canımmm ben hep düzleştiriyorum o yüzden sürekli ballı saç maskesini her yıkamada kullanıyorum ama saçlarım isyan edicek artık yeterr düzleştirip durma bizi diye ama uzun saça başka ne yapabilirim ki kendi haline bıraksam çalıştığım için olmuyor toplasam bile at kuyruğu yapsam bile güzel durmuyor ama düzleştirip at kuyruğu yaptığımda muhteşem duruyor ... sen nasıl şekillendirmediğin saçını kullanıyorsun tatlım fikir alıyımm
bende bişiler almıştım ama yüklemek henüz kısmet olmadı makyaj ürünlerinden çok kişisel bakım ürünleri aldım listerine gargara benim vazgeçilmezimdir kendisi diş delisi olduğumdan hatta bunu takıntı haline getirdiğimden bütün gargaraları denedim ama listerine bambaşka kızlar

fa deo stoğu yaptım 2 li halde satılıyordu gratis te 2 tane 2 li paketi kaptım ama aldıklarımı hediye olarak verdim tanıdıklara şuan 1 tane kaldı bende

yüz maskelerimi eklicektim ama ben ekleyene kadar sanırım yenileri aramıza katılıcak çikolata maskesinin 1 bitti..
ındesseca parfümüm geldi sipariş ettiğim kokusunu çok beğeniyorum ama çabuk mu gidiyor yoksa kokuya alışınca ben mi sonradan hissetmiyorum anlamadım daha öncede denediğim bir kokuydu aslında..
artık makyaj malzemesi almıyorum çünkü küçük bi koli kullanmadığım makyaj malzemesi ve parfümle dolu o yüzden bittikçe almayı düşünüyorum ihtiyaçlarım doğrultusunda ama kişisel bakım ürünleri için aynı şeyi söyleyemem durmak yoyola devam bu arada Diadermine hassas ciltler için olan nemlendiricisinden korkarak balmıştım sayfaya ilk eklediğimde hemde indirimde diye 2 li paket almıştım kızlar iyiki ikili paket almışım o kadar memnun kaldım ki kullandığım süre iinde bitmek üzere 2. yi açıcam yüzde herhangi bir yağlanma sivilcelenme kızarıklık yapmadı nemlendirici arayan arkadaşlar gönül rahatlığıyla kullanabilir