Hele şükür Nude nemlendirici şampuanı kullandımmmm
Açıkçası hayal kırıklığına uğrayacağımı düşünüyordum bu yüzden büyük boyunu
almamıştım ama çok çok memnun kaldım şimdilikkkk
Kafamda saç yokmuş gibi hissediyorum şuanda inanılmaz hafifledi saçlarım.
Birazcık kabarık oldu, sönmedi saçlarım ama olsun o kadar da. Yağlandırıp
yağlandırmadığını henüz bilmiyorum, zmanla görücez. Şimdilik tek kusuru kokusu,
kötü kokuyo bence, saç boyası gibi
iste kotu koktugu anda benim butun kullanma hevesim gidiyor alirken hep kokularina bakarak aliyorum ama napiyimmm sac bu kokular kaliyor
bi kac yikamada akar tatlim ama gercektende bayagi koyu olmus kuafoF rlerde bi renk tutturamiyolar bende diyorum bazen gecen seferkinin aynisi olsun o cok guzeldi numaralari kayit altinda oldugu halde yok tutturamiyolar
Tatlim max factorun cift tarafli rujlari var lipgloss gbi ayni bir tarafi mat ruj digeri parlatici . Parlaticiyi kullanmazsan sorun cikmaz birde baya kalicilar .)ay şöyle mat bi ruj almak istiyorum ama sürekli dudaklarımı kemirdiğim için rujlar güzel durmuyor
bu huyumu durdurabiliyorum ama bi yandan da destek olacak güzel bi dudak bakım kremi istiyorum, öneriniz var mı kızlar
kızlar saclarım cok cansız oldugu ıcın hemen kırılıyor uclarına ne surmelıyım
Hele şükür Nude nemlendirici şampuanı kullandımmmm
Açıkçası hayal kırıklığına uğrayacağımı düşünüyordum bu yüzden büyük boyunu
almamıştım ama çok çok memnun kaldım şimdilikkkk
Kafamda saç yokmuş gibi hissediyorum şuanda inanılmaz hafifledi saçlarım.
Birazcık kabarık oldu, sönmedi saçlarım ama olsun o kadar da. Yağlandırıp
yağlandırmadığını henüz bilmiyorum, zmanla görücez. Şimdilik tek kusuru kokusu,
kötü kokuyo bence, saç boyası gibi
kızlar saclarım cok cansız oldugu ıcın hemen kırılıyor uclarına ne surmelıyım
Umarım memnun kalırsın güzelim bende wella aldım.. Kullanmak için sabırsızlanıyorum.. Çok övüldü şampuan inşallah iyi gelir saçıma.. hiç bırakmam
Kokusuda çook güzell
Benim denenecekler listemde de vardı Wella canım, denedikten sonra paylaşırsın yorumlarını
Nude yi denememin en büyük nedeni de doğal olması, paraben silikon falan olsun istemiyorum,
zaten çok dökülüyo saçlarım
Canım Welladada paraben ve silikon yok .. Umarım memnun olursun tatlm
Aa gerçekten miiii onu bilmiyordum canımmmmmmm
Memnun kalırsan denerim ben deee
Bu arada benim saçlarım kuru ama dipleri çabuk yağlanıyor, Nudeyi dün sabah
kullandım ama henüz yağlanma belirtisi yokGerçi yine de yıkicam ama
yağlanmaması süper olduuuu
Gercekten guzel tatliskm nude ki icerisinde sls icermemeai cokcok daha harka bir durum. Parabenden filan daha onemli sla icermemmsi. ben silikon konsna taklmyrm cnku surdgmz sac kremlernde envayi cesti silikon var bu saclarmzi yumusatyor .)Aa gerçekten miiii onu bilmiyordum canımmmmmmm
Memnun kalırsan denerim ben deee
Bu arada benim saçlarım kuru ama dipleri çabuk yağlanıyor, Nudeyi dün sabah
kullandım ama henüz yağlanma belirtisi yokGerçi yine de yıkicam ama
yağlanmaması süper olduuuu
Tatliiimmm senin de bayramin kutlu olsunnn .)))kk nin bakimli hatunlari kurban bayraminizi kutluyorum hepinize iyi bayramlarr:119::119:
Tatlim paraben ve silikondan daha onemli olarak.nude sls icermiyor ve % 98 bitkisel bir sampuan .)[80"]Canım Welladada paraben ve silikon yok .. Umarım memnun olursun tatlm[/COLOR]
Burayada geldiiiim kuzularımmm bensiz olurmuymuş hiç..
Haklısın tatlımGercekten guzel tatliskm nude ki icerisinde sls icermemeai cokcok daha harka bir durum. Parabenden filan daha onemli sla icermemmsi. ben silikon konsna taklmyrm cnku surdgmz sac kremlernde envayi cesti silikon var bu saclarmzi yumusatyor .)
Tatliiimmm senin de bayramin kutlu olsunnn .)))
Tatlim paraben ve silikondan daha onemli olarak.nude sls icermiyor ve % 98 bitkisel bir sampuan .)
Tatlim paraben ve silikondan daha onemli olarak.nude sls icermiyor ve % 98 bitkisel bir sampuan .)
Ilahiii tatlim. Mantikliyma aslinda bitrmk isetedklerni oyle kullanmak .) Yaglandrma konamda pek bilgm ypk benm saclarm kuru cnku ama yaglandrma yapmamasi gayt guzl senin icin .)Haklısın tatlımŞuanda memnunum Nude'den, yağlanma da yapmadıııı Büyük boyunu alıcam sanırım
diğer şampuanların bitmesini beklemeden(Pembe elidor ve down under naturals'ı sulandırıp sıvı sabun yaptım bitsin diye )
Hoş geldinnnnn kuzummmmÇok güzel çok faydalı bir topiktir burası, takibe almanı öneririm
l
Oyy sensiz olmaz tabikii Bitaneciiik
Öyle ama bana marketlerde satılan şampuanlar veya Boynerde falan satılan şampuanlar daha gğvenilir geliyor nedense.. :44
Bu arada sen kaç yaşındasnn canım :) ?
Kızlar Acil yardım...
Yüzde sivilce gibi değilde isirik şeklinde olan izlere ne yapmak gerek.. Daha doğrusu en etkili çözümü nedir...
Tatlim kastettigin sey isilik sanirsam . Minik minik puturlerden bahsedyorsun herhalde onlarin izi derken onu anlamadim nassil iz .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?