Maskara ve parfum daha eklendi bugun. Ama cekip koymaya usendim
denizzcim evet ben hep ordan alıyorum bu tarz ürünleri kargoları da hızlı müşteri hizmetleri de çok iyi pazar günü siparş verdim salı geldi. :)
aşkınihancım benim sivilcem yok ama sivilceye meylli cildim var. suratıma uygn krem sürersem özel dönemler dışında çıkmaz. çıkanlarda krem kullanmaya başlayınca en geç 1 haftada geçer :) bu arada effaclar günde sadece 1 kez sürcem yüzüme ağır gelmeye başladı galiba :) bu arada canım o krem sivilceli ciltler için o yüzden günde 1 kez sürcem sen sür bakalım düzelir bence inan ama düzeliceğine bu arada kocaaamann mavi kremin vardı ya o ne :))
melegüzel o gördüğüm nuxe kuru yağ mı ahh ahh içim gitti bende denemek istiyorum onuuu :))
bu arada kızlar ya ben saçıma geçen sene röfle yaptırmıştım sonra üstüste bi çok kez kızıla boyandı dökülmeye başladı haliyle . herkes dökülmüyo sana öyle geliyo diyo da eskisi kadar çok değil ve doktor saç diplerime baktığında da bişey göremedi . duştan sonra özellikle tararfekn resmen akıyo saçlarım artık saçımı taramaya duşşa girmeye korkar oldum böyle sorun yaşayan var mı ne yapsam(
Maskara ve parfum daha eklendi bugun. Ama cekip koymaya usendim
Bsragzde'cim o kocamaan mavi kremim vücut losyonu, Ersağ diye markanın, bitkisel içerikli diye biliniyor sanırım.
Uzun bir süre yüzüme de kullandım, güzel bir krem.
Bu arada ben yıkama jelini ve duoyu günde bir kere kullanıyorum, 2 ye çıkartırsam yüzümü çok kurutmaz mı ya?:44::44:
Öyle kullanayım artık o zaman.Deneyeyim.
Bir ara benim de saçlarım çok dökülüyordu hormonlar nedeniyle demişti doktor.
canım benim kistim var o yüzden hormon testi yapılıyo ara dönemlerde ve normal çıkmıştı :)
İyi o zaman canım ya, ben aylarca ilaç kullanmıştım. Bakımlarla atlatırsın inşallah. Bu arada ben saçlarıma hiç özel bir şey kullanmıyorum ya:26:
melegüzel o gördüğüm nuxe kuru yağ mı ahh ahh içim gitti bende denemek istiyorum onuuu :))
Evet şekerim ta kendisiBen açıkçası böyle bir ürünün varlığından haberdar değildim ama bacak fondoteni alınca ve parıltı seviyorum diyince sanırım
eczası beni potansiyel müşteri olarak gördü de tester verdi. İstanbuldaysan ve Maltepeye yakınsan adres verebilirim
canım ya antalyadayım ben ama annem istanbulda bu aralar gelcem tuzlaya hemde ama herkese verceklerini sanmıyorum ya bu arada kaç ml o kuru yağ :)
15ml tatlım mini minicikKolumdan ziyade saçımda çok hoş durdu, parıl parıl oldu.
Vücutta daha çok gece kullanıma uygun gibi.
bende nette görmüştüm canım pırıltısız olanı var ya onu arada ciltlerine kullanıyolarmış ve saç uçlarına nemlendiriyomş aynı zamanda :) bende eczaneme gitmek istiyorum benim eczanem eskiden ilk gittiği zamanlarda tester konusunda cimriydi geçenlerde krem sormak için gittiğide yüzümdeki kırmzlklar için 3 tane 5 ml lik bioderma kırmızılk nelyci verdiler şaşırdım :) bişeyler alasım var şmdi yanında da bunu istesem diye düşünüyorm :)
Alırsam diğerini alırım ben de canım fazla parlıyor bu. Nemlendirmesi çok iyi ama, alışveriş yaparken kesin iste yarım ağız
Tester lara bayılıyorum nedense. Bedava olduğu için midir nedir hiç bitmese istiyorum,gözüm gibi bakıyorum
Kizlarrr babamla disari cikmistik kozmetk magzasndan kakao yagi aldik da daxin kakao yagi kremi varmis biliyo muydunz hatta cay agaci yagi kremi varmis. Cay agaci yaginin sivilcelere iyi geldigini biliyorum kremi nasildir acaba bide hondistan cevizi yagi gordm kokusna bayildim ve kararsiz kaldm ya .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?