• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
tatlım ne güzel saçlarının rengi neden boyatıyorsun ki ve tutar bence rengi de=)
benim saçlarım şu an ombre hair resmini de yüklycem zaten ama o resimde kötü olmş durumda elktrklenmş bir de arabada camı açmıştık rüzgar müzgar mahvetmiş hep =)

Çok fazla beyazım var canım yaa önleri komple beyaz:43: En azından dipboya yaptırmam lazım
yoksa şarapçılara benziyorum:52::52::52::52:
Yükle canım yükleee merak ettimmmmm:46::46::46:Elektriklenmeyi benden fazla kimse yaşamış
olamaz emin olabilirsin:34: Özellikle şuanki halini görsen:52::52::52::52:

Ben bi ara Elidor un pembe şampuanını kullanıyordum çok da memnundum ama sonra bozdu malesef,
iyi gelmemeye başladı güvenmemekte haklısın:50::50::50: Watsons şampuanı denemek hiç aklıma
gelmedi nedense canım bir denemek lazım aslında, fiyatları da baya uygun:42: Bioblas ın normal
şampuanı malesef durdurmadı dökülmemi ama sarımsaklıyı da denemedim. Denemediğim baya şampuan
varmış şaka maka:52:

Listemi yaptım:
1-Wella
2-Bioblas
3-Watsons
4Alterra
5-Otacı-kremli:31:
6-Doa sülfatsız şampuan

tatlım kremli şampuanlar saç dökülmesini daha da arttyormuş habern olsun. kız bu arada bioblasın ki sarımsaklı değil Allah iyiliğini versin sarmaşıklıı. ben aldım bugün 2. kullanışım daha bişey söylemek için erken tabi ama kurutma sertleştirme yapmadı. alterra ürünleri silikonsuz ve içinde sls yok sodyum coco sülfat denen bişey vardı yani benm aldığm kafeinli olan öyleydi vvee çok güzeldi silikonsuz olmasına rağmen saçımda kuruluk filan da yapmadı yumuşaktı saçlarım her zamanki gibi =)

tatlım kremli şampuanlar saç dökülmesini daha da arttyormuş habern olsun. kız bu arada bioblasın ki sarımsaklı değil Allah iyiliğini versin sarmaşıklıı. ben aldım bugün 2. kullanışım daha bişey söylemek için erken tabi ama kurutma sertleştirme yapmadı. alterra ürünleri silikonsuz ve içinde sls yok sodyum coco sülfat denen bişey vardı yani benm aldığm kafeinli olan öyleydi vvee çok güzeldi silikonsuz olmasına rağmen saçımda kuruluk filan da yapmadı yumuşaktı saçlarım her zamanki gibi =)

:52::52::52::52::52::52::52::52: Hadi yaaaaaaa :37::37::37::37::37::37: Ben de ne güzel sarımsak dökülmeyi durdurur
diyorummmm:9::9::9::9::9::9::9::9::9: Leyla bennnnn:17::17::17:
Alterra yı nereden aldın canım ben hiç duymadım onu?:44:

kızlar ya saç dökülmesi için kullandığınız bi şampuan var mı??
otacı iyimidir o konuda

Saçların boyalı değilse Otacı çok iyidir canım ama boyalıysa kurutuyor bir süre sonra:50:
10 bitki özlü olanı kullanıyordum benn, çok memnundum

Ben de dökülen saçlarım için şampuan arayışındayım, eğer öyle bir şampuan bulursam
seve seve paylaşırım burdan:34:

Son düzenleme:
Çok fazla beyazım var canım yaa önleri komple beyaz:43: En azından dipboya yaptırmam lazım
yoksa şarapçılara benziyorum:52::52::52::52:
Yükle canım yükleee merak ettimmmmm:46::46::46:Elektriklenmeyi benden fazla kimse yaşamış
olamaz emin olabilirsin:34: Özellikle şuanki halini görsen:52::52::52::52:

tatlıım işte en azından dip boya ile uğraşırsın rengi filan solmaz kendi rengne boyatrsan altlarını boyatmak zorun da kalmazsın =)
tatlm koycam resmini yarın da çekip güzelcee =)

aşkınihaanncım buralardasın seni de görüyoruumm =)) nasılsın tatlımm gözükmyosn ne zamandır =)

tatlıım işte en azından dip boya ile uğraşırsın rengi filan solmaz kendi rengne boyatrsan altlarını boyatmak zorun da kalmazsın =)
tatlm koycam resmini yarın da çekip güzelcee =)

aşkınihaanncım buralardasın seni de görüyoruumm =)) nasılsın tatlımm gözükmyosn ne zamandır =)

Aynen canım ben de öyle düşünüyorum:34: Boyayınca resim çekip koyarım hemencik:46:
Bekliyorummm canımmm resmiii meraklaaaaa:21::21::21:

Saçların boyalı değilse Otacı çok iyidir canım ama boyalıysa kurutuyor bir süre sonra:50:
10 bitki özlü olanı kullanıyordum benn, çok memnundum

Ben de dökülen saçlarım için şampuan arayışındayım, eğer öyle bir şampuan bulursam
seve seve paylaşırım burdan:34:

saçlarımda boya yok.saç dökülmesi şampuanı,bakım seti falan varmış otacının.sen de 10 bitkili söyledin.hangisini alsam acaba

:52::52::52::52::52::52::52::52: Hadi yaaaaaaa :37::37::37::37::37::37: Ben de ne güzel sarımsak dökülmeyi durdurur
diyorummmm:9::9::9::9::9::9::9::9::9: Leyla bennnnn:17::17::17:
Alterra yı nereden aldın canım ben hiç duymadım onu?:44:

yok yok sarmaşık etkili tatlım yenisi. hem dökülme için hemde hızlı saç uzatıyormuş =)
alterra da rossmann ürünü sadece rossmann mağzalarında var. makyaj malzmlernden duş jellerine kadar birçok ürünü var =) bende göz temizlme losynnu alıcam kendsnn blki eyeliner de alırım rival de loop da olablr tabi eyeliner de ayy kafam karştı neyse bn buna gidince bakym hangsi güzel =)

saçlarımda boya yok.saç dökülmesi şampuanı,bakım seti falan varmış otacının.sen de 10 bitkili söyledin.hangisini alsam acaba

Diğer ürünleri kullanmadığım için bişey diyemicem canım ama 10 bitki özlüyü denemek istersen Gratis lerde deneme boyu satılıyor,
sanırım 1 tl falan. Onu alıp deneyebilirsin. Hem beğenmezsen boşa para vermemiş olursun:34:

Son düzenleme:

yok yok sarmaşık etkili tatlım yenisi. hem dökülme için hemde hızlı saç uzatıyormuş =)
alterra da rossmann ürünü sadece rossmann mağzalarında var. makyaj malzmlernden duş jellerine kadar birçok ürünü var =) bende göz temizlme losynnu alıcam kendsnn blki eyeliner de alırım rival de loop da olablr tabi eyeliner de ayy kafam karştı neyse bn buna gidince bakym hangsi güzel =)

Rossmann mııı:50: Tühhh yaaa bana yakın hiç Rossmann yok maleseff:43: Bioblas ı deneyerek başlayayım ben de bari:1:
Geçenlerde under down naturals kivili şampuanı almıştım, saçı müthiş temizliyor ama kuruduktan 15 dakika sonra falan
resmen yağlı gibi duruyor saç:26::26: Ben de duş jeli yaptım onu, bari kokusu boşa gitmesin diyorum:52:

bende senin resmini bekliyorum tatlım meraklaa=)
. bu arada canım sıkıldı ya Antalya' da 2 polis şehit olmuş ateş açılmış bir arabadan :(

Evet canım ben de gördüm Allah sabır versin yakınlarına yaa:50: Bu aralar ölüm haberi almadığımız gün yok
ne oluyor bu insanlara anlamıyorum:26: Dün de bombalar atıldı, savaş kapıda resmen:47: Erkek arkadaşımı
askere göncericem kasımda, tam da zamanı:43:

Rossmann mııı:50: Tühhh yaaa bana yakın hiç Rossmann yok maleseff:43: Bioblas ı deneyerek başlayayım ben de bari:1:
Geçenlerde under down naturals kivili şampuanı almıştım, saçı müthiş temizliyor ama kuruduktan 15 dakika sonra falan
resmen yağlı gibi duruyor saç:26::26: Ben de duş jeli yaptım onu, bari kokusu boşa gitmesin diyorum:52:

tatlımm bende mavi olanını alcaktım onun ama babam bari bioblas al bakalım dedi ve bioblas aldım =)
nerde oturuyorsun ki tatlım. bende istanbula gidince alabiliyorum o da gebze de var bana yakn orya gidiyorum sırf rossmann içn =))

Son düzenleme:
Evet canım ben de gördüm Allah sabır versin yakınlarına yaa:50: Bu aralar ölüm haberi almadığımız gün yok
ne oluyor bu insanlara anlamıyorum:26: Dün de bombalar atıldı, savaş kapıda resmen:47: Erkek arkadaşımı
askere göncericem kasımda, tam da zamanı:43:

valla öyle canım . benim babama da tezekere gelmiş askerlik şubesnden alın diyo babam emekli astsuybay da. bende çok korkyorm şu sıralar ya :18:

tatlımm bende mavi olanını alcaktım onun ama babam bari bioblas al bakalım dedi ve bioblas aldım =)
nerde oturuyorsun ki tatlım. bende istanbula gidince alabiliyorum o da gebze de var bana yakn orya gidiyorum sırf rossmann içn =))

Maltepede oturuyorum ben malesef. Üsküdar da var bildiğim kadarıyla ama oraya da hiç yolum düşmüyor ki:44:

Son düzenleme:
Maltepede oturuyorum ben malesef. Üsküdar da var bildiğim kadarıyla ama oraya da hiç yolum düşmüyor ki:44:

evet canım orda var bildiğim kadarıyla ama bir günlük gidiverirsin . 1 kez gidince hep hep gitmek istiyceksn emin ol ve gebze de gebze center var oraya da gidebilrisn çook büyük bir alışveriş merkezi orası hem gezmiş olursun =)

Kizlar sizlere soru sormak istiyorum. Biliyorsunuz ben makyaj yapmiyorm tek makyajim gozumun ustune kalem eyeliner gibi birsey ve rimel. Malum yasim genc kirsikligim , goz cevrrsi morlugum yok ama gozlerme makyaj yaptigimda goz cevremin daha parlak canli aydinlik durmasni istiyorum . ne yapabilirm sizce ve ne kullanmalym.biliyor.musnz.)

-tatlim balli maskeyi kullandiktan sonra yormnu.beklyrz :)

:3::3::3: Ballı maskeyi dün denedim gerçekten baya etkiliymiş...İlk denemem olmasına rağmen yumuşattı baya saçlarımı :16::16::16: Normalde saçlarımı tararken bile sertliğini hissediyordum ama dün kolayca açıldı saçlarım ve yumuşacık...Her yıkamada yapmalı mıyım yoksa haftada bir mi olmalı :26::26:

:3::3::3: Ballı maskeyi dün denedim gerçekten baya etkiliymiş...İlk denemem olmasına rağmen yumuşattı baya saçlarımı :16::16::16: Normalde saçlarımı tararken bile sertliğini hissediyordum ama dün kolayca açıldı saçlarım ve yumuşacık...Her yıkamada yapmalı mıyım yoksa haftada bir mi olmalı :26::26:

ben bir aydır her yıkamada kullanıyorum bir zararı yok saç kremi yerine kullanmaya başladım toparlansın diye saçlarım birde çok sık düzleştirdiğim için bi zararı yok her yıkamada yapsanda düzelene kadar düzenli uygulamanı tavsiye ederim :8: saçlarına iyi gelmesine çok sevindim :46:

Back