• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Eki Görüntüle 541652

Bende bunu aldım kızlar .. Kokusuna bayıldımmmmmmmm :16::16::16:
Vanilyaaaa kokusuuuuuuu:16: Bayılırımmmmmmmm, misler gibi sürünnnn:1::1::1:
Vücut losyonunu kullanıyorum ben de kışınnn, süpperrr kokuyorrr ama yazın çok
ağır geliyor başımı ağrıtıyor:1:

Hoşgeldin kuzummm hayırlı olsunn :):)

Başka neler aldın bakıyımm :) Bende LCW dan kaban beğendim ilk defa ve çok hoşuma gitti giyatıda uygundu alsammı acep :26:

Saol tatlımmmm:46: Çizme aldımm, topuklu bot aldımmm, kısa ceket aldımmm, kazaklar aldımmmm:21::21::21:
LCW de çok hoş şeyler var bu sezon canım, beğendiysen kaçırma derim sonra beden kalmıyor çünküüü:50:

Vanilyaaaa kokusuuuuuuu:16: Bayılırımmmmmmmm, misler gibi sürünnnn:1::1::1:
Vücut losyonunu kullanıyorum ben de kışınnn, süpperrr kokuyorrr ama yazın çok
ağır geliyor başımı ağrıtıyor:1:

Saol tatlımmmm:46: Çizme aldımm, topuklu bot aldımmm, kısa ceket aldımmm, kazaklar aldımmmm:21::21::21:
LCW de çok hoş şeyler var bu sezon canım, beğendiysen kaçırma derim sonra beden kalmıyor çünküüü:50:

Ayy hani lolita lift var yaa... Parüfm :) Aynı onun gibi kokuyo dudak nemlendiricim :) Bide Yves Rocher in vanilyalı vücut losyonlarını çok övüyorlar bide ona bakayım :):) Çok merak ettim :) Gerçi sevgilim çilek kokusunu seviyo ama :26:

Güle güle giyin canım benimm :16:

Sen diyince geldi aklıma bide klasik güzel deri bi ayakkabı aldım :)

Kabanın resmini koyıyımmı ? :)

Son düzenleme:
Ayy hani lolita lift var yaa... Parüfm :) Aynı onun gibi kokuyo dudak nemlendiricim :) Bide Yves Rocher in vanilyalı vücut losyonlarını çok övüyorlar bide ona bakayım :):) Çok merak ettim :) Gerçi sevgilim çilek kokusunu seviyo ama :26:

Güle güle giyin canım benimm :16:

Sen diyince geldi aklıma bide klasik güzel deri bi ayakkabı aldım :)

Kabanın resmini koyıyımmı ? :)

Koy tabi tatlımmm koyyyyy:46::46::46::46::46:
Saol tatlım sen de güle güle kullan aldıklarını:34:Benim aşkım kokularla pek ilgilenmiyor saolsun,
kendisine bi koku sorunca ağırsa zaten beğenmiyor, benim daha önce kullandığım bir kokuysa
da "senin kokun işte aşkımm" diyo:37::1::1::1: Çok arar o kokumu askerde:19::1::1::1::1:

Koy tabi tatlımmm koyyyyy:46::46::46::46::46:
Saol tatlım sen de güle güle kullan aldıklarını:34:Benim aşkım kokularla pek ilgilenmiyor saolsun,
kendisine bi koku sorunca ağırsa zaten beğenmiyor, benim daha önce kullandığım bir kokuysa
da "senin kokun işte aşkımm" diyo:37::1::1::1: Çok arar o kokumu askerde:19::1::1::1::1:

:21: hahaha tripcan senii :21: :21:

Valla benimkide pek ilgilenmezdi ama benim parfümlere ve kokulara sarmamla beraber oda sürüklendi benle birlikte bu maceramaa :)

Valla kokulara bayılıyorum .. Eskiden sadece parfüm dü .. şimdi herşeyin kokusuna dikkat ediyorum :) Losyonlar,kremler,lip balmlar,sabunlarr :16::16:

Bende sordum aşkıma oda çilek kokusunu çok sevdiğini söyledi :) Vanilyada seviyormuş ama ağırmış biraz çilek iyi diyo :1:

Bide her gelişinde ayrı bi koku sıktığım için.. Bi sabit kokuda karar kılamadım hala :27:

Tamam canım koyıyım birazdan kabanın resmini :) Çok yakıştırdılar bana ama bilemedim :26:

kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın bende alışveriş yaptım ama sizlerinde dediği gibi bol bol kıyafet alışverişi yaptım :9:

birde saç bakım cilaları varya watsons un kuzenim biralısını alımış birde sütlü saç kremini ben ballı saç bakım cilası biralı saç bakım cilası ve süt özlü saç kremini hepsini birbirine karıştırdım denemek için iyiki de karıştırmışım yok böyle bir yumuşaklık ve parlaklık ilk defa saçlarım düzleştirmeye gerek kalmadı :16:

:21: hahaha tripcan senii :21: :21:

Valla benimkide pek ilgilenmezdi ama benim parfümlere ve kokulara sarmamla beraber oda sürüklendi benle birlikte bu maceramaa :)

Valla kokulara bayılıyorum .. Eskiden sadece parfüm dü .. şimdi herşeyin kokusuna dikkat ediyorum :) Losyonlar,kremler,lip balmlar,sabunlarr :16::16:

Bende sordum aşkıma oda çilek kokusunu çok sevdiğini söyledi :) Vanilyada seviyormuş ama ağırmış biraz çilek iyi diyo :1:

Bide her gelişinde ayrı bi koku sıktığım için.. Bi sabit kokuda karar kılamadım hala :27:

Tamam canım koyıyım birazdan kabanın resmini :) Çok yakıştırdılar bana ama bilemedim :26:

:1::1::1:
Ben de tam bir parfüm hastasıyım tatlım, şuanda karşı dolabımda sık kullandığım kokular duruyor,
tam tamına 9 tane:12::12::12: Bi de kışlıklar, gecelikler, beğenilmeyenler,az kullanılanlar vs vs var:17::37:
Bazen takıyorum koluma aşkımı Boyner e parfüm almaya gidiyorum, 3 koklamadan sonra "bu ne yaaa bunların
hepsi aynı kokuyo" diyip kaçıyo:52::52::52::52:

Daha önce burada yine yazmıştım, parfüme yüzlerce lira bayılıyorum güyaa,bigün aşkıma sordum beni , hangi parfümü
benimle özdeşleştirdiğini, "Kırmızı She" demesin mi:37: Bilseydim diğer parfümlere o kadar para vermezdim, She yi stok yapardım
dedim valla kendi kendime:1:

:1::1::1:
Ben de tam bir parfüm hastasıyım tatlım, şuanda karşı dolabımda sık kullandığım kokular duruyor,
tam tamına 9 tane:12::12::12: Bi de kışlıklar, gecelikler, beğenilmeyenler,az kullanılanlar vs vs var:17::37:
Bazen takıyorum koluma aşkımı Boyner e parfüm almaya gidiyorum, 3 koklamadan sonra "bu ne yaaa bunların
hepsi aynı kokuyo" diyip kaçıyo:52::52::52::52:

Daha önce burada yine yazmıştım, parfüme yüzlerce lira bayılıyorum güyaa,bigün aşkıma sordum beni , hangi parfümü
benimle özdeşleştirdiğini, "Kırmızı She" demesin mi:37: Bilseydim diğer parfümlere o kadar para vermezdim, She yi stok yapardım
dedim valla kendi kendime:1:

Valla ben öyle Boynerden falan almam Dore yapıyorum ordan alıyorum ama çok var benimde 10-15 tane falan :D Parfüm hastası diyolar bana napiyim seviyorumm :12:

Bende o kadar parfüm gösterdim gide gide Collezionda satılan parfümü beğenmiş :52: Allahımmm .. :52:

Burdaysan kabanı gösteriyim canım ?

Valla ben öyle Boynerden falan almam Dore yapıyorum ordan alıyorum ama çok var benimde 10-15 tane falan :D Parfüm hastası diyolar bana napiyim seviyorumm :12:

Bende o kadar parfüm gösterdim gide gide Collezionda satılan parfümü beğenmiş :52: Allahımmm .. :52:

Burdaysan kabanı gösteriyim canım ?

Göster tatlımmmm burdayımmmmm:21:
Ben de ceketimin resmini çekicektim ama kardeşim araklamış malesef.
Netten bulabilirsem koyarım:34:

$lcw.jpg

3 senedir bordo ceket arıyorum, istediğim dümdüz modeli hele şükür buldum:1:

Ben çok beğendimmmm bence almalısınnnn:16::16::16:
Kışın sürekli siyah tayt+tunik giyen bi insan olduğum için
onlarla uyumu da süper olurrrr:46::46::46::46:

Aynen ya bende boynere,kotona falan heryere baktım ama en çok bunu beğendim :) Alırım büyük ihtimal biraz daha dolaşıyım da :) 100 tl fiyatı .. Piyasaya göre gayet iyi :)

Denizciğimmm konunun çok az dışına çıktık kusura bakma lüften:1::1::17:

Ayy demi biraz öyle oldu :27:

Denizciğimmm konunun çok az dışına çıktık kusura bakma lüften:1::1::17:

olur mu tatlım sonuçta paylaşım yapıyoruz burda hiç sorun değil onlarda bakımlı olmanın diğer yanları kılık kıyafet :))

kızlar aldıklarınız beğendikleriniz çok güzel güle güle giyin çok hoşuma gittiler bende us polodan bir mont aldım ama eve gidince resmini koyayım bari kıskandım sizi :9::9::9:

Back