- 10 Mayıs 2012
- 464
- 17
- 298
canım sende hoşgeldin =) ben ayaklarıma peeling uyguluyorum el ve ayaklar için kuaför malzemeleri satılan yerlerde var böyle ürünler. fiyatları da gayett uygun . daha sonra da nemlendirici sürüyorum. arko da oluyo doğal b.r markada . duruma göre değişiyo. sıcaklarda biraz zor oluyor ama arkasından vazeln sürüp bol bol çorap giyip yatıyorum gece dayanamayp çıkarsamda yumuşacık oluyor ayaklarım =)dalini niçin kullanıyorsunuz ? faydası nedir ? bir de ben vücut ve ayak bakımı için hangi ürünleri önerrisiniz diye sracaktım ? yağlı bir cildim var
kizlaar bir sorum olucakti.
ben müstakbel kaynana demis "kizimiz avondan makyaj malzemeleri secsin bohca icin. begendigi seyler olsun bohcada" secmek istiyorum ama avonun makyaj malzemeleri iyi mi? yoksa baska markadanmi aldirayim?
vitamin pp içeren ürünlerin cilt lekelerini açmada etkili olabileceğini duymuştum...
kızlar bi de sivilce için bi öneride bulunmak istiyorum, ben 6 aydan fazla süredir ,avene satılan eczanelerde genelde olan, ducray diye bi markanın keranycyl diye küçük tüpte bi kremini kullanıyorum, ilk başladığımda düzenli 1 hafta kullandım sonra haftada 1-2 kez kullandım yalnız bu ürünü sürdüğünüzde ilk 10-15 dk yanıyo cildiniz içindeki yoğun salisilik asit sebepli olduğunu düşünüyorum. ben karma ciltliyim sadece sivilce olan alın ve çene bölgesine kullandım. bi ara bıraktım sivilceler tekrarladı sonra yine başladı artık pek bırakmıyorum haftada 1-2 en azından banyodan sonra sürüyorum yalnız bu kremi özellikle yaz aylarında çok dikkatli kullanmak gerekiyo cildi hassaslaştırıyo kışın da yazın da mutlaka gece sürmeniz lazım asla gündüz sürmeyin ertesi gün de mutlaka yüksek korumalı bi güneş kremiyle dışarı çıkın zaten sürmesenizde öyle çıkmanız gerekir ama bu kremle birlikte cildinizde eğer ki yanarsa lekeler oluşabileceğini unutmayın bu konuda güzellik danışmanı eczanede üstüne basa basa uyarmıştı...
kimyasal peeling ve lazer için doktorumla görüştüm.
'boşuna uğraşma geçmez onlar' dedi.. yıkıldım resmen.. yinede kasımda yeniden gel bakalım dedi. kasımda gidicem o zamana kadar iyi bir leke açıcı kullanmak istiyorum.. hiç değilse hafifletsin ne bileyim ben..
eczaneye gittim cildin çok kuru yanlış ürün vermişler sana cık cık dedi söylendi baya.. uriage creme lavante verdi.. kendimi alıştırmaya çalışıyorum. buarada sivilcelerime maydanoz suyunu kaynattım onu sürüyorum. sönüyo ama kırmızılık kalıyo...
ne geçmez dedi doktor kırmızı lekeler mi geçmiyomuş??
vitamin pp içeren ürünlerin cilt lekelerini açmada etkili olabileceğini duymuştum...
kızlar bi de sivilce için bi öneride bulunmak istiyorum, ben 6 aydan fazla süredir ,avene satılan eczanelerde genelde olan, ducray diye bi markanın keranycyl diye küçük tüpte bi kremini kullanıyorum, ilk başladığımda düzenli 1 hafta kullandım sonra haftada 1-2 kez kullandım yalnız bu ürünü sürdüğünüzde ilk 10-15 dk yanıyo cildiniz içindeki yoğun salisilik asit sebepli olduğunu düşünüyorum. ben karma ciltliyim sadece sivilce olan alın ve çene bölgesine kullandım. bi ara bıraktım sivilceler tekrarladı sonra yine başladı artık pek bırakmıyorum haftada 1-2 en azından banyodan sonra sürüyorum yalnız bu kremi özellikle yaz aylarında çok dikkatli kullanmak gerekiyo cildi hassaslaştırıyo kışın da yazın da mutlaka gece sürmeniz lazım asla gündüz sürmeyin ertesi gün de mutlaka yüksek korumalı bi güneş kremiyle dışarı çıkın zaten sürmesenizde öyle çıkmanız gerekir ama bu kremle birlikte cildinizde eğer ki yanarsa lekeler oluşabileceğini unutmayın bu konuda güzellik danışmanı eczanede üstüne basa basa uyarmıştı...
canım eczacı bana ducray'ın leke kremini önermişti ama doktorum lazer yada kimyasal peeling geçirmez diyince onuda alma konusunda kararsızım.. senin kremide soruyum bi. her cıkan sivilceye isotrexin sürüyorum 1 hafta kıpkırmızı kalıyo lanet.
canım eczacı bana ducray'ın leke kremini önermişti ama doktorum lazer yada kimyasal peeling geçirmez diyince onuda alma konusunda kararsızım.. senin kremide soruyum bi. her cıkan sivilceye isotrexin sürüyorum 1 hafta kıpkırmızı kalıyo lanet.
Sağ olasın tatlım, dediğin çok mantıklı lekelere süreyim ben en iyisi. Umarım işe yarar.
evet benim lekelerim kırmızı, mor ve kahverengi. ne yazıkki hepsi sivilce lekesi.
baktı ve geçmez dedi..
tatlım o kırmızılk bu sıralar bende de oluyo hem sıcaklar hem özel dönemim yaklaşması arada sivilcelerim çıkıyor avonun salisilk asitli bişeyini almıştım . sürüyosun sivilcen kuruyo senin ilacın gibi ama kırmızı kalıyo. o kırmızlıktan sonra 1 kez medacassol sürdüm geçti gitti sende bi onu dene herşeyden önce sivilce lekelerine derim fiyatı da uygun memnun kalmazsan başka denersin ama lekelerin yeni olunca hemen etki gösssterir diye düşünüyorum :))
tatlımm sen avonun widscape parfümünü kullanmış mıydın ben yanlış mı hatırlıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?