• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
çok geçmiş olsun canım yaa hakikaten bizim kızlara ne oluyor böyle hepimiz bir aynı sorunlarla boğuşuyoruz sen de çok dikkat et kendine ihmal etme operasyonuda rahatsız eder sürekli seni yoksa:50:

canım hepimiz bu topiğin sahibesiyiz o yüzden problem yok ..avondan aldım canım çiçek kokusu benim hoşuma gidiyor ama koku duyulara göre değiştiği için senin hoşuna gider mi bilmiyorum ama denemeni tavsiye ederim :9:

Ahhh o koku denenmez mi yaa bayılıyorum ben o kokuya... :16:

Ama kullanmıyorum ultravioletimden vazgeçemioorumm..
:12::12::12::12:

canlarım kınam ve düğünüm için ayrı ayrı makyaj önerilerinizi bekliyorum (Bilgiler :)
esmer tenliyim , gözlerim iri, yüzüm büyük güzel yani kaşlarım kara ince yakışmıyor çokta kalın değil.... hadi bakalım kızlar yardımlarınızı bekliyorum.....:21:

ACİLLL :)

Askihinacim canim sana da cok gecmis olsun. Ay neler neler cikmis dikkat et kendine cok uzuldum gercekten ya . Bendr iyiym ama yururkrn gene hafif hafif sancilarim baslafi bugn cekiniyorm biraz o yuzdrn. sol tarafimdaki kistimin ici kanliymis daha once kanama yapms ama su an kanamasi yokms dokkat et fedi doktorum. Daha oncrki kanamasi da kesn adetmn ilk gunydu agrdan aglamstm hastanrdr morfn vermslerdi o yuzdrn agrmsti hrrlde o kadr .)
Denizzz cim o parfume bende bayiliyorum ya cok guzel gercekten bende.cok seviyorim ama bidahaki katlgdan boseyler alicam onlari brklyorm .)

canlarım kınam ve düğünüm için ayrı ayrı makyaj önerilerinizi bekliyorum (Bilgiler :)
esmer tenliyim , gözlerim iri, yüzüm büyük güzel yani kaşlarım kara ince yakışmıyor çokta kalın değil.... hadi bakalım kızlar yardımlarınızı bekliyorum.....:21:

ACİLLL :)

tatlim resim olmadan nasil yardimci olabiliriz ki sana esmer tenli denildigi zaman bile bir cok ten rengi farkli gozlerini kapatip ekleme sansin varsa fikirlerimiz olabilir

kızlarr nerelerdesiniz özledim sizleri merak da ettim neler yapıyorsunuz ?sizin için pembiş pembiş yazdım bu arada =))))) ay bu arada bişey itiraf edeyim buraya yazı yazarken telefondan değil bilgisayardan girdiğimde ayrı bir dikkat ediyorum aşkınihan var ya yazım yanlışı hata filan yapmayayım diye daha bir dikkatli yazıyorum :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
Ve kızlar size soru sormak istiyorum bana hafif parfümler önerir misniz baymayan şeker kokmayan =)

Son düzenleme:
Yeni cicilerimmmmm:46::46::46::46::46:
Orjinal foto atamıyorum malesef:50:

Cacharel Promesse: Bu 2. şişem. Çok çokkkkk seviyorum bu kokuyu. Çok temiz, ten kokusu gibi
ama bir o kadar da çekici:17::23: Türkiyede bulamadım, yurtdışından getirttim:31:
$nd.240.webp

Naturals Fruit Kicks Saç Köpüğü: 1 kerecik kullanma fırsatım oldu, inanılmaz memnun kaldım. Elektriklenmeyi
önleyip güzel dalgalar yapıyor:46: Şampuanı da beğeniliyormuş onu da denemek istiyorum aslında, kullanan
var mı??:26:
$z-down-under-naturals-fruit-kicks-sac-kopugu-250ml-max-hold-94802.webp

Arko Klasik Kremler:Vazgeçilmezlerim. Bittikçe alırım:46::46::46::46::46::16:
$arko_01.webp$el_ayak_ve_tirnak_bakimi_arko_klasik_naturel_krem_150_ml_118777.webp

Yeni cicilerimmmmm:46::46::46::46::46:
Orjinal foto atamıyorum malesef:50:

Cacharel Promesse: Bu 2. şişem. Çok çokkkkk seviyorum bu kokuyu. Çok temiz, ten kokusu gibi
ama bir o kadar da çekici:17::23: Türkiyede bulamadım, yurtdışından getirttim:31:
Eki Görüntüle 499719

Naturals Fruit Kicks Saç Köpüğü: 1 kerecik kullanma fırsatım oldu, inanılmaz memnun kaldım. Elektriklenmeyi
önleyip güzel dalgalar yapıyor:46: Şampuanı da beğeniliyormuş onu da denemek istiyorum aslında, kullanan
var mı??:26:
Eki Görüntüle 499721

Arko Klasik Kremler:Vazgeçilmezlerim. Bittikçe alırım:46::46::46::46::46::16:
Eki Görüntüle 499722 Eki Görüntüle 499723

tatlııım hayırlı olsun cicilerin =) parfümünü merak ettim ay nasıl bi koku tam da parfüm aradığm dönemde karşma çıktı =)
şampuana gelince ben aynı markanın nude diye bir şampuanı vardı onu kullanıyordum ama bunun da kokusu çok güzel =)
arkoların kokulularına hayranımmm =)

kızlarr nerelerdesiniz özledim sizleri merak da ettim neler yapıyorsunuz ?sizin için pembiş pembiş yazdım bu arada =))))) ay bu arada bişey itiraf edeyim buraya yazı yazarken telefondan değil bilgisayardan girdiğimde ayrı bir dikkat ediyorum aşkınihan var ya yazım yanlışı hata filan yapmayayım diye daha bir dikkatli yazıyorum :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
Ve kızlar size soru sormak istiyorum bana hafif parfümler önerir misniz baymayan şeker kokmayan =)

Mrb tatlımm:54: Hemen birkaç öneride bulunayım, umarım istediğin gibi bir parfüm bulabilirsin canım:34:

Elie Saab
Cacharel Promesse
Ck Euphoria Blossom
Jlo-Glow
D&G Light Blue
Bvlgari Blv
Bvlgari Omnia Crystalline
Dior Pure Poison
Cacharel Noa
Lacoste Pour Femme
Givenchy Very Irresistible

Kokular genel olarak temiz, fresh veya çiçeksi:34:

Son düzenleme:
Mrb tatlımm:54: Hemen birkaç öneride bulunayım, umarım istediğin gibi bir parfüm bulabilirsin canım:34:

Elie Saab
Cacharel Promesse
Ck Euphoria Blossom
Jlo-Glow
D&G Light Blue
Bvlgari Blv
Bvlgari Omnia Crystalline
Dior Pure Poison
Cacharel Noa
Lacoste Pour Femme
Givenchy Very Irresistible

Kokular genel olarak temiz, fresh veya çiçeksi:34:
nasılsın canın bu arada hemen not alıyorum bunları yarın bakıcaz da =) noa ve light blue çok övülüyor onları çok merak ettim =)

Son düzenleme:
tatlııım hayırlı olsun cicilerin =) parfümünü merak ettim ay nasıl bi koku tam da parfüm aradığm dönemde karşma çıktı =)
şampuana gelince ben aynı markanın nude diye bir şampuanı vardı onu kullanıyordum ama bunun da kokusu çok güzel =)
arkoların kokulularına hayranımmm =)

Saol güzelimm:54: Ben de tam sana kullanıp memnun kaldığım ve önerebileceğim parfümleri yazıyordum:1:
Bu koku tarif edilemez bişey aslında canım,, bir yandan çiçeksi bir yandan pudramsı bir yandan da ten kokusunu
çağrıştıran bir koku. Çok çekici seksi bir koku laf aramızdaaa:23::23::23::23:

Nude şampuanı çok duydum canım parabensizmiş sanırım, nasıl memnun musunn? Sertleştiriyor mu saçları?

nasılsın canın bu arada hemen not alıyorum bunları yarın bakıcaz da =) noa ve light blue çok övülüyor onları çok merak ettim =)

İyiyim tatlım işsizim evdeyim yan gelip yatıyorum:1:Sen nasılsınnn:34:
Noa da pudramsı ve hafiftirr çok güzelllll:31: Light blue'in orjinali
bir harikaaaaaa. Limon ve beyaz gül kokusu ama inanılmaz güzellll:12:

Saol güzelimm:54: Ben de tam sana kullanıp memnun kaldığım ve önerebileceğim parfümleri yazıyordum:1:
Bu koku tarif edilemez bişey aslında canım,, bir yandan çiçeksi bir yandan pudramsı bir yandan da ten kokusunu
çağrıştıran bir koku. Çok çekici seksi bir koku laf aramızdaaa:23::23::23::23:

Nude şampuanı çok duydum canım parabensizmiş sanırım, nasıl memnun musunn? Sertleştiriyor mu saçları?

İyiyim tatlım işsizim evdeyim yan gelip yatıyorum:1:Sen nasılsınnn:34:
Noa da pudramsı ve hafiftirr çok güzelllll:31: Light blue'in orjinali
bir harikaaaaaa. Limon ve beyaz gül kokusu ama inanılmaz güzellll:12:

bende iyiyim tatlım bende evde oturuyorm öyle ev kuşu oldum =) ayy çok merak ettim ama nerden deniycem ki tatlım sen yurt dışından getirtmişsin =) nude çok güzel canım hem sülfatsız hem parabensiz . hiç sertleştirmiyor yumuşak yapıyor ben üstüne mavi su kullanıyorum bir de ohh miss =) bu arada azıcık şampuan bile yetiyor saçını temizlemeye bazı sülfatsız parabensiz şampuanlar köpürmediği için temzilenmiş hissetmiyosun saçını =) bende bugün cool water denedim ona da bayıldım belirtmek istedim =)

biri limon ve beyaz gül kokusu mu dedi:3:
hemen lanvin rumeur rose diyim o zaman.:ssz:
ya Allah ım nedir benim bu parfüm takıntım ne zaman geçicek:31:

bende iyiyim tatlım bende evde oturuyorm öyle ev kuşu oldum =) ayy çok merak ettim ama nerden deniycem ki tatlım sen yurt dışından getirtmişsin =) nude çok güzel canım hem sülfatsız hem parabensiz . hiç sertleştirmiyor yumuşak yapıyor ben üstüne mavi su kullanıyorum bir de ohh miss =) bu arada azıcık şampuan bile yetiyor saçını temizlemeye bazı sülfatsız parabensiz şampuanlar köpürmediği için temzilenmiş hissetmiyosun saçını =) bende bugün cool water denedim ona da bayıldım belirtmek istedim =)

Otacı kullanıyordum ben memnundum da ama uzun süre kullanınca saçı kurutmaya başlıyor malesef tatlım
o yüzden yaz başından beri açık pembe Elidora geçmiştim. Watsons a yolum düşünce Nude alıp denicem,
umarım benim saçlarıma da iyi gelir:34:

Ben de tesadüfen keşfettim biliyor musun bu kokuyu:1: Bir gün otobüste uyuklarken birden burnuma bir koku
geldi. Baktım önümdeki kız parfüm sıkıyor ama nasıl bir kokuuuuu, mest etti resmen beni. Derken kız indi gitti:43:
Şişesi ve kokusu aklımda kaldı tabi hemen kk ya girip şişeyi tarif ettim, saolsun kızlar adını söylediler de gidip
aldım:52::52::52::52::52: Cool water ı çok duydum ama denemedim ben canım. O kadar çok güzel parfüm var ki
denemeye fırsat olmuyor:1:

biri limon ve beyaz gül kokusu mu dedi:3:
hemen lanvin rumeur rose diyim o zaman.:ssz:
ya Allah ım nedir benim bu parfüm takıntım ne zaman geçicek:31:

:1::1::1::1::1::1: Parfüm takıntısı kolay geçmez tatlım kendimden biliyorum.
Bir de işsiz olmasam para kazansam evi parfümle doldururum herhalde:52:
Limonla gülü zıt olsalar da çok yakıştırıyorum birbirine, bunu da denemem lazımmmm:46:

Otacı kullanıyordum ben memnundum da ama uzun süre kullanınca saçı kurutmaya başlıyor malesef tatlım
o yüzden yaz başından beri açık pembe Elidora geçmiştim. Watsons a yolum düşünce Nude alıp denicem,
umarım benim saçlarıma da iyi gelir:34:

Ben de tesadüfen keşfettim biliyor musun bu kokuyu:1: Bir gün otobüste uyuklarken birden burnuma bir koku
geldi. Baktım önümdeki kız parfüm sıkıyor ama nasıl bir kokuuuuu, mest etti resmen beni. Derken kız indi gitti:43:
Şişesi ve kokusu aklımda kaldı tabi hemen kk ya girip şişeyi tarif ettim, saolsun kızlar adını söylediler de gidip
aldım:52::52::52::52::52: Cool water ı çok duydum ama denemedim ben canım. O kadar çok güzel parfüm var ki
denemeye fırsat olmuyor:1:

seninki çok güzel bir tesadüfmüş tattlım =) iyi gene bulabilmişsin parfümü =) benim de çok sevdiğim parfümlerim var ama değişiklik istiyorum sürekli nedense de belli parfümler arasında dönüyorum =)

seninki çok güzel bir tesadüfmüş tattlım =) iyi gene bulabilmişsin parfümü =) benim de çok sevdiğim parfümlerim var ama değişiklik istiyorum sürekli nedense de belli parfümler arasında dönüyorum =)

Evet canım bir ara tek parfüme düşeyim hep onu kullanayım dedim ama ıhhh malesef gözüm doymadı:52:
Ruh halime göre, mevsimlere göre, gideceğim yere göre farklı parfümler fıslamayı seviyorum:12::12::12::12::12::31:

aynen yukarda dediğim gibi önce limon gibi hatta biraz limon kolonyası gibi kokuyo.sonra zamanla yerini yumuşacık pudarmsı bi beyaz gül kokusu alıyo.hafif bi koku.kalıcılığı idare eder.

ya bu arada parfüm takıntısı demişken parfümlerin böle 3-5 milimlik testerları set halinde falan satılıyomu acaba.
parfüm bloggerları bi sürü koku deniyip tanıtıyolar.bunların hepsini satın almıyolardır herhalde.nasıl ulaşıyolar o kokulara

aynen yukarda dediğim gibi önce limon gibi hatta biraz limon kolonyası gibi kokuyo.sonra zamanla yerini yumuşacık pudarmsı bi beyaz gül kokusu alıyo.hafif bi koku.kalıcılığı idare eder.

ya bu arada parfüm takıntısı demişken parfümlerin böle 3-5 milimlik testerları set halinde falan satılıyomu acaba.
parfüm bloggerları bi sürü koku deniyip tanıtıyolar.bunların hepsini satın almıyolardır herhalde.nasıl ulaşıyolar o kokulara

Takipçisi çok olan bloggerlara hediye gönderiyorlar tatlım:34: Diğerleri de satın alıyordur sanırım ya da
parfümeri de falan deniyorlardır:44: Testerlerin satıldığını duymadım hiç:26:

Evet canım bir ara tek parfüme düşeyim hep onu kullanayım dedim ama ıhhh malesef gözüm doymadı:52:
Ruh halime göre, mevsimlere göre, gideceğim yere göre farklı parfümler fıslamayı seviyorum:12::12::12::12::12::31:
doymuyo canım insanın gözü gerçekten ben sürekli almak istiyorum mesela =)

ayy çok merak ettim şimdi bunu da not ediyorum tatlım . bu arada orjinal parfüm aldığında istersen tester verebiliyorlar. biz öyle alıyoduk testerları =)

Back