hemde içini doldurmak için ugraşmayız masrafı çok bi takım sadece 400.yoookk olmaz millet neder sonra.iştee napalım..

Back
X