Evet oncesi var fakat bizlik bi durum degil. Bizim oturdugumuz yer kucuk sehir ve mh de yakin bi ortam vardi seneler once. Annemler gun yapiyodu bu gorustugum kisinin cafesi vardi orda oturuyoduk sohbet muhabbet vs. Sonra birden herkes birbirine girdi anlasmazlik cikti ve gun bitti kavgalar vs vs. 2 kisi annemi ve beni yaninda tutmak ici surekli savasti diyebilirim. Yani suan tam anlatamiyorum fakat anlayin lutfen. Biz buyuksehirde yetistik yasadik babam emekli olunca memleketimize donduk. Buranin insani kulturu bambaska. Uyum saglayamadik. Burdakiler ise lutfen yanlis anlasilmasin maalesef kalitesiz seviyesiz insanlar. Annem sakin kendi halinde biri oldugu icin ses cikarmadi pek olaylara dedikodulara vs. Uzak mesafeli durdu. Olayi soyle ozetliyim. Mh de 2 kadin vardi ikisininde tek oglu var ve evlendirmek istiyolardi. Bunlardan biri de benim teyzemle enistemin cok eski dostlari. Herkes herkesin arkasindan atip tutuyodu zaten surekli. Kucuk sehirler boyleymis maalesef biz de henuz olanlari kaldiramiyoruz. Bu 2 kadindan birinin ablasinin ogluyla ciktim gorustum ve ayni sebepten olmadi. O daha yasi olgun biriydi. Ama bu tarz seviyesiz durumlar asla olmadi. Sonra bu teyzesinin oglu ile gorustugum kisi kendi ogluna istedi surekli ben israrla olmaz dememe ragmen kirmamak adina ciktim gorustum ve asla ozel konulara girmeden noktaladim. Bu konu da kapandi bitti gitti. Zaten oglu suan evli ve cocuklari var. Uzerinden seneler gecti. Bu cafesi olan kisiyla biz zaten daha yakindik arkadastik yani. Konusmaya basladik vs ve guzel gidiyodu. Bi gun disarda birlikte hikaye attim ve sonra olaylar karisti. Yani kadin hirs yapti benim oglumu istemedi onunla cikti gorustu vs. O gunden beri ugrasiyo surekli laf dokunduruyo. Bende gondermeli laf sokup sildim onu. Bi gun bize cikti geldi bu kadin. Resmen ortaligi karistirmak icin yani bariz. O cafesi olan kisi hakkinda ileri geri konustu vs. Yok soylentiler varmis bilmem ne. Kardesim de ters biridir o da senin gelinin hakkinda da konusuluyo bosver dedikodu iste bunlar dedi vs. Sen misin onu diyen kadin olayi buyuttu de buyuttu yok bu namus meselesi bu laflar nerden cikti ogrencem diye diye bokladi ortaligi. Isin asli bu yaniBence anlatmadiginiz başka bi olay daha var..sizin bekaretiniz kimsenin umrunda olmaz olsada kimse annenizi arayıp kızınız neden bakire değil diye hesap sormaz soramaz aklı dengesi yerinde olan kimse böyle bisey yapmaz...