• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Yanlış söyledim aslında iz değil evet dediğin gibi pütür pütür...

Tatlim o puturlukler icin daha oncede soylemistiml la roche posay effaclar duo ise yariyormus ben kullanmadim ama yorumunu okumustum yalnz la roche un baska kremi de vardi yanls hatrlamyrsam onu da arastrp bulaym ben sana .)

İçeriğinde mümkün olduğunca az kimyasal olan kozmetik kullanmaya çalışıyorum artık.şampuan olarak doğal diye Lush aldım fakat içeriği sandığım kadar doğal değil maalesef.Bitmedi ama ben alternatif arıyorum bu arada.
Organics kullanan varmı,içeriği ne kadar güvenilir ve hangisi.fiyati 35 civari yani cok pahali almaya deger mi kizlar?

Saçlarına haftada 2 kez falan bakım yapmalısın canım.. Doğal yağlarla veya evde hazırlayacağın malzemelerle... Mesela ; Bal, zeytinyağı ve tarçın bakımı çok güzel onarıyo tavsiye ederim :)

Bu bahsettigin bakimlar nasil yapiliyor?Benim saçlarımda cok ince telli,az,cansız ve sürekli kırılıyor.Bu bakımlar sanirim benim de saçlarima iyi gelebilir.

Kızlar benim saçlarım berbat bir halde. Saçlarım mecburen hep düzleştiriyorum çünkü doğal halini görseniz "lütfen hemen duzlestir,bu ne" dersiniz garanti veriyorum. Herkes böyle der. O yüzden saçlarım yıprandı,dökülüyor ve yanlarda açıklık oldu. Parlaklık deseniz hiç yok.

Sizden ricam önerdiğiniz bakım yağları veya ürünler var mı? Özellikle kullandiginiz ve ise yaradığını gördüğünüz ürünleri söylerseniz cok sevinirim liste yapıyorum hepsini alıcam:52:

Kızlar benim saçlarım berbat bir halde. Saçlarım mecburen hep düzleştiriyorum çünkü doğal halini görseniz "lütfen hemen duzlestir,bu ne" dersiniz garanti veriyorum. Herkes böyle der. O yüzden saçlarım yıprandı,dökülüyor ve yanlarda açıklık oldu. Parlaklık deseniz hiç yok.

Sizden ricam önerdiğiniz bakım yağları veya ürünler var mı? Özellikle kullandiginiz ve ise yaradığını gördüğünüz ürünleri söylerseniz cok sevinirim liste yapıyorum hepsini alıcam:52:

Birde bir arkadaşım bir yağ kullanmış. Bitlenmiş. Allah korusun bende de öyle olmaz değil mi? :52::52::52::52:

Birde bir arkadaşım bir yağ kullanmış. Bitlenmiş. Allah korusun bende de öyle olmaz değil mi? :52::52::52::52:

Yok tatlım olmaz :) Yağları kendin alıp hazırlayabilirsin yada evde doğal yöntemlerlede yapabilirsin :) Ana sana da bal tarçın ve zeytinyağı maskesini öneririm.. Bal zaten onarıcı özelliğe sahip..

Ha bu arada parlaklık için banyodan çıkmadan önce saçının uçlarına gül suyu veya elma sirkesi dökersen faydasını görürsün :1:

Alakasız oldu ama fazla bilgi göz çıkarmaz :1:

Netten tarifini buldum senin için :) ehe

Zeytinyağı bir miktar ısıtılarak küçük bir tatlı kaşığı dolusu balı ekleyip daha sonra aynı orana yakın bir miktarda toz halindeki tarçını bunların içerisine katarak iyice karıştırdıktan sonra banya yapmadan saçınıza uygulayarak onbeş yirmi dakika kadar saçınızda tutup banyoda saçlarınızı iyice yıkayıp durulayın

Canim zaten nude sadce buyuk marketlerde ve kozmetkclerde var. Eminim boynerde de vardir down under naturals in bir sampuani hatta live clean diye baska sampuani tekin acrlarda bile var. Oyle kucuk basit bir marka degil yani aksina market , kozmetik sampuanlari arasinda en kalitelisi o .)
Benim yasimi sordysan 20 yasndaym t.)

Doğrudur canım ama ben görmedim boynerde veya marketlerde aman neyse :))) Bende 20 yaşındayım canım :)

İçeriğinde mümkün olduğunca az kimyasal olan kozmetik kullanmaya çalışıyorum artık.şampuan olarak doğal diye Lush aldım fakat içeriği sandığım kadar doğal değil maalesef.Bitmedi ama ben alternatif arıyorum bu arada.
Organics kullanan varmı,içeriği ne kadar güvenilir ve hangisi.fiyati 35 civari yani cok pahali almaya deger mi kizlar?
v
Canim daha yeni konusmustuk down under naturals in nude ve live clean diye iki markasi var. Nude buyuk marketlerde ve buyuk kozmetkclerde bulabilrisn. Live clean in argan yagli bir serisi varmis onu kullanan da baya memnun onu da tekn acr ve watsonslarda bulablrsn belki baska buyuk yerleede vardie ben denk gelmedim. Bu 2 sampuanin da icerkleri dogal. Sulfat ve paraben icermiyor. %98 oraninda dogal hatta . organics i bende duydum ama o kadar masraf yapmak istememistim . Bu ikisinin fiyatlari piyasa sampuanlarna gore pahali olsada organics kadar pahali dgil .)

Canim ben sac dipleeine yag surulmemesinden yanayim cunku bir sure sonra gozenekleri tikayp dokulme yapilabilcegini dusunmekteyim. Dokulmelee icin yaglarin filan pek ise yaradgni da dusunmyrm icten desteklemek lazim spnucta. Eczanelerde medobiotin diye bir vitamn var sac ve tirnaklari besliyor. 60 hap 34 tl yani 2 ay idara eder seni onun disinda dax supergro gayt guzl bi urun ben kisin dax supergro azicik da zeytin yagi karistirp benmari usulu eriterek diplerine degdrmeden saclarimn boy ve uclarina uygulyrm yumusack piril pirl oluyor saclarim.
Onun disinda kuafor malzmleri satan yerlden selective protek ammino keratin maske onweirim saclarini onarir yunusarr isiltili goruntusunu geri kazanmasini saglar .
Birdee saclarini yikadiktan sonra onarici sac serumleri kullanmani onerirm . Ben sarikiz ve morfose argan yagli olandan cok memnunum. Saclarina duzgun bakaraan zaten isiltsni kazanr duzlestrmene gerrk kalmaz bir.de durulanmyan sac serumlari saclarini yatistirir .fakat birseyi merk ettim nedrn surkli duzlestrmk zorundasn saclarn nasl :)

v
Canim daha yeni konusmustuk down under naturals in nude ve live clean diye iki markasi var. Nude buyuk marketlerde ve buyuk kozmetkclerde bulabilrisn. Live clean in argan yagli bir serisi varmis onu kullanan da baya memnun onu da tekn acr ve watsonslarda bulablrsn belki baska buyuk yerleede vardie ben denk gelmedim. Bu 2 sampuanin da icerkleri dogal. Sulfat ve paraben icermiyor. %98 oraninda dogal hatta . organics i bende duydum ama o kadar masraf yapmak istememistim . Bu ikisinin fiyatlari piyasa sampuanlarna gore pahali olsada organics kadar pahali dgil .)

Teşekkür ederim canım Down under naturals şampuanı(kırmızı kutulu) bir süre evvel kullandım ama iyi gelmedi.Nude yi alıp onuda deniyim inşallah saçlarıma iyi gelir.Benim alterntiflerim daha dar maalesef çünkü artık hem doğal hemde hayvanlar üzerinde deney yapmayan markaları tercih ediyorum.
Bu arada deneyen var mı acaba ben kozmikbakim ım blogunda okudum banyo sonrası saç boy ve uçlarına gliserinle masaj yapılırsa saçı parlaklaştırıp kırılmayı önlüyormuş.Ben henüz denemedim ama şampuanımın içerisine artık bir kaç damla gliserin ve çam terebentin yağı ekliyorum.

Teşekkür ederim canım Down under naturals şampuanı(kırmızı kutulu) bir süre evvel kullandım ama iyi gelmedi.Nude yi alıp onuda deniyim inşallah saçlarıma iyi gelir.Benim alterntiflerim daha dar maalesef çünkü artık hem doğal hemde hayvanlar üzerinde deney yapmayan markaları tercih ediyorum.
Bu arada deneyen var mı acaba ben kozmikbakim ım blogunda okudum banyo sonrası saç boy ve uçlarına gliserinle masaj yapılırsa saçı parlaklaştırıp kırılmayı önlüyormuş.Ben henüz denemedim ama şampuanımın içerisine artık bir kaç damla gliserin ve çam terebentin yağı ekliyorum.

Tatlim amonranin bir tarifi var yipranmis saclar icin . Gliserinli bir tarif. Bende kullanmistm bir ara gayette guzeldi . Obu uygulayabilrsn .) Nude sampuanin uzernde bildgm kadaryla ziplyan tavsan var . Birdee kirmizi kurulu olan dogal seri icinde degil ama live clean ve nude dogal seri icinde .)

kızlarr avonun yeni çıkan rimelini almıştım hatırlarsanız. bir kaç gün kullandım ve artık yorumumu yapabilirim. kirpiklerim çok sorunlu değil ben sadece yapıştırmadan tek tek ayırmasnı birazcık da uzatmasını istiyorum. kiripklerimi yapıştırmadı ve uzattı ama gene de bir max factor değil fiyatına göre uygun bir ürün şimdi gözmde maybelline olduğu için açıkçası net yorum yapamyorum. net yoorum yapmak için sanırsam rimeli sürüp aynaya bakıp bakıp yazmam gerek. maybellinenin rimelinden de çok memnunum. kirpiklerimi kıvırıyor tek tek ayırıyor yapıştırmıyor azcık da olsa uzatıyor lakin şunu eklemeliyim ki ben rimellerimi sadece 1 kat kullanıyorum 2 kat kullanırsanız yapıştırr mı garanti veremem :)
bu arada bugün yengemle dayımla rossmanna gittik ve ben sadece essence kahverngi göz kalmm bittiği için onda aldım birde tek kullanımlık maske.
yengemin cildi de hassaas fondoten ve pudra kullanıyor ama yurtdışından özel bir marka getiriyor ve sırf fondteni 90 tl yani oldukça masraflı başka fondoten de suremiyor çnkü cildi kaşınıp kabarıyor. ona naturkosmetic dye geçen alterra dan bahsetmiştim. fondteni ve minrl ppudrasını görünce e doğalmş madem diyip aldı . cildine sürdü başladık beklemye kaşıncak mı diye ammaa hiç bir etki yaratmadı hatta yüzünde kalıp gibi de durmadı gayett dogal durdu :))

Kizlar bugun Body Shoptan vanilyali dudak nemlendiricisi aldim :)
Bide bana yuz temizleme jeli testeri verdiler bide bunu deneyim belki bu iyi gelir cildime :)
Dus jelide alacaktim ama fiyatlari pek uygun degil gibi geldi bana.. bi arkadasimiz Amway yapiyo acaba ondan mi alsam dus jelini..

Siz ne onerirsiniz kizlar :) ?

Bugün bi arkadaş aradı onun bi tanıdığı cilt bakım ürünleri tanıtıyomuş amwayin.. Cilt bakımı ve analizide yapıyomuş.. Hafta sonu gitmeyi düşünüyorum.. Ama şimdi kadın her ürünü övgüyle tanıtacak bende dayanamam da kanar alırım diye korkuyorum.. Amwayin ürünleri hakkında bilgisi olan var mı?

Kizlar bugun Body Shoptan vanilyali dudak nemlendiricisi aldim :)
Bide bana yuz temizleme jeli testeri verdiler bide bunu deneyim belki bu iyi gelir cildime :)
Dus jelide alacaktim ama fiyatlari pek uygun degil gibi geldi bana.. bi arkadasimiz Amway yapiyo acaba ondan mi alsam dus jelini..

Siz ne onerirsiniz kizlar :) ?

Tatlim ben dus jelleri konusunda pek bilincli degilim acikcasi gidip koklayip koklayip hangisni begenirsem onu alirim .) Watsons dan yaseminli almistim ayy gorsen nasil kopuruyor ama sey durunun visneli olanina bayiliyoruuuummm .) Elimdeki bitince ondan alicam onun el yikama seysini kullanyorm su an .) Aa bir.de avonun yeni cikan var ayyyyy o da harka kokuyo hatrladm smdiii .) Yuzunu yikamak ixin nasl bir urun istyorsn ki canimm.)

Tatlim ben dus jelleri konusunda pek bilincli degilim acikcasi gidip koklayip koklayip hangisni begenirsem onu alirim .) Watsons dan yaseminli almistim ayy gorsen nasil kopuruyor ama sey durunun visneli olanina bayiliyoruuuummm .) Elimdeki bitince ondan alicam onun el yikama seysini kullanyorm su an .) Aa bir.de avonun yeni cikan var ayyyyy o da harka kokuyo hatrladm smdiii .) Yuzunu yikamak ixin nasl bir urun istyorsn ki canimm.)

Yani dus jeli alcamda Body Shopun veya Amwayinkini dusunuyorum.. neyse .d
Tatlim valla yuz yikama jeli olarak ddydm ne gbi seyler onerirsiniz.. bide butun peelingler ayni gorevi yapar mi??

Bugün bi arkadaş aradı onun bi tanıdığı cilt bakım ürünleri tanıtıyomuş amwayin.. Cilt bakımı ve analizide yapıyomuş.. Hafta sonu gitmeyi düşünüyorum.. Ama şimdi kadın her ürünü övgüyle tanıtacak bende dayanamam da kanar alırım diye korkuyorum.. Amwayin ürünleri hakkında bilgisi olan var mı?

Valla roll onunu ustune tanımam.. harıka.. kesınlıkle kokuyu onluyo. kokudan eser kalmıyo gozum kapalı tavsıye ederm..

Yani dus jeli alcamda Body Shopun veya Amwayinkini dusunuyorum.. neyse .d
Tatlim valla yuz yikama jeli olarak ddydm ne gbi seyler onerirsiniz.. bide butun peelingler ayni gorevi yapar mi??

Canim cilt tipin nasil ki ona gore seyler onersek. Peeling olarak da ben genelde ince tanecikli urinler kullanmaktan yanayim daha iyi etkiledklerni dusunuyorum. Cok da kullanmadigm icin uzn sure gdyor benm icin peelingler. Garnier guzel 3u bir arada olan , neutrogena nin.normal mavi peelingi guzeel , pembe greyfurt peelingi bana cok ince taneckli gelmisti onu pel kullanmadan anneme vermistim bunlara bakablrsn. iyi.bir sey istersen biodermanin iyi oldgnu okmstm ama kullanmadim. Karma ve yagli.bir.cildin varsa bioderma.foaming gel i.onereblrm yuz yikama jeli olarak. Onum disinda garnier kullanmstm o da guzeldi birde su siralar moos ve la roche kullanyrm ama yorm yapmak icn erken daha .)

Canim cilt tipin nasil ki ona gore seyler onersek. Peeling olarak da ben genelde ince tanecikli urinler kullanmaktan yanayim daha iyi etkiledklerni dusunuyorum. Cok da kullanmadigm icin uzn sure gdyor benm icin peelingler. Garnier guzel 3u bir arada olan , neutrogena nin.normal mavi peelingi guzeel , pembe greyfurt peelingi bana cok ince taneckli gelmisti onu pel kullanmadan anneme vermistim bunlara bakablrsn. iyi.bir sey istersen biodermanin iyi oldgnu okmstm ama kullanmadim. Karma ve yagli.bir.cildin varsa bioderma.foaming gel i.onereblrm yuz yikama jeli olarak. Onum disinda garnier kullanmstm o da guzeldi birde su siralar moos ve la roche kullanyrm ama yorm yapmak icn erken daha .)

La roche ürünlerini çok övüyorlar.. Sen hangi ürününü kullanıyorsun canım ?

Ben geldimmmmm kızlarrrrr nasılsınızzzz bakimmmmmmm:3::3::3:
Bayram tatilini de geride bırakıp geldikkkk:31: Bayramda bollll bollll
alışveriş yaptımmmm ama şimdi resim çekmek için baktım da hepsi
kıyafetmiş:1: Buraya koyabileceğim 2 parçacık varmış:

$Zelal-0052.jpg

Ben geldimmmmm kızlarrrrr nasılsınızzzz bakimmmmmmm:3::3::3:
Bayram tatilini de geride bırakıp geldikkkk:31: Bayramda bollll bollll
alışveriş yaptımmmm ama şimdi resim çekmek için baktım da hepsi
kıyafetmiş:1: Buraya koyabileceğim 2 parçacık varmış:

Eki Görüntüle 541649

Hoşgeldin kuzummm hayırlı olsunn :):)

Başka neler aldın bakıyımm :) Bende LCW dan kaban beğendim ilk defa ve çok hoşuma gitti giyatıda uygundu alsammı acep :26:

Back