Parfüm takıntısı kolay geçmez tatlım kendimden biliyorum.
Bir de işsiz olmasam para kazansam evi parfümle doldururum herhalde
Limonla gülü zıt olsalar da çok yakıştırıyorum birbirine, bunu da denemem lazımmmm
öyle galiba.ama ben hep sadece bi kokum olsun o benim imzam olsun.insanlar beni öyle hatırlasınlar istyodum.koku hafızası güçlüdür çünkü.ama olmadı işte.bi de bazen hangisini kullanacağımı şaşırıyorum.
limon portakal gibi narenciye kokularını sevmediğimi fark ettim ben hep kolonyaya benzetiyorum çünkü.ama gül kokusuna bayılırım.
Kızlar bana da bir parfüm önerir misiniz?Şekerli kokuları sevmiyorum çok fresh olanlarıda kullanmam modernizmi ve şehveti yansıtsın çok kadınsı bir koku olsun istiyorum nasıl diyeyim siz en iyisi bana nereden temin edebileceğimi söyleyin çünkü Ankara da oturuyorum ve parfüm satan dükkanların hepsinde aynı kokular var ben 20 yaşmdaym bi çok parfm kullandm ama hiçbiri bnm kokum değildi:)Bir keresnde avon kataloğunda gördüğüm bi parfümün kokusu çk hoşuma gitmişti ilk defa oryantal olduğu yazıyordu üzerinde adınıda hatırlamıyorum o zaman alma şansım olmamıştı:)
Kızlar bana da bir parfüm önerir misiniz?Şekerli kokuları sevmiyorum çok fresh olanlarıda kullanmam modernizmi ve şehveti yansıtsın çok kadınsı bir koku olsun istiyorum nasıl diyeyim siz en iyisi bana nereden temin edebileceğimi söyleyin çünkü Ankara da oturuyorum ve parfüm satan dükkanların hepsinde aynı kokular var ben 20 yaşmdaym bi çok parfm kullandm ama hiçbiri bnm kokum değildi:)Bir keresnde avon kataloğunda gördüğüm bi parfümün kokusu çk hoşuma gitmişti ilk defa oryantal olduğu yazıyordu üzerinde adınıda hatırlamıyorum o zaman alma şansım olmamıştı:)
olsun kız she de çok güzel tatlı bi kokuhatta türk markaların parfümlerinin kokusu genel olarak hoştur.ama kalıcılık problemleri var işte.ben emotion violeti çok beğeniyorum eğer kalıcı bi koku olsa daimi parfümüm olabilirdi yani
olsun kız she de çok güzel tatlı bi kokuhatta türk markaların parfümlerinin kokusu genel olarak hoştur.ama kalıcılık problemleri var işte.ben emotion violeti çok beğeniyorum eğer kalıcı bi koku olsa daimi parfümüm olabilirdi yani
Ben de bir ara o işe kafayı takmıştım canım imzam olacak parfümü aradım durdum ama olmadı.Sonra
erkek arkadaşımın başının etini yemeye başladım "aşkımmmm sen beni hangi kokumla hatırlıyorsunnnn"
diye"Ne bilim aşkım senin kokun senin kokun işte parfüm kokusu değil ki,
hangi parfümü sıksam da senin kokun aynı" diye diretti durdu garibimIsrarla "yaaaa beni parfümle
hatırlıyorsun" diye sıkınca da "ilk parfümünle, She'yle" demesin miSen git dünya
para ver orjinal parfüme sevgilin seni 20tl lik she yle hatrlasın iyi mi dedim ve bu parfüm konusunu kapattım
Evet tatlım şaka maka bir yana she ben de beğenirim hala da ara ara kullanırım kırmızı, yeşil ve
mor olanlarıEmotion un da kırmızı ve moru süperr Çocukken markete her gittiğimde bol bol
sıkınır çıkardım
kızlar pastelin parfümleri var dolce diye benm sevgilimde onlardan birni beğendi hatta clasic olanıydı galba. ben kokladm aa aynı gabatin. gittim gabatin aldım ama benm sevgilim onu beğenmedi aynısı diyorm hayr değil diyor =)
benim dediğim emotion da mor işte.kokuyu tanımlayamıyorum ama çok güzel.notalarını merak ediyorum aslında belki ona benzer başka orjinal bi parfüm bulabilirim.
tatlım katolgtan baktm senin için far away , little black dress , little white dress, treselle mystıque oryantal kokular altında yer alıyor bunlardan biri mi acba =)
Tatlim posion beni bile mehvediyor. hele bu sicaklarda skldgnda ayyy iskence gibi . Evet benim askimda jafif kokular seviyor bende hafif severim gerci agir olunca basima agrilar giriyor .)Aaaa ben nasıl kaçırmışım onu hiç bilmiyordummmmm, gidip de bakayımmmm
Erkeklerin parfüm anlayışları çok ilginç gerçekten. Genelde bayanlar erkeklerin ağır,
seksi,tatlı kokulardan hoşlandığını düşünür ama çoğu erkek (aşkım da dakhil) daha
basit, unisex, hafif kokuları beğeniyorlar.:44: She ye bayılıyor beyfendi, bayanların
seksi seksi dediği dior hypnotic poison u koklayınca midesi bulanıyor
Tatlim doldurma parfumcumlerde var. Gercklerni koklamak istersen tekin acar , sevil , boyner. Gibi buyuk yerlerde bulabilrsin .)birde poison, jadore, lancome bunları nerede deneyebiliriRm acabaa??:)
Gunaydin tatlim .) Ojelerin hayrli olsn gule gule sur .)günaydınnnn kk prensesleriii nasılsınız hepiniznazarlık koyuyorum çünkü bir kaç gündür çok durgunduk ama düzeldikk sanırım
son aldığım pastel ojelerimi hemen sizinle paylaşıyımm
Eki Görüntüle 499779 Eki Görüntüle 499778
Tatlim fondtenn ve testerlarn hayrli olsn tester knsnda icim yanik da su siralar .)Selam kızlar;
ürünlerimin bi kısmını paylaşmıştım geçmiş sayfalarda,dün M.Asam fondöte%n aldım ve yanın%da Bioderma fondötenlerimde hediye verildi her zamanki gibi,yaklaşık 42 tane.:))
fondötenimden inanılmaz memnunum kesinlikle tavsiye ederim kızlar...
markası M.Asam..süper yumuşaklıkta bir fondöten,kadifemsi bir matlığı var,inanılmaz kapatıcı özelliği ile acaip memnun kaldım.fondöten üzerine pudra kullanan arkadaşlar kesinlikle pudraya ihtiyaç duymayacaklar.matlaştırıp tüm pürüzleri kapatabilen bir ürün..Vıch ve Biodermanın fondötenini kullanıyorum senelerdir,şimdi bu da yanlarına arkadaş geldi ve 1 tane daha yedeğini alıp kendimi güvende hissetmek istiyorum hemen:)
rengi ilk etapta koyu görünüyor sakın sizi yanıltmasın,sürüldüğü anda hemen sizin tonunuza dönüşüveriyor ve asla maske gibi durmuyor..merak edenler iyi bir eczaneden numune isteyip denemeli kesinlikle bana hak vereceksiniz.
fiyatı merak edenler 87 tl..ben yıllardır aynı eczaneden aldığım için 75 tl ye aldım...
Eki Görüntüle 499814 Eki Görüntüle 499815 Eki Görüntüle 499816 Eki Görüntüle 499817 Eki Görüntüle 499819 Eki Görüntüle 499818
Tatlim fondtenn ve testerlarn hayrli olsn tester knsnda icim yanik da su siralar .)
teşekkür ederim canımm:))
neden noldukii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?