• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
olur mu tatlım sonuçta paylaşım yapıyoruz burda hiç sorun değil onlarda bakımlı olmanın diğer yanları kılık kıyafet :))

kızlar aldıklarınız beğendikleriniz çok güzel güle güle giyin çok hoşuma gittiler bende us polodan bir mont aldım ama eve gidince resmini koyayım bari kıskandım sizi :9::9::9:

:48::48::48::48: Saol güzelim koy tabiiii görelimmmm senin cicini de:46:

olur mu tatlım sonuçta paylaşım yapıyoruz burda hiç sorun değil onlarda bakımlı olmanın diğer yanları kılık kıyafet :))

kızlar aldıklarınız beğendikleriniz çok güzel güle güle giyin çok hoşuma gittiler bende us polodan bir mont aldım ama eve gidince resmini koyayım bari kıskandım sizi :9::9::9:

Teşekkür ederiz tatlımm :)

Tabi sende koyyy :) Polo'yu severimm :1: :)

La roche ürünlerini çok övüyorlar.. Sen hangi ürününü kullanıyorsun canım ?

Canim ben toleriane fluide nemlendirici , yuz yikama kremi kullaniyorum su an ama effaclar da geceleri kullanicam daha onceden kullanmistim zatem .)

Kizlarr sizlerin de aldiklariniz hayirlu olsun ay ben de biseyler aldim ama pek muhm seyler degl cizmeler optik gozlukler flan :1: . Kiyaft cok alamdm benim kiyafet aldgm 3 magza filan var bonlarda da byle icime sinen bir urun olmadgi icinn almadiim .)

$U.80895P01.K1006.200-1_12.jpg siyahini aldim kizlar bende cekmeye usendim resmini :9:

Tatlim bildgm kadrya yuzeysel olan 1.ve 2.dereceden yaniklarda kullanlablyor yani kullanablrsn .) Iyi de gelcgni dusunyrm aslnda .) Gecms olsn bu arada bryern mi yandi .(

cok tesekkur ederim tatlim evet malesef yandim anestolle silverdin karistirip suruyordum ama hucre yenileyici ozelligi oldugunu burda konusmustuk ya kullanirsam iz kalmaz diye dusundum aldim bakalim onuda surucem umarim iz kalmaz :31:

sen nasilsin canim neler yapiyosunn

Kızlar yeni bi düzleştirici almayı düşünüyorum...

Tabi çok pahalı bişey alamam..

Tavsiye edebileceğiniz bi marka var mı...

Benim şimdiki düzleştiricim premier...

Buda iyi 200 dereceye kadar yükseliyo ama ben tek seferde dümdüz olmasını ve elektriklenmemesini istiyorum.. Bu onu yapmıyo işte...

cok tesekkur ederim tatlim evet malesef yandim anestolle silverdin karistirip suruyordum ama hucre yenileyici ozelligi oldugunu burda konusmustuk ya kullanirsam iz kalmaz diye dusundum aldim bakalim onuda surucem umarim iz kalmaz :31:

sen nasilsin canim neler yapiyosunn

Geçmiş olsun canım, neren yandı:50::50: Umarım derin bir yanık değildir. Benim kolum yanmıştı o sulu, kabuklu dönem geçtikten sonra madecassol sürmüştüm iz kalmasın, hücre yenilensin diye.Bal mumu, zeytin yağı karışımı yapmıştı bir komşumuz o çok çok iyi gelmişti. arada zeytin yağıyla masaj yapabilirsin

Kızlar yeni bi düzleştirici almayı düşünüyorum...

Tabi çok pahalı bişey alamam..

Tavsiye edebileceğiniz bi marka var mı...

Benim şimdiki düzleştiricim premier...

Buda iyi 200 dereceye kadar yükseliyo ama ben tek seferde dümdüz olmasını ve elektriklenmemesini istiyorum.. Bu onu yapmıyo işte...

canim ben remingtonun duzlestiricisini kullaniyorum cok ta memnunum istersen arastirabilirsin uygun fiyatli olanida var

Geçmiş olsun canım, neren yandı:50::50: Umarım derin bir yanık değildir. Benim kolum yanmıştı o sulu, kabuklu dönem geçtikten sonra madecassol sürmüştüm iz kalmasın, hücre yenilensin diye.Bal mumu, zeytin yağı karışımı yapmıştı bir komşumuz o çok çok iyi gelmişti. arada zeytin yağıyla masaj yapabilirsin

tesekkur ederim canim bacagim yandi benimde anestolle silverdin iyi geldi ama bepanthen ve madecassol u kullanicam hepsini karistirip gerci acisi gecti ama yanik izleri gecsin diye

kızlar yanık için sılverdinden baska medecassol iyi gelir mi acaba :26:

contraktubes krem yanık izine iyi gelir.bir süre kullanman gerekir.gece yatmadan süreceksin ışık görmeyecek.ama biraz pahalı bir kremdir.alamam dersen sarı kantaron yağı iyi gelir. avantajın kışın gelmesi.güneş görmeyen yanık bölgesinde iz daha kolay ve çabuk geçer.yeşil elma lapasıda yapabilirsin.

contraktubes krem yanık izine iyi gelir.bir süre kullanman gerekir.gece yatmadan süreceksin ışık görmeyecek.ama biraz pahalı bir kremdir.alamam dersen sarı kantaron yağı iyi gelir. avantajın kışın gelmesi.güneş görmeyen yanık bölgesinde iz daha kolay ve çabuk geçer.yeşil elma lapasıda yapabilirsin.

tesekkur ederim canim verdigin bilgiler icin yesil elma lapasini deneyecegim dogal olmasi cok daha iyi olur sanirim:31:

Caniimmm ne yapiyorsuuunnn nasilsiiinnn .)
canim ben remingtonun duzlestiricisini kullaniyorum cok ta memnunum istersen arastirabilirsin uygun fiyatli olanida var

tesekkur ederim canim bacagim yandi benimde anestolle silverdin iyi geldi ama bepanthen ve madecassol u kullanicam hepsini karistirip gerci acisi gecti ama yanik izleri gecsin diye
Tatlim cok gecmis olsun yanik cok kotu yaa...
Bende rowenta kullaniyorum disi morlu lilamsi parlak 230 dereceye kadar yukseliyor ama sacini tek seferde dumduz yapmasi sac tipine bagli .)))
kızlar bana akmayan göz kalemi önerirmisiniz
Canim gratislerde bulabilecegin essence markasisin asansorlu kalemleri gayet guzel maybelline ve loreal kalemleri de gayet guzeeel .)

Kızlaaar ben geldiiim:3::3::3:
Nasılsınız bakalım:34:
Ben bugün kuaföre gittim bakımlar yaptım da geldim...
Saçımı kestirdim ve bakım yaptırdım:52::52:
Badem yağı, sarımsak yağı vs. gibi yağlar vardı ona yakın..
Güzel oldu beğendim gibi. Işıl ışıl, yumuşacık oldu saçlarım. 15e yaptırdım sizce uygun mu fiyatı?Hiç bilmiyorum piyasayı

Napayım canım bir iyi bir kötü işte çok şükür, sen nasılsın?
bende iyiyim canım bişeyler aldım maskelerini de aldıım mı tamamdır çarşya çktğm bir gün alacağm onları da =)
Kızlaaar ben geldiiim:3::3::3:
Nasılsınız bakalım:34:
Ben bugün kuaföre gittim bakımlar yaptım da geldim...
Saçımı kestirdim ve bakım yaptırdım:52::52:
Badem yağı, sarımsak yağı vs. gibi yağlar vardı ona yakın..
Güzel oldu beğendim gibi. Işıl ışıl, yumuşacık oldu saçlarım. 15e yaptırdım sizce uygun mu fiyatı?Hiç bilmiyorum piyasayı
hoşgeldiiin tatlııımmm...canım aslında uyguna yaptrmşsn benm annem bundan bir kaç sene önce o kadara yaptryordu. ay hayrlı olsn saçların güle güle kullan =))
Akmayan siyah göz kalemi bende arıyorum uzun zamandır.Kalemi göz altına ve içine sürüyorum denediklerim içinde akmayan bulamadım hala.

canım dediğim gibi essence , loreal ve maybelline güzel bir de flormarın eyeliner kalemi varmış .1 dakika içinde sabitlenyormuş ve akmıyormş simsiyah kalemmişs satıcı kız söylemişti =)

bende iyiyim canım bişeyler aldım maskelerini de aldıım mı tamamdır çarşya çktğm bir gün alacağm onları da =)

hoşgeldiiin tatlııımmm...canım aslında uyguna yaptrmşsn benm annem bundan bir kaç sene önce o kadara yaptryordu. ay hayrlı olsn saçların güle güle kullan =))

Acelesi yok canım, sırf onun için çıkma sakın...Fiyata da sevindim..Zaten arada bir yaptırırım :31::31:

Back