Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatliiim nerelerdsn valla ozledm demerak da ettim .)kizlaarrr ben geldimmmm :))) neler yaptiniz ozledim sizi
Ncanım tonik içn garnier mı iydir yoksa vichy nin novıderm serisinin toniği mi? sıkılaştırma açısından hangisi daha etkili?temizleme jeline gelince evet siyah noktalara yönelik bi ürün kullanmalıyım.la roche u çok duydum . bi anda püskürtmelerinden de korkuyorum açıkcası jellerin.deri altını temizliyorlar ya.babe de öyle bi sorun yaşamadım ben gerçi.babe nin stop akne serini kullanmiştim.
kizlaarrr ben geldimmmm :))) neler yaptiniz ozledim sizi
canım tonik içn garnier mı iydir yoksa vichy nin novıderm serisinin toniği mi? sıkılaştırma açısından hangisi daha etkili?temizleme jeline gelince evet siyah noktalara yönelik bi ürün kullanmalıyım.la roche u çok duydum . bi anda püskürtmelerinden de korkuyorum açıkcası jellerin.deri altını temizliyorlar ya.babe de öyle bi sorun yaşamadım ben gerçi.babe nin stop akne serini kullanmiştim.
Canim evet duonun gozeneklere etkisi varmis yaziyo tabi kisa surede etki etmez o ayri .) Gozenekler zor cook uzun zaman duznli kullanmak gerekiyo benimkiler bi ara toparlamsti bana toparlamiyo gibi gelmsti biodermaayi birakmstm ama snradan farkettm.)ay kargonun aramsni da gectm kapiya not birakmams mi bu kadar olmaz pes dogrusu. Canm internetten alisvers yaptgn stelerde dikkat etmk lazm onlar bazen umursamynca byle oluyo. ben gecenlerde sampuan almstm aradm firmayi kargom nerde acaba geldiler evde mi bulamdlr dedm biz sizi 5 dk sonra arqylm dediler aradilar kargonuz dagitimdayms elinize ulasr dediler dzgnce ilgilendiler ki hep oyleler zaten .)Nerelerdesin canım nickin de değişmiş, merak ettik, özledik doğrusu.
Bu arada benim kargom gelmiş biz evde değiliz diye geri göndermişler, oysa numaramız vardı arayabilirlerdi çok sinir oldum.
Bugün aradılar, p.tesi veya salı gelecekmiş
İnsan arar yoksak bi yere bırakın derdik di mi ama
Diğerleri de kimbilir ne zaman gelir
Bu arada ben tonik de alsam mı? Ama alkolsüz olmak zorunda. Gerçi sodayı da düşünmüyor değilim ama sivilce varken iyi gelmemişti cildime:26:
Çoğalmıştı diye haatırlıyorum. Bu duo gözenekleri küçültüyor mu?
Canim keratin yagi derken .) Ben maske kullaniyorm cok da memnunm isil isil oluyo saclarim lirik problemimde cook az var. Fiyati ne kadar markasi ne belki yardmci olablrm bi ara cok bakmstm kendi brezilya fonumu evde yaptm anneme filan da ben yaptm hatta .) Merk ettk canim ya ne yqptn ki ceza aldin ozledk biz seni .)kızlarrr ceza aldım siteden yaramazlık yapmışım aşkınihancım sendeki şansa bakarmısın sen dört gözle kargoyu bekle kargo sensin sen adreste olmadığın için geri dönsün yaa arayamamışlar mıı şimdi bi daha gelsinlerde akılları başlarına gelsinn çok sinir bişi yaaa ürünler gelene kadarr ohoooo vallaaa
bsrgzdecim ben yokken neler yaptınızz =))
bugün bir kozmetikçiye girdimm loeral ler indirimdeydii 3lü etki diye bir ürününe gözüm takıldıı ama evde o kadar çok ürün olunca almaktan vazgeçtim... birde saç bakım içim keratin yağı vardı gözüme takıldı nasıl acaba çok merak ettim fiyatıda indirimdeydi ama alıp almama konusunda kararsız kaldımm:26::26:
tavsiyelerin için teşekkür ederim canım:) dikkate alacağım muhakkak.marka çok fazla olunca insanin kafası karışıyor.dermologıca için ne dersin? sivilce problemim yok benim.en byük problemim siyah noktalar ve gözenekler.maya işe yarıyordu aslında da takviye bir şeyler yapmak istyorum.peeling kullanırken tonık kullanmam şart sıkılastırıcı bi tonik özellikle.almam lazım bir an önce karar veip sanırım jel olarak la roche diyeceğim. en yakın zamanda bi eczaneye adım atmalıyım :)
peeling olarak ne önerirsin cnm?
kızlar internetteki fiyatlarla eczane fiyatları arasında çok fark var mı?
Internetteki fiyatlar ile eczanedeki fiyaylar urunun fiyati ile farklilik gosteryo. Mesla 130 lira olan neostrqta losyon 100 liraya satlyo internette .) La.roche effaclar serisinde ecznelerdede 10 lira indrm var. Bide kampanyadakileri takip etmek lazm canm 85 liralk set 75e dusmstu mesla . Internetn baska bi avantaji da taksit yapmalari eczaneler gnlde100 lira ustne tkst ysprkn internrtte her urune yapiliyo ve alcagn urn knsnda kmse aklni karstrmyo.)
O tonigi bende gordum canim ama hic tonik kullanamadigim icin ustunde duramamistim .
Canim keratin maskeleri sacin kiriklarini onarir saglikli parlak gorunmrsni saglar sacn yapi tasidirzaten .)fiyati uygunsa ve markasi guzelse alabilrsin eidorun yeni serisi var ama ben elidor sevmedgm icn almamstm . Selective ve doa nin keratin maskeleri cok guzel ama .)