tatlım ne kötü olmuş :/ aman biiiiirrrrrrrsssssssssüüüüüüüüürüüüüüüüü site var boşver ora nereyse
yalnız tester olayına hala gülüyorum .D diş macunu
boşver şekerim kremlerin elinde :) denedin mi hiç?
tatlım bugün geldi ürünlerim. ama keşke problemli olduğu zamanlarda değil de sabah akşam düzenli kullansaydın o zaman sorun çıkarmazdı. hatta düzenli kullanımda bir çok ciltte iyleştirme göstermiş bir ürün o. bende vich çok merk ediyorm bakalm nasl. denizz de yok bu aralar nedense gelse de bize vichy anltsa =)
bu arada kızlar bugün kremlerim geldi. anca gelebildi zaten sinir oldum. neyse öğlen kargo şirketini aradım evde olmayacağım paketim şubenize bırakılsın ben ordan gelip alıcam dedim. peki dedi ordaki bayan. dışarı çıktım gezdim kargo şubesine gidicem eve de ters bir yerde bi arayayım dedim aradım kargonuz gözükmüyor teslim edilmiş olabilir dedi. nasıl yani ben almadım benden habersiz nasıl teslim edersiniz dedim kargo dağıtımını yapan kurye bırakmış olabilir dedi. ee sinirlendim bende haliyle adını filan sordum benim kargomu benim iznim olmadan nasıl başkasına verebilir dedim. eve geldim sitenin kapısındaki güvenlike bırakılmış kargom. çok sinirlendim. ben kargomu kuryenin önünde açıp kontr etmek isterim daha önce bu konuda gene aynı kargo şubesyle sorun da yaşamıştım. ben evdeyke kargomu güvenliğe bbırakp gitmişti. neyse kargomu aldım gene bi heycanla siparişimi verirken rica etmiştim tester ürünler yollamalarını kutuyu böyle mutlu mutlu bi açtım. içinden sadece 2 tane tek kullanımlık şampuan testeri ve 1 ml lik bir diş macunu çıktı. birdaha da aynı siteden alışveriş yapmayı düşünmüyorum. 1 iş günü içinde gelicek kargom 2 günde de geldi zaten =)
Bidaha yapmayi dusunmuyorun zaten canim mail de aftim kendilerine sikayetimi bildirdim . bugunlerde bi aksiliktir tutturmus gidiyor uzerimde. Sinrm bzldu bgnde amaa takmamaya calsyirm artk .) Sen nasilsn nasl gidyor hayat .)Ne kadar sinir bozucu bir şey bu. Kendi kafalarına göre davranıyorlar, saygıları yok, müşteriyi düşündükleri yok. Canım senden çok ben sinirlendim düşündükçeÇocuk kandırır gibi düş macunu, şampuan, hey Allah'ım ya. Kargon ayrı paketin ayrı sıkıntı olmuş canım ama en güzel tepki bir daha ordan alışveriş yapmamak olacaktır. Şikayetini de bildir istersen.Bana da bir siteden notluk ve kalem çıkmıştı
Duo'yu da öyle yapayım artık, epey var daha. Bir kaç krem, ilaç birden olunca neyi ne zaman süreyim, yapayım bilemiyor insanEvet Deniz de yok günlerdir, bayram tatili devam ediyordur belki de.
kızlar keşke bayram tatili devam etseydi bu aralar hayatım berbat gidiyor o yüzden yorum bile yapamıyorum yazdıklarını okuyorum ama toparlandığımda inşallah yorum yapar hale gelicem
kızlar keşke bayram tatili devam etseydi bu aralar hayatım berbat gidiyor o yüzden yorum bile yapamıyorum yazdıklarını okuyorum ama toparlandığımda inşallah yorum yapar hale gelicem
Bidaha yapmayi dusunmuyorun zaten canim mail de aftim kendilerine sikayetimi bildirdim . bugunlerde bi aksiliktir tutturmus gidiyor uzerimde. Sinrm bzldu bgnde amaa takmamaya calsyirm artk .) Sen nasilsn nasl gidyor hayat .)
(
kizlar bu ara butun musibetler sanki uzerimde dolasiyor kafam cok dolu insallah kisa surede kendime gelicem
Kizlar neyiniz var ikiniznde cani skkin nazar mi degdi sizlere . caninizi skmayin ne olur.((Deniz'cim noldu ki?..Sıkma canını, toparlanıp gel aramıza...Ben de kötüyüm bu aralarda işte kafamı dağıtmaya çalışıyorum, görmemeye, düşünmemeye çalışıyorum...sen de öyle yap:26:
Deniz'e de dediğim gibi pek de iyi sayılmam aslında canım ama çok şükür diyelim. Sen nasılsın?
Kizlar neyiniz var ikiniznde cani skkin nazar mi degdi sizlere . caninizi skmayin ne olur.((
Tatlim ben iyiym ama hastanelerdeym kac gundur .) Bi kac gundur sag kasigimdan bacagma vuran sanci vardi. Pazar gunu braz daha artti sanclarm en sonnda karnmi bicakla kesiyolarms gbi bi agri hissettm nasldi anlatamam. Doktra gttk tabi apar topar cok kistim vardi patlamis. Hala biraz sanclarm var da iyiym ama sol tarafmda kistim biraz sanciyo bakalm tekrar bi doktra gdcm . Nazar degdi herlde gercekten ya bi nazar.boncgu koyalim dacanim nazar degdi sanirim bizlere bomba gibi geri donucez ama sen nasilsin tatlim
Tatlim ben iyiym ama hastanelerdeym kac gundur .) Bi kac gundur sag kasigimdan bacagma vuran sanci vardi. Pazar gunu braz daha artti sanclarm en sonnda karnmi bicakla kesiyolarms gbi bi agri hissettm nasldi anlatamam. Doktra gttk tabi apar topar cok kistim vardi patlamis. Hala biraz sanclarm var da iyiym ama sol tarafmda kistim biraz sanciyo bakalm tekrar bi doktra gdcm . Nazar degdi herlde gercekten ya bi nazar.boncgu koyalim da
H
cok gecmis olsun canim cok uzuldum dikkat et kendine istiharet et bol bol
bizim topigin kizlarina kocaman
Tatlim ben iyiym ama hastanelerdeym kac gundur .) Bi kac gundur sag kasigimdan bacagma vuran sanci vardi. Pazar gunu braz daha artti sanclarm en sonnda karnmi bicakla kesiyolarms gbi bi agri hissettm nasldi anlatamam. Doktra gttk tabi apar topar cok kistim vardi patlamis. Hala biraz sanclarm var da iyiym ama sol tarafmda kistim biraz sanciyo bakalm tekrar bi doktra gdcm . Nazar degdi herlde gercekten ya bi nazar.boncgu koyalim da
H
iyi olmaya çalışıyorum canım günler geçtikçe inşallah daha da iyi olucağım
daha iyiyim tatlım kendimi toparlamaya başladım bende moralmen
bunlarda son siparişlerim elime ulaşan
Eki Görüntüle 498275 Eki Görüntüle 498274 Eki Görüntüle 498276
Canım çok geçmiş olsun ya, Allah şifa versin. İyi ki gitmişsiniz gecikmeden.Şimdi nasıl oldun? Ben de bir nazarlık koyayım
Ben de hastanedeydim kaç gündür. Dün yazacaktım çıktım hemen.
Benim de astımım vardı, son zamanlarda burnumdan da hiç rahat nefes alamamaya başlamıştım.
Pazartesi gittim tomografi çektirdim filan alerjik rinit, kronik farnjit ve sinüzit, burun etlerinde şişlik ve burun iç kemiğinde eğrilik çıktı.
Normalde burnumun görüntüsü normal çok şükür, içteki keniğim eğriymiş.
Doktor etleri lazerle yakıcaz, kemiğe ameliyat lazım dedi
Oysa ben gidiyorum operasyona vaktim bile yok
Neyse uzatmayayım benim de son durumum bu işte.
Deniz'cim sen iyi ol da toparla bizleri de topik sahibesi olarak
Aldıklarını da güle güle kullan canım, parfümün bana tavsiye ettiğinden mi? Merak etti kokusunu.
Avon^'dan mı aldın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?