Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ufak ufak başlarsın bakmışsın olmuş canım çeyizlerin, ben önce nevresimlerden başlamıştım. yemek takımı, çatal kaşık tencereler mutfak eşyaları vs.Bende çeyiz hazırlığındayım, allah bizlere kolaylık versin.
ufak ufak başlarsın bakmışsın olmuş canım çeyizlerin, ben önce nevresimlerden başlamıştım. yemek takımı, çatal kaşık tencereler mutfak eşyaları vs.Bende çeyiz hazırlığındayım, allah bizlere kolaylık versin.
benimde ignem bile yoktu ..nişandan sonra başladım:)
ilk çeyiz setiyle başladım..tencere ,yemek takımı vs.. bence ilk bunları aradan cıkarmakla başla ..
snra tekstil ürünlerine gec..ordanda mautfak ürünlerine ..
birde burayı takip et canım..
fikir olur sana.. bana bile heves geliyor gördükçe :)
ha birde süs türü eşyaları sakın alma dügüne çookk varsa.tencere tabak nevresim bilmem ne alda.mesela baharat takımımı beyaz taşlı kabartmalı şık bişey aldım şekli şemali olsun.dün gittimki daha farklısı gelmiş,ben hemenn ayyyy bunumu alsam degişsem dedim.düşün yani 1 ay arayla.
ha birde süs türü eşyaları sakın alma dügüne çookk varsa.tencere tabak nevresim bilmem ne alda.mesela baharat takımımı beyaz taşlı kabartmalı şık bişey aldım şekli şemali olsun.dün gittimki daha farklısı gelmiş,ben hemenn ayyyy bunumu alsam degişsem dedim.düşün yani 1 ay arayla.
Allah yardımcın olsun sevimli12..
arkadaşınla bu konuda ortak olun..evinizi beraber kurun.. alacaklarınızı beraber alın.. hem biraz daha rahat olursunuz hemde yavas yavas kucuk taksitlerle evi kurarsınız..
gerçekten çk zor ev kurmak..Allah kolaylık versin cümlemize.