Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866

öyle galiba.ama ben hep sadece bi kokum olsun o benim imzam olsun.insanlar beni öyle hatırlasınlar istyodum.koku hafızası güçlüdür çünkü.ama olmadı işte.bi de bazen hangisini kullanacağımı şaşırıyorum.

limon portakal gibi narenciye kokularını sevmediğimi fark ettim ben hep kolonyaya benzetiyorum çünkü.ama gül kokusuna bayılırım.

Ben de bir ara o işe kafayı takmıştım canım imzam olacak parfümü aradım durdum ama olmadı.Sonra
erkek arkadaşımın başının etini yemeye başladım "aşkımmmm sen beni hangi kokumla hatırlıyorsunnnn"
diye "Ne bilim aşkım senin kokun senin kokun işte parfüm kokusu değil ki,
hangi parfümü sıksam da senin kokun aynı" diye diretti durdu garibim Israrla "yaaaa beni parfümle
hatırlıyorsun" diye sıkınca da "ilk parfümünle, She'yle" demesin mi Sen git dünya
para ver orjinal parfüme sevgilin seni 20tl lik she yle hatrlasın iyi mi dedim ve bu parfüm konusunu kapattım

Kızlar bana da bir parfüm önerir misiniz?Şekerli kokuları sevmiyorum çok fresh olanlarıda kullanmam modernizmi ve şehveti yansıtsın çok kadınsı bir koku olsun istiyorum nasıl diyeyim siz en iyisi bana nereden temin edebileceğimi söyleyin çünkü Ankara da oturuyorum ve parfüm satan dükkanların hepsinde aynı kokular var ben 20 yaşmdaym bi çok parfm kullandm ama hiçbiri bnm kokum değildi:)Bir keresnde avon kataloğunda gördüğüm bi parfümün kokusu çk hoşuma gitmişti ilk defa oryantal olduğu yazıyordu üzerinde adınıda hatırlamıyorum o zaman alma şansım olmamıştı:)

olsun kız she de çok güzel tatlı bi koku hatta türk markaların parfümlerinin kokusu genel olarak hoştur.ama kalıcılık problemleri var işte.ben emotion violeti çok beğeniyorum eğer kalıcı bi koku olsa daimi parfümüm olabilirdi yani

tatlım katolgtan baktm senin için far away , little black dress , little white dress, treselle mystıque oryantal kokular altında yer alıyor bunlardan biri mi acba =)

avon şişesini hatırlıyomusun tarif et bbiraz bulmaya çalışalım.ya da ona benzer kokuları söyliyelim.
ama ağırr kokulardan bahsedince aklıma poison,jadore ya da lancome geliyor

Evet tatlım şaka maka bir yana she ben de beğenirim hala da ara ara kullanırım kırmızı, yeşil ve
mor olanları Emotion un da kırmızı ve moru süperr Çocukken markete her gittiğimde bol bol
sıkınır çıkardım

kızlar pastelin parfümleri var dolce diye benm sevgilimde onlardan birni beğendi hatta clasic olanıydı galba. ben kokladm aa aynı gabatin. gittim gabatin aldım ama benm sevgilim onu beğenmedi aynısı diyorm hayr değil diyor =)

benim dediğim emotion da mor işte.kokuyu tanımlayamıyorum ama çok güzel.notalarını merak ediyorum aslında belki ona benzer başka orjinal bi parfüm bulabilirim.

Aaaa ben nasıl kaçırmışım onu hiç bilmiyordummmmm, gidip de bakayımmmm
Erkeklerin parfüm anlayışları çok ilginç gerçekten. Genelde bayanlar erkeklerin ağır,
seksi,tatlı kokulardan hoşlandığını düşünür ama çoğu erkek (aşkım da dahil) daha
basit, unisex, hafif kokuları beğeniyorlar.:44: She ye bayılıyor beyfendi, bayanların
seksi seksi dediği dior hypnotic poison u koklayınca midesi bulanıyor

benim dediğim emotion da mor işte.kokuyu tanımlayamıyorum ama çok güzel.notalarını merak ediyorum aslında belki ona benzer başka orjinal bi parfüm bulabilirim.

Ne varsa eskilerde var valla, eskiden seçenekler azcıktı ama kokular kalite falan süperr.
1-2 market kokusu daha vardı benim bayıldığım ama isimlerini hatırlamıyorum,, herkes onları
kullanırdı fiyatları çok uygundu ama buram buram da kokardı. Şimdi bir dünya para veriyoruz
koku uçuppp gidiyo:26:

ay tam benim derdimi anlattın.KALICILIK.yok kalmıyo hiçbi koku üstümde ya sinir oluyorum.bi sürü şey denedim araştırdım ama tık yok.ben kokumu başkalrından önce kendim almak istiyorum bi kere.alışıyosun duyarsızlaşıyosun falana diyolar ama böle diyenler de almıyo kokuyu.sanki biraz var gibi diolar o kadar

parfüm satan mağazaların hepsinde olması gerekir öyle zor bulunan kokulardan değil. klasiktirler.aa bi de estee lauder kokularına da bek bence gerçekten kadınsıdır

günaydınnnn kk prensesleriii nasılsınız hepiniz nazarlık koyuyorum çünkü bir kaç gündür çok durgunduk ama düzeldikk sanırım

son aldığım pastel ojelerimi hemen sizinle paylaşıyımm

Selam kızlar;
ürünlerimin bi kısmını paylaşmıştım geçmiş sayfalarda,dün M.Asam fondöten aldım ve yanında Bioderma fondötenlerimde hediye verildi her zamanki gibi,yaklaşık 42 tane.:))
fondötenimden inanılmaz memnunum kesinlikle tavsiye ederim kızlar...
markası M.Asam..süper yumuşaklıkta bir fondöten,kadifemsi bir matlığı var,inanılmaz kapatıcı özelliği ile acaip memnun kaldım.fondöten üzerine pudra kullanan arkadaşlar kesinlikle pudraya ihtiyaç duymayacaklar.matlaştırıp tüm pürüzleri kapatabilen bir ürün..Vıch ve Biodermanın fondötenini kullanıyorum senelerdir,şimdi bu da yanlarına arkadaş geldi ve 1 tane daha yedeğini alıp kendimi güvende hissetmek istiyorum hemen:)
rengi ilk etapta koyu görünüyor sakın sizi yanıltmasın,sürüldüğü anda hemen sizin tonunuza dönüşüveriyor ve asla maske gibi durmuyor..merak edenler iyi bir eczaneden numune isteyip denemeli kesinlikle bana hak vereceksiniz.
fiyatı merak edenler 87 tl..ben yıllardır aynı eczaneden aldığım için 75 tl ye aldım...

Eklentiler

• $Fotoğraf0270.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 59
  • $Fotoğraf0269.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $Fotoğraf0271.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 75
  • $Fotoğraf0272.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $Fotoğraf0273.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $Fotoğraf0274.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $Fotoğraf0275.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $Fotoğraf0276.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $Fotoğraf0277.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoğraf0278.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Tatlim posion beni bile mehvediyor. hele bu sicaklarda skldgnda ayyy iskence gibi . Evet benim askimda jafif kokular seviyor bende hafif severim gerci agir olunca basima agrilar giriyor .)
birde poison, jadore, lancome bunları nerede deneyebiliriRm acabaa??:)
Tatlim doldurma parfumcumlerde var. Gercklerni koklamak istersen tekin acar , sevil , boyner. Gibi buyuk yerlerde bulabilrsin .)
Gunaydin tatlim .) Ojelerin hayrli olsn gule gule sur .)
Tatlim fondtenn ve testerlarn hayrli olsn tester knsnda icim yanik da su siralar .)

teşekkür ederim canımm:))
neden noldukii

canım netten dermokozmetik ürünler aldım. normalinde herkese poşet poşet tester gönderyorlar . bende rice ettim cilt tipime uygun tester istiyorum yeni ürünler denemek adına dedim. bana 2 tane tek kullanımlık şampuan birde 15 ml diş macunu göndermişler dalga geçer gibi bende sinir oldum =)

ay ay ayy kötü olmuşş desene
netten alma bence bakım ürünlerini
ben asla almam
görmem lazım,elimle hissetmem lazım,kokusunu duymam lazım,kıvamını görmem lazım...lazımda lazım:))
benim testerlerle hiç sorunum yok çok şükür,deli gibi para yığdığım için eczanem yeterince hoş tutuyor beni:)
1 fondöten aldım,42 tester verdiler sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…