• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Hele şükür Nude nemlendirici şampuanı kullandımmmm:46::46::46::46::46::46:
Açıkçası hayal kırıklığına uğrayacağımı düşünüyordum bu yüzden büyük boyunu
almamıştım ama çok çok memnun kaldım şimdilikkkk:46::46::46::46::46:
Kafamda saç yokmuş gibi hissediyorum şuanda inanılmaz hafifledi saçlarım.
Birazcık kabarık oldu, sönmedi saçlarım ama olsun o kadar da. Yağlandırıp
yağlandırmadığını henüz bilmiyorum, zmanla görücez. Şimdilik tek kusuru kokusu,
kötü kokuyo bence, saç boyası gibi:19:

iste kotu koktugu anda benim butun kullanma hevesim gidiyor alirken hep kokularina bakarak aliyorum ama napiyimmm sac bu kokular kaliyor:9:

bi kac yikamada akar tatlim ama gercektende bayagi koyu olmus kuafoF rlerde bi renk tutturamiyolar bende diyorum bazen gecen seferkinin aynisi olsun o cok guzeldi numaralari kayit altinda oldugu halde yok tutturamiyolar:9:

Aaa kizlar ben cok begenyordm kokusunu yaa .) Bu aradaa pantene durulanmayan sac bakim.kremi buldum 3.9 tl idi hemeencik aldim 2 taneee melezcim memnun kalmis bende begenrm umarm dedim .)
ay şöyle mat bi ruj almak istiyorum ama sürekli dudaklarımı kemirdiğim için rujlar güzel durmuyor :50:
bu huyumu durdurabiliyorum ama bi yandan da destek olacak güzel bi dudak bakım kremi istiyorum, öneriniz var mı kızlar
Tatlim max factorun cift tarafli rujlari var lipgloss gbi ayni bir tarafi mat ruj digeri parlatici . Parlaticiyi kullanmazsan sorun cikmaz birde baya kalicilar .)

kızlar saclarım cok cansız oldugu ıcın hemen kırılıyor uclarına ne surmelıyım

Sac serumu veya durulanmayan sac bakim kremi kullanabilirsin . serum olarak morfose argan yagli sac serumu, sarikiz sac serumu onerebilirim.
Birde piyasada kiriklara karsi onarici durulanmayan.sac bakim krwmleri var. pantene in boyle bir urunu var uzerinde yaziyor zaten kiriklara karsi diye , gliss in boyle bir urunu var bildigim kadariyla . Eminim baska markalarin da vardir fakat ben bunlari biliyorum . durulanmayan sac bakim urunlerini kullanmadim ama okudugum torumlar gayet guzel , sac serumlari ise gayeett guzel onlarin ikisine kullaniyorim .)

Hele şükür Nude nemlendirici şampuanı kullandımmmm:46::46::46::46::46::46:
Açıkçası hayal kırıklığına uğrayacağımı düşünüyordum bu yüzden büyük boyunu
almamıştım ama çok çok memnun kaldım şimdilikkkk:46::46::46::46::46:
Kafamda saç yokmuş gibi hissediyorum şuanda inanılmaz hafifledi saçlarım.
Birazcık kabarık oldu, sönmedi saçlarım ama olsun o kadar da. Yağlandırıp
yağlandırmadığını henüz bilmiyorum, zmanla görücez. Şimdilik tek kusuru kokusu,
kötü kokuyo bence, saç boyası gibi:19:

Umarım memnun kalırsın güzelim bende wella aldım.. Kullanmak için sabırsızlanıyorum.. Çok övüldü şampuan inşallah iyi gelir saçıma.. hiç bırakmam :16:

Kokusuda çook güzell :16:

kızlar saclarım cok cansız oldugu ıcın hemen kırılıyor uclarına ne surmelıyım

Saçlarına haftada 2 kez falan bakım yapmalısın canım.. Doğal yağlarla veya evde hazırlayacağın malzemelerle... Mesela ; Bal, zeytinyağı ve tarçın bakımı çok güzel onarıyo tavsiye ederim :)

Son düzenleme:
Umarım memnun kalırsın güzelim bende wella aldım.. Kullanmak için sabırsızlanıyorum.. Çok övüldü şampuan inşallah iyi gelir saçıma.. hiç bırakmam :16:

Kokusuda çook güzell :16:

Benim denenecekler listemde de vardı Wella canım, denedikten sonra paylaşırsın yorumlarını:34:
Nude yi denememin en büyük nedeni de doğal olması, paraben silikon falan olsun istemiyorum,
zaten çok dökülüyo saçlarım:50:

Benim denenecekler listemde de vardı Wella canım, denedikten sonra paylaşırsın yorumlarını:34:
Nude yi denememin en büyük nedeni de doğal olması, paraben silikon falan olsun istemiyorum,
zaten çok dökülüyo saçlarım:50:

Canım Welladada paraben ve silikon yok .. Umarım memnun olursun tatlm :16:

Canım Welladada paraben ve silikon yok .. Umarım memnun olursun tatlm :16:

Aa gerçekten miiii onu bilmiyordum canımmmmmmm:53::53::53::53:
Memnun kalırsan denerim ben deee:21::21::21::21:

Bu arada benim saçlarım kuru ama dipleri çabuk yağlanıyor, Nudeyi dün sabah
kullandım ama henüz yağlanma belirtisi yok:46: Gerçi yine de yıkicam ama
yağlanmaması süper olduuuu:21:

Aynen canım benimde öyle ama ben çok bakım yapıyorum saçlarıma :) Parlaklığına çok önem veriyorum . sende zeytinyağı falan bişiler sür uçlarına banyodan önce yada bi arkadaşa dediğim gibi tarçınlı bakım var çok güzel . Hazal Kayada o bakımı yapıyomuş :1:

Gercekten guzel tatliskm nude ki icerisinde sls icermemeai cokcok daha harka bir durum. Parabenden filan daha onemli sla icermemmsi. ben silikon konsna taklmyrm cnku surdgmz sac kremlernde envayi cesti silikon var bu saclarmzi yumusatyor .)
kk nin bakimli hatunlari kurban bayraminizi kutluyorum hepinize iyi bayramlarr:29::29::119::119:
Tatliiimmm senin de bayramin kutlu olsunnn .)))

[80"]Canım Welladada paraben ve silikon yok .. Umarım memnun olursun tatlm :16:[/COLOR]
Tatlim paraben ve silikondan daha onemli olarak.nude sls icermiyor ve % 98 bitkisel bir sampuan .)

Gercekten guzel tatliskm nude ki icerisinde sls icermemeai cokcok daha harka bir durum. Parabenden filan daha onemli sla icermemmsi. ben silikon konsna taklmyrm cnku surdgmz sac kremlernde envayi cesti silikon var bu saclarmzi yumusatyor .)

Tatliiimmm senin de bayramin kutlu olsunnn .)))

Tatlim paraben ve silikondan daha onemli olarak.nude sls icermiyor ve % 98 bitkisel bir sampuan .)
Haklısın tatlım:42: Şuanda memnunum Nude'den, yağlanma da yapmadıııı:46: Büyük boyunu alıcam sanırım
diğer şampuanların bitmesini beklemeden:17: (Pembe elidor ve down under naturals'ı sulandırıp sıvı sabun yaptım bitsin diye:52:)
Burayada geldiiiim kuzularımmm bensiz olurmuymuş hiç.. :3::3::3::3::3:

Hoş geldinnnnn kuzummmm :3: Çok güzel çok faydalı bir topiktir burası, takibe almanı öneririm:34::34:

Burayada geldiiiim kuzularımmm bensiz olurmuymuş hiç.. :3::3::3::3::3:

Oyy sensiz olmaz tabikii Bitaneciiik :16:

Öyle ama bana marketlerde satılan şampuanlar veya Boynerde falan satılan şampuanlar daha gğvenilir geliyor nedense.. :44:

Bu arada sen kaç yaşındasnn canım :) ?

Haklısın tatlım:42: Şuanda memnunum Nude'den, yağlanma da yapmadıııı:46: Büyük boyunu alıcam sanırım
diğer şampuanların bitmesini beklemeden:17: (Pembe elidor ve down under naturals'ı sulandırıp sıvı sabun yaptım bitsin diye:52:)

Hoş geldinnnnn kuzummmm :3: Çok güzel çok faydalı bir topiktir burası, takibe almanı öneririm:34::34:
Ilahiii tatlim. Mantikliyma aslinda bitrmk isetedklerni oyle kullanmak .) Yaglandrma konamda pek bilgm ypk benm saclarm kuru cnku ama yaglandrma yapmamasi gayt guzl senin icin .)

Oyy sensiz olmaz tabikii Bitaneciiik :16:

Öyle ama bana marketlerde satılan şampuanlar veya Boynerde falan satılan şampuanlar daha gğvenilir geliyor nedense.. :44

Bu arada sen kaç yaşındasnn canım :) ?
l
Canim zaten nude sadce buyuk marketlerde ve kozmetkclerde var. Eminim boynerde de vardir down under naturals in bir sampuani hatta live clean diye baska sampuani tekin acrlarda bile var. Oyle kucuk basit bir marka degil yani aksina market , kozmetik sampuanlari arasinda en kalitelisi o .)
Benim yasimi sordysan 20 yasndaym t.)

wella sampuani bende merak ediyordum ama denemeye cesaret edemiyordum ama simdi ilk firsatta deneyecegim cok fazla sampuan markasini denemeye cesaretim yok ama bi cesaret geldi wella yi deneyecegim:16:

Kızlar Acil yardım...
Yüzde sivilce gibi değilde isirik şeklinde olan izlere ne yapmak gerek.. Daha doğrusu en etkili çözümü nedir...

Back