• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
canım tonik içn garnier mı iydir yoksa vichy nin novıderm serisinin toniği mi? sıkılaştırma açısından hangisi daha etkili?temizleme jeline gelince evet siyah noktalara yönelik bi ürün kullanmalıyım.la roche u çok duydum . bi anda püskürtmelerinden de korkuyorum açıkcası jellerin.deri altını temizliyorlar ya.babe de öyle bi sorun yaşamadım ben gerçi.babe nin stop akne serini kullanmiştim.

kizlaarrr ben geldimmmm :))) neler yaptiniz ozledim sizi
Tatliiim nerelerdsn valla ozledm demerak da ettim .)
canım tonik içn garnier mı iydir yoksa vichy nin novıderm serisinin toniği mi? sıkılaştırma açısından hangisi daha etkili?temizleme jeline gelince evet siyah noktalara yönelik bi ürün kullanmalıyım.la roche u çok duydum . bi anda püskürtmelerinden de korkuyorum açıkcası jellerin.deri altını temizliyorlar ya.babe de öyle bi sorun yaşamadım ben gerçi.babe nin stop akne serini kullanmiştim.
N
Canim ben vichy kullanmadim kampanyadan garnier almistim sadce 1 kere surebildim garnieri kotulemk deil amacmnmavi ktupteki kremni kullanmastm memnundm yuzmde sivlce yapmadi ama tedavi edici ozllligi ol madgi icn birakmstm . Tonike gelinceee surdugum anda yuzum cayir cayir yandi cene bolgem col tppraklari gibi catladi blki benm yuzm hassas tonkte alkollu oldugu icn oyle olmustur ama 1kere kullnip erkk arkadsma vermstm .)

kizlaarrr ben geldimmmm :))) neler yaptiniz ozledim sizi

Nerelerdesin canım nickin de değişmiş, merak ettik, özledik doğrusu.
Bu arada benim kargom gelmiş biz evde değiliz diye geri göndermişler, oysa numaramız vardı arayabilirlerdi çok sinir oldum.:47::47::47:
Bugün aradılar, p.tesi veya salı gelecekmiş:ssz:
İnsan arar yoksak bi yere bırakın derdik di mi ama:50:

Diğerleri de kimbilir ne zaman gelir:ssz:
Bu arada ben tonik de alsam mı? Ama alkolsüz olmak zorunda. Gerçi sodayı da düşünmüyor değilim ama sivilce varken iyi gelmemişti cildime:26:
Çoğalmıştı diye haatırlıyorum. Bu duo gözenekleri küçültüyor mu?

canım öncelikle hoşgeldin =)) evet vich de gerçekten çok iyi bir marka seçilen ürünlerde sana yardımcı olan arkadaşta güzel tavsiyelerde bulunmuş... la roch benim kendi dr um vich den daha çok öneriyordu o yüzden istersen senin için la roch un
LA ROCHE-POSAY EFFACLAR CREME MOUSSE

Açıklama :

Köpüren Derin Temizleme Kremi...

*Cildi yıpratmadan kirlerden arındırır.

*Sabunsuz.

*Ciltte nazikçe çözülen zenginleştirilmiş köpük doku

*Çinko PCA , antibakteriyel ve sebum düzenleyici etken madde içerir.

*Alpha-bisabolol ile cildi yatıştırır ve rahatlık verir.

*Dermatolojik tedavilerin yoğun kurutucu etkisinden hassaslaşmış yağlı ciltleri arındırır ve yatıştırır.

tonik olarak gene la roch
LA ROCHE POSAY EFFACLAR TONİQUE
SIKILAŞTIRICI VE MİKRO-SOYUCU TONİK

Açıklama :

Effaclar sıkılaştırıcı, mikro-soyucu tonik içeriğindeki temizleyici maddeler ve sıkılaştırıcı LHA ile ciltteki gözeneklerin küçülmelerini sağlar ve tıkanmalarını engeller. Ultra-fresh soyucu formül cilde anında temiz ve arınmış hissi verirken, La Roche Posay termal suyu da cilt nemini korur ve cildi yatıştırır. Böylece cildin temiz, bağlıklı ve rahat kalması sağlanır. Teker teker soyma özelliği ile hiçbir irritasyona sebep olmaz, en hassas cilt tiplerinde bile güvenle kullanılabilir.

nemlendirici olarak da

La Roche Posay Hydreane Legere Cream

Açıklama :

Normalden karmaya dönük ciltler için.
Ferahlatıcı, cildi yağlandırmayan doku.
Cildi parlatmaz.

Hassas cildin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için La Roche Posay Termal Suyu ilk kez, yeni nesil su taşıyıcıları olan Hidrolipidlerle birleştirildi. Yeni nesil su taşıyıcıları hidrolipidler cilt ile mükemmel uyum sağlayarak, cilt üzerinde yayılmak için tasarlanmıştır. Hidrolipidler HYDREANE'nin cildi termal suyla buluşturmasını ve cildi nemlendirerek, uzun süreli konfor sağlamak için hassasiyerinin giderek azalmasını sağlar. Nemlenen ve yatışan cilt, eski yumuşaklığına ve konforuna kavuşur.

ben cildimde herangi bi püskürtme yaşamadım bu ürünlerde yaşayacağını sanmıyorum canım çünkü bunlar zaten günlük yapılması gereken cilt temizliği için olması gerekenler .. sivilce için ilaçlar genelde püskürtme yapabiliyor dışarı atabiliyor...

kızlarrr ceza aldım siteden yaramazlık yapmışım :52::52::52: aşkınihancım sendeki şansa bakarmısın sen dört gözle kargoyu bekle kargo sensin sen adreste olmadığın için geri dönsün yaa arayamamışlar mıı şimdi bi daha gelsinlerde akılları başlarına gelsinn çok sinir bişi yaaa:47::47::47: ürünler gelene kadarr ohoooo vallaaa:47::47:

bsrgzdecim ben yokken neler yaptınızz =))

bugün bir kozmetikçiye girdimm loeral ler indirimdeydii 3lü etki diye bir ürününe gözüm takıldıı ama evde o kadar çok ürün olunca almaktan vazgeçtim... birde saç bakım içim keratin yağı vardı gözüme takıldı nasıl acaba çok merak ettim fiyatıda indirimdeydi ama alıp almama konusunda kararsız kaldımm:26::26:

tavsiyelerin için teşekkür ederim canım:) dikkate alacağım muhakkak.marka çok fazla olunca insanin kafası karışıyor.dermologıca için ne dersin? sivilce problemim yok benim.en byük problemim siyah noktalar ve gözenekler.maya işe yarıyordu aslında da takviye bir şeyler yapmak istyorum.peeling kullanırken tonık kullanmam şart sıkılastırıcı bi tonik özellikle.almam lazım bir an önce karar veip sanırım jel olarak la roche diyeceğim. en yakın zamanda bi eczaneye adım atmalıyım :)

Nerelerdesin canım nickin de değişmiş, merak ettik, özledik doğrusu.
Bu arada benim kargom gelmiş biz evde değiliz diye geri göndermişler, oysa numaramız vardı arayabilirlerdi çok sinir oldum.:47::47::47:
Bugün aradılar, p.tesi veya salı gelecekmiş:ssz:
İnsan arar yoksak bi yere bırakın derdik di mi ama:50:

Diğerleri de kimbilir ne zaman gelir:ssz:
Bu arada ben tonik de alsam mı? Ama alkolsüz olmak zorunda. Gerçi sodayı da düşünmüyor değilim ama sivilce varken iyi gelmemişti cildime:26:
Çoğalmıştı diye haatırlıyorum. Bu duo gözenekleri küçültüyor mu?
Canim evet duonun gozeneklere etkisi varmis yaziyo tabi kisa surede etki etmez o ayri .) Gozenekler zor cook uzun zaman duznli kullanmak gerekiyo benimkiler bi ara toparlamsti bana toparlamiyo gibi gelmsti biodermaayi birakmstm ama snradan farkettm.)ay kargonun aramsni da gectm kapiya not birakmams mi bu kadar olmaz pes dogrusu. Canm internetten alisvers yaptgn stelerde dikkat etmk lazm onlar bazen umursamynca byle oluyo. ben gecenlerde sampuan almstm aradm firmayi kargom nerde acaba geldiler evde mi bulamdlr dedm biz sizi 5 dk sonra arqylm dediler aradilar kargonuz dagitimdayms elinize ulasr dediler dzgnce ilgilendiler ki hep oyleler zaten .)
kızlarrr ceza aldım siteden yaramazlık yapmışım :52::52::52: aşkınihancım sendeki şansa bakarmısın sen dört gözle kargoyu bekle kargo sensin sen adreste olmadığın için geri dönsün yaa arayamamışlar mıı şimdi bi daha gelsinlerde akılları başlarına gelsinn çok sinir bişi yaaa:47::47::47: ürünler gelene kadarr ohoooo vallaaa:47::47:

bsrgzdecim ben yokken neler yaptınızz =))

bugün bir kozmetikçiye girdimm loeral ler indirimdeydii 3lü etki diye bir ürününe gözüm takıldıı ama evde o kadar çok ürün olunca almaktan vazgeçtim... birde saç bakım içim keratin yağı vardı gözüme takıldı nasıl acaba çok merak ettim fiyatıda indirimdeydi ama alıp almama konusunda kararsız kaldımm:26::26:
Canim keratin yagi derken .) Ben maske kullaniyorm cok da memnunm isil isil oluyo saclarim lirik problemimde cook az var. Fiyati ne kadar markasi ne belki yardmci olablrm bi ara cok bakmstm kendi brezilya fonumu evde yaptm anneme filan da ben yaptm hatta .) Merk ettk canim ya ne yqptn ki ceza aldin ozledk biz seni .)
tavsiyelerin için teşekkür ederim canım:) dikkate alacağım muhakkak.marka çok fazla olunca insanin kafası karışıyor.dermologıca için ne dersin? sivilce problemim yok benim.en byük problemim siyah noktalar ve gözenekler.maya işe yarıyordu aslında da takviye bir şeyler yapmak istyorum.peeling kullanırken tonık kullanmam şart sıkılastırıcı bi tonik özellikle.almam lazım bir an önce karar veip sanırım jel olarak la roche diyeceğim. en yakın zamanda bi eczaneye adım atmalıyım :)

dermologica nin bi maskesi vardi siyah noktalar icin su an fiyatni bilmyrm alasim var ama ogrenci halleri iste .) O zamqnlar cildimde pek bi sorun yoktu ama makyaj yapardm nasil akilsa yuzum pqrlak dursun diye annemn kremlernn oldugu cekmeceyi kullanirken maske carpmsti gzume . Bi surym dedim surdm bekledm ve yikadm gozume inanamadim suratm bebk gibi sanko fondten surmsm gibi cilt tonum ayni harika bi maskeydi snra aklma geldkce surdm ama o zamnlar lise 2 ye yada 3 e gdyodm pek kremlerle isim olmyodu sadce mqkyaj ah ben ah. Neyse sonuc haytmda grdgm en gzel maskeydi biraz uzattm ama ksura bakma. )

Ben de çok sinirlendim kızlar...Aldığıma alacağıma pişman ediyorlar resmen. Diğer sitelere göre ucuz diye aldım ama pişman ettiler sağ olsunlar.

Şu la Roc'un mikro soyucu toniğinde alkol var mı biliyor musunuz? Yağlı ve hassas ciltler alkolsüz tonik kullanmalı diye kalmış aklımda,soyucu ve sıkılaştırıcı olması cezbediyor da alkol aklımı karıştırdı :44::44:

canım ismini hatırlayamacağım cosmohome da gördüm uzun bir şişesi vardı yağ şeklindeydi üstünde keratin yazıyordu fiyatı 20 tl yi geçmezdi öyle hatırlıyorum =)) ama tam olarak ne işe yaradığını saç konusunda bilemediğim için bakıp geçtim sonrasan kafama takıldı :52::52:

aşkınihancım içeriğinde alkol varmış ama en hassas ciltler bile güvenle kullanabilirmiş zaten bu ürünler hassa ve sivilceli ciltler için olduğu için dikkate alıyolar..

canım netten ben alışveriş yapmadım aşkınihan ve bsrgzde yaptı onlar senin sorularını cevaplayacaktır =))

Son düzenleme:
cildm yağlı. sivilce ve lekeler de war. bi ara üzüm çekirdeği özlü bi peeling kullanmştm braz ii gelmştii. senn tavsiyen war mı die merak ettm :)

Deniiiiz bizim için zararlı olmaz di mi alkol olması. Tedaviden sonra da ben doktorun alkollü bir karışımını kullanmıştım bir müddet sonra yıpratmaya başladı sanki, yaşlandırıyormuş diyorlar. Sence bu tonik de öyle bir eti olur mu :26:

Internetteki fiyatlar ile eczanedeki fiyaylar urunun fiyati ile farklilik gosteryo. Mesla 130 lira olan neostrqta losyon 100 liraya satlyo internette .) La.roche effaclar serisinde ecznelerdede 10 lira indrm var. Bide kampanyadakileri takip etmek lazm canm 85 liralk set 75e dusmstu mesla . Internetn baska bi avantaji da taksit yapmalari eczaneler gnlde100 lira ustne tkst ysprkn internrtte her urune yapiliyo ve alcagn urn knsnda kmse aklni karstrmyo.)

O tonigi bende gordum canim ama hic tonik kullanamadigim icin ustunde duramamistim .

Canim keratin maskeleri sacin kiriklarini onarir saglikli parlak gorunmrsni saglar sacn yapi tasidirzaten .)fiyati uygunsa ve markasi guzelse alabilrsin eidorun yeni serisi var ama ben elidor sevmedgm icn almamstm . Selective ve doa nin keratin maskeleri cok guzel ama .)

hem uygun hem güvenilir hangi siteler var kızlar,dermokozametik için..son kullanma tarihi yakın olabiliyor,sorup öyle almak lazım,benim başıma geldi.

Internetteki fiyatlar ile eczanedeki fiyaylar urunun fiyati ile farklilik gosteryo. Mesla 130 lira olan neostrqta losyon 100 liraya satlyo internette .) La.roche effaclar serisinde ecznelerdede 10 lira indrm var. Bide kampanyadakileri takip etmek lazm canm 85 liralk set 75e dusmstu mesla . Internetn baska bi avantaji da taksit yapmalari eczaneler gnlde100 lira ustne tkst ysprkn internrtte her urune yapiliyo ve alcagn urn knsnda kmse aklni karstrmyo.)

O tonigi bende gordum canim ama hic tonik kullanamadigim icin ustunde duramamistim .

Canim keratin maskeleri sacin kiriklarini onarir saglikli parlak gorunmrsni saglar sacn yapi tasidirzaten .)fiyati uygunsa ve markasi guzelse alabilrsin eidorun yeni serisi var ama ben elidor sevmedgm icn almamstm . Selective ve doa nin keratin maskeleri cok guzel ama .)

cnım önerebileceğin bir site var mı? la roche alacğım ben de jelini.tonik konusunda hala muhallaktayım .hangisi daha fazla sıkılastırır bilemiyorum.bebek gibi ciltlermiz olsun insallah .kızlar buarada maya maskesini öneririm size.gerçekten ciltte çok güzel etki bırakıyor.sıkılaştırıyor gözenekleri.

aşkınihancım evet içinde alkol varmış ama en hassas ciltler için bile uygunmuş istersen innovanın benim kullandığımdan da alabilirsin o alkolsüz.. ama ben sadece hassas ciltler için uygun mu ona dikkat ediyorum .. tonik pedler var bende mesela onun içinde alkol var ama birşey yapmadı cildime.. zaten kimyasal peeling de falanda alkolle temizliyolar cildi o kadar takılmaya gerek yok bence sadece hassas ciltler için uygun mu ona dikkat etmek lazım

concordiaa maya maskesini nasıl yapıyorsun sen tarifini verde bizde deneyelim canım =))

bsrgzde yok tatlım çok farklı bir markanın yağıydı yağ şeklindeydi tekrardan indiğimde bakıcam çarşıya =)) evde argan yağı var diye pek üstüne düşmemiştim =))

Son düzenleme:
Back