• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
yok canım dökülme yapmadı sadece çabuk yağlanma yapmıştı o da daha sonraları düzeldi içinde keratinde var bence denemelisin kesinlikle

aaaa çok sevinirim tatlım hem nasıl gözüktüğünü görmüş olurum ben bi kaç defa saçımı kıvırıp uyumuştum sonra sabah tekrar saç yıkamak zorunda kalmıştım görüntüden dolayı çok merak ettim şimdi senin saçlarının nasıl duruduğunu:9:

evet little black dress kokusu çok güzel ındessece alıp bi sonraki katologda little black dressi görünce aldım diye almamıştım .. almıcammm diyorum bende ama sanırım dayanamıcam evde daha açılmamış pur blanca ve paris hilton duruyor ve yarım şişede elizebath arden günlük parfüm kullandığım için diğerleri bitiyor sürekli günlük alınca diğerleri kalıyor pur blancada yaz kokusu kışın hafif kalır bak kendimi nasıl ikna ediyorum kendime black dress almam lazım :9::9:
Biz bayanlar birsey almak istersek elimizde olursa olsun bir sekilde kendi icimizi kendimiz rahatlatiriz kilifina uydurur aliriz. Ben golden rose dipliner almistim snra cok kalin oluyor diye eyeliner almaya gittim ve flormar aldim. aslinda aklomda golden rose vardi . Simdi tekrar golden rose eyeliner alcam indrme grmesni beklyorm ama hakliyim flormar surdugm zaman gozumun cevresi yaniyor daha dun aldm ama yakti yani .) Ayrca ev serum dolu ama melezguzel de gordugum dogal sentez durulanmayan bakim kremne goz diktim. Bi yandan evde cok sac urunm var derkn diger yandan da amaa durulanmyan bakim kremim yok diyorum .)) Bu arada sacmn resmni cektm tatlm braz garp cikti hagif elektrkli o resmde neden blmyorm oyle oldu o resmi koyym.bide duzgn halini cekp koyarm olur mu .)
Harikasınız bayanlar söylediklerinizi denicem mutlaka :16::16::16:

-tatlim balli maskeyi kullandiktan sonra yormnu.beklyrz :)

buarada benmde saç maskem vaaaaaaaaarrrrrrr ama benmki avokadolu :( bitince ballısını alıyım baree:D

saçı çookk güzel yapıyo ama çok yağlandırıyor :(

Az önce Doa kozmetikten gül suyu, hindistan cevizi yağı ve shea yağı sipariş verdim,
siparişim gelince yorumlarını yapıcammmm:8::8::8::8::8:
tatlım hindistan cevizi yağını ilk dax da görmüştüm kokusuna bayılmıştım. doa da da görünce geçenlerde e alayım bari demiştim . büyüük bir hevesle aldım ve sonuç hüsran. kokusu yok kıvamı onun gibi değil. ne yalan söyliym güvnemedim gerçek mi diye ve 1 kez bile kullanmadm=)
bsragzde'cim doğum günün kutlu olsun :) biraz geç oldu ama :( giriyorum bişeyler okuyup geri çıkıyorum ,yazamıyorum..

tatlım şampuandandır.. hayvan deneyine karşıyız ama bu deneyler olmazsa biz ne hale geliriz.. deney yapmayan firmanın şampuanı yüzünden kel kalmak üzereyim ve alerji oldum.. hayvan hayatı önemli ama bizim hayatımızda önemli..
tatlıım teşekkür edeirm önemli olan düşünmen şimdi de olsa kutlaman .
ne büyük umutlarla almıştım ısırgan otlu diye ama şimdi korkudan kullanamıyorum vaalla =)

buarada benmde saç maskem vaaaaaaaaarrrrrrr ama benmki avokadolu :( bitince ballısını alıyım baree:D

saçı çookk güzel yapıyo ama çok yağlandırıyor :(
tatlım saçına iyi gelmemiş filan olabilir mi normalde nasıl saçının yapısı bende hiç biri yağlandrma filan yapmadı da =)
Bsragzde tatlımmmmm iyi ki doğdunnnn:29::54: Topiği birkaç gündür yeterince okuyamıyorum malesef kaçırmışımm:17:

Eki Görüntüle 524258 Eki Görüntüle 524258 Eki Görüntüle 524258 Eki Görüntüle 524258

tatlıııımm teşekkür edeim kutladığın için =) önemli değil insanlık hali olur öyle arada =))
bu arada tatlım doğal sentez durulanmyan kremi kullanıyor musn =))

daha önce hiç kullandın mı doa ürünlerini?
katı parfümlerini merak ediyorum

tatlım ben kullandım . ama şimdi ki seride yok . japon kirazı ve larisa yı kullanmıştım ikisi de çoook güzeller. hatta japon kirazınan bir kaç tane almıştım iyki de almışım şimdi de kenarda duruyorlar kullanmaya kıyamıyorum.
yeni çıkanlardan sümbül ve papatya çiçeğini denedim ve benm için sınıfta kaldılar. istanbul a gittiğimde almıştım ama buraya getirmedim bile. annem de beğenmemişti. dolapta duruyodu en son öyle ikiside.
bu arada doa nın son ürünlerini pek beğenmiyorum esksi gibi kaliteli ve güzel değiller tabi bu benim şahsi fikrim.

Son düzenleme:
tatlıııımm teşekkür edeim kutladığın için =) önemli değil insanlık hali olur öyle arada =))
bu arada tatlım doğal sentez durulanmyan kremi kullanıyor musn =))

Evet tatlımmm hem de ayıla bayıla kullanıyorum hatta kardeşim ortak çıktı banaa:1: O kadar beğendim ki arganlı serum ve Gliss ultimate repair i
şimdilik bir köşeye attım. Banyodan çıkınca ıslak saçlarıma Gliss sıvı krem sürüp havlu sarıp bekletiyorum, nemi iyice alınınca bir pompa pantene
alıp dağıtıyorum her yere, dalgalarım çok hoş oluyor:21: Kardeşimin kıvırcıklarını da baya yatışırdı:46:

hadi ya.ben de bu aralar solid parfümlere merak saldım.ama bulması pek kolay değil.başka markaları da araştırmak lazım o zman

tatlım ben kullandım . ama şimdi ki seride yok . japon kirazı ve larisa yı kullanmıştım ikisi de çoook güzeller. hatta japon kirazınan bir kaç tane almıştım iyki de almışım şimdi de kenarda duruyorlar kullanmaya kıyamıyorum.
yeni çıkanlardan sümbül ve papatya çiçeğini denedim ve benm için sınıfta kaldılar. istanbul a gittiğimde almıştım ama buraya getirmedim bile. annem de beğenmemişti. dolapta duruyodu en son öyle ikiside.
bu arada doa nın son ürünlerini pek beğenmiyorum esksi gibi kaliteli ve güzel değiller tabi bu benim şahsi fikrim.

Ben hindistan cevizi ve shea yağını çok merak ediyorum öve öve bitiremiyorlar, umarım beklentilerimi karşılar:31:

Bu aradaaa 2gündür kafam yerinde olmadığı sanırımmm son aldıklarımı paylaşmadım. Oysa resmi çekip hazırlamıştımm:46:
$page.jpg
Yanaklarım kırmızı ve hafif çilli olduğu için akınca turuncu kalan renkler bana hiç gitmiyor malesef:50: Ben de aslıma
döneyim dedim. Komple boya da yaptırmayacağım artık, sadece beyazlarım çıktıkça dip boya:31: Biralı maskeme
el koyulduğu için yenisini aldım bir de:19::1:

hadi ya.ben de bu aralar solid parfümlere merak saldım.ama bulması pek kolay değil.başka markaları da araştırmak lazım o zman
kesinlikle canım bir araştır istersen belki diğer kokularını beğenenler çıkar bir de zevk meselesi parfüm tabi o ayrı. bir de bildiğim kadaryla lush da var solid parfüm ama fiyatları 27 lira filandı yanlş hatrlmaıyorsam . eski serisi olsa hiç durma al derdim çünkü harikalarrr. hatta ben bazen japon kirazından saçlarımın uçlarına da minnacık sürüyorum. hem serum işlevi görüyor hemde misslerr gibi kokuyor saçlarım. işte sırf bu koku yüzünden hindistan cevizi yağı almıştım kokusuna bayılıyorum diye ama ne yazik ki kokusuz çıktı =)
Evet tatlımmm hem de ayıla bayıla kullanıyorum hatta kardeşim ortak çıktı banaa:1: O kadar beğendim ki arganlı serum ve Gliss ultimate repair i
şimdilik bir köşeye attım. Banyodan çıkınca ıslak saçlarıma Gliss sıvı krem sürüp havlu sarıp bekletiyorum, nemi iyice alınınca bir pompa pantene
alıp dağıtıyorum her yere, dalgalarım çok hoş oluyor:21: Kardeşimin kıvırcıklarını da baya yatışırdı:46:

tatlım sormuştum ama tekrar sormak istiyorum . saçında ağırlık , yağlanma , yapış yapışlık , bir şey sürülmüş hissi uyandırıyor mu=) birde saçlarını döküyor mu =) ayy çok soru sordum sanki feci alasım var ama zor tutuyorum kendimi yaa =)

kesinlikle canım bir araştır istersen belki diğer kokularını beğenenler çıkar bir de zevk meselesi parfüm tabi o ayrı. bir de bildiğim kadaryla lush da var solid parfüm ama fiyatları 27 lira filandı yanlş hatrlmaıyorsam . eski serisi olsa hiç durma al derdim çünkü harikalarrr. hatta ben bazen japon kirazından saçlarımın uçlarına da minnacık sürüyorum. hem serum işlevi görüyor hemde misslerr gibi kokuyor saçlarım. işte sırf bu koku yüzünden hindistan cevizi yağı almıştım kokusuna bayılıyorum diye ama ne yazik ki kokusuz çıktı =)

tatlım sormuştum ama tekrar sormak istiyorum . saçında ağırlık , yağlanma , yapış yapışlık , bir şey sürülmüş hissi uyandırıyor mu=) birde saçlarını döküyor mu =) ayy çok soru sordum sanki feci alasım var ama zor tutuyorum kendimi yaa =)

Yok canım ağırlık, yağlanma vs yapmadı hiç kardeşime de bana da. Elime fındık tanesi kadar alıyorum, onu bütün saçıma dağıtıyorum,
fazla sürünce yağlanma yapar ama yapısı kremsi çünkü:42:
Saçım normalde de döküldüğü için ürün saç döküyor mu inan bilmiyorum canım. Dökülmede bir artış olmadı ama:44:

Ben hindistan cevizi ve shea yağını çok merak ediyorum öve öve bitiremiyorlar, umarım beklentilerimi karşılar:31:

Bu aradaaa 2gündür kafam yerinde olmadığı sanırımmm son aldıklarımı paylaşmadım. Oysa resmi çekip hazırlamıştımm:46:
Eki Görüntüle 524316
Yanaklarım kırmızı ve hafif çilli olduğu için akınca turuncu kalan renkler bana hiç gitmiyor malesef:50: Ben de aslıma
döneyim dedim. Komple boya da yaptırmayacağım artık, sadece beyazlarım çıktıkça dip boya:31: Biralı maskeme
el koyulduğu için yenisini aldım bir de:19::1:
umarım sen beğenirsin canım ve hindistan cevizi yağını saç uçlarına serum gibi az miktar sürebilrsin. bidahaki hedefim dax ın yağını alıp onu sürmek saç uçlarıma =)
bende çekip koycam tatlım ama şu günlerde çok üşengecim yaa ayy ayy =) watsons maskeleri gerçekten harika . her kullanan beğeniyor ben kullanıpta memnun kalmayan görmedim. belki bazıları yağlandırma yapıyor ama doğru çeşidini bulduğnda herkesin vazgeçilmezi oluyor =)
dediğin daha mantklı tatlım gerçekten hem saçların da çok yıpranmamış olur bir de maskeler serumlar iycee hoş olur bence =)

Yok canım ağırlık, yağlanma vs yapmadı hiç kardeşime de bana da. Elime fındık tanesi kadar alıyorum, onu bütün saçıma dağıtıyorum,
fazla sürünce yağlanma yapar ama yapısı kremsi çünkü:42:
Saçım normalde de döküldüğü için ürün saç döküyor mu inan bilmiyorum canım. Dökülmede bir artış olmadı ama:44:

tatlım şampuanını filan değiştirmyi denesen belki daha iyi olur saçın için =)
ayy böyle giderse alcam bende bu kremi ya off off zor tutuyorum kendimi . kardeşim bile bana alışverişkolik diyip duruyo. bundan bir kaç sene önce vizyona bir filim girmişti bir alışverişkoliğin itirafları diye . babaam direek götürmüştü o filme beni =))
ne zaman bişey almıycam artık desem aklıma başka bişey takılıyor. bir ara krem bakıyodum sürekli aldım o bitti sonra yüz yıkama jeli baktım onu da aldım bitti ama bu sürekli ürüyo böyle ya =)

umarım sen beğenirsin canım ve hindistan cevizi yağını saç uçlarına serum gibi az miktar sürebilrsin. bidahaki hedefim dax ın yağını alıp onu sürmek saç uçlarıma =)
bende çekip koycam tatlım ama şu günlerde çok üşengecim yaa ayy ayy =) watsons maskeleri gerçekten harika . her kullanan beğeniyor ben kullanıpta memnun kalmayan görmedim. belki bazıları yağlandırma yapıyor ama doğru çeşidini bulduğnda herkesin vazgeçilmezi oluyor =)
dediğin daha mantklı tatlım gerçekten hem saçların da çok yıpranmamış olur bir de maskeler serumlar iycee hoş olur bence =)

Boyamadan önce saçıma sürmeyi planlıyorum ben de h.cevizi yağını canım, memnun kalırsam koşa koşa gelir anlatırım size:1:
Maskelerin hepsini çok seviyorum ben ama özellikle biralısı bana çok iyi geliyor. Saçlarım ince telli, kolay elektrikleniyor ve dalgalı,,
baya yatıştırıyor:31: Sütlü ve yoğurtlu yumuşatmaktan başka işime yaramadı malesef.

Saçlarım hem ince telli hem de çok dökülüyor, sürekli komple boya yaparsam iyice mahvolurlar diye düşündüm ve en azından dip boyayla
kurtarmak için kendi rengime dönmeye karar verdim canım. Bu rengi ilk defa kullanıcam umarım benim rengime yakındır.(gerçi ana renk olduğu
için ve parıltısız olduğu için hata şansı az olur)

ayy böyle giderse alcam bende bu kremi ya off off zor tutuyorum kendimi . kardeşim bile bana alışverişkolik diyip duruyo. bundan bir kaç sene önce vizyona bir filim girmişti bir alışverişkoliğin itirafları diye . babaam direek götürmüştü o filme beni =))
ne zaman bişey almıycam artık desem aklıma başka bişey takılıyor. bir ara krem bakıyodum sürekli aldım o bitti sonra yüz yıkama jeli baktım onu da aldım bitti ama bu sürekli ürüyo böyle ya =)

Tüm şampuanları denedim nerdeyse tatlım, bi tek Otacı iyi geldi ama artık saçlarım boyalı olduğu
için o acayip kurutuyor:19: Kullanmadığım Elidor Keratinology Onarıcı Bakım ve Wella Onarıcı bakım kaldı
onları da bir ara kullanıp denicem:44:

Benim erkek arkadasım beni Watsons un önünden geçirmiyor artık:1: Bütün paranı onlara yatırıyorsun, sen
zengin ettin onları diyip duruyor:52::52::52:

Tüm şampuanları denedim nerdeyse tatlım, bi tek Otacı iyi geldi ama artık saçlarım boyalı olduğu
için o acayip kurutuyor:19: Kullanmadığım Elidor Keratinology Onarıcı Bakım ve Wella Onarıcı bakım kaldı

Benim erkek arkadasım beni Watsons un önünden geçirmiyor artık:1: Bütün paranı onlara yatırıyorsun, sen

tatlım bende elidor a bir türlü güvenemiyorum ya . neden bilmiyorum ama =)
bende watsons , gratis , rossmann görünce kendimden geçiyorum . normal kozmetik mağzalrından daha çok hoşma gidiyor bu mağzlar çünkü kendi ürünleri vvar. hele rossmann ayy o nasıl bir güzellik nasıl tatlılık rival de loop ve alterra ürünleri çok güzel . alterra naturel sayılan markalardan ve ikisinn de fiyatları tahim edemyceğn kadar ucuz. istanbula gittiğimde gidip bişeyler alıcam ya =)
watsons şampuanları denedin mi i birde bioblasın yeni olanını denemeni önerebilirm aaa hatta alterra şampuan da öneririm =)

Son düzenleme:
Ben bi ara Elidor un pembe şampuanını kullanıyordum çok da memnundum ama sonra bozdu malesef,
iyi gelmemeye başladı güvenmemekte haklısın:50::50::50: Watsons şampuanı denemek hiç aklıma
gelmedi nedense canım bir denemek lazım aslında, fiyatları da baya uygun:42: Bioblas ın normal
şampuanı malesef durdurmadı dökülmemi ama sarımsaklıyı da denemedim. Denemediğim baya şampuan
varmış şaka maka:52:

Listemi yaptım:
1-Wella
2-Bioblas
3-Watsons
4Alterra
5-Otacı-kremli:31:
6-Doa sülfatsız şampuan

Son düzenleme:
Bunlar da benim boyasız ve işlemsiz saçlarımm:17:
Umarım rengi tuttururum:31:

Eki Görüntüle 524362

tatlım ne güzel saçlarının rengi neden boyatıyorsun ki ve tutar bence rengi de=)
benim saçlarım şu an ombre hair resmini de yüklycem zaten ama o resimde kötü olmş durumda elktrklenmş bir de arabada camı açmıştık rüzgar müzgar mahvetmiş hep =)

Son düzenleme:
Back