• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
kizlar bugun yabanmersinli kopuk maskesini denedimm gercekten bu maskeler supermiss:16::16:

evet canım yaa lekelerim için aldım off cok cok cooookkkkk mutsuzum renkleri iyice açılmıştı :'(

daha önceden tretin kullanmıştım tatlım ondan alışkınım az sürmeye :) ama şuan kıpkırmızıyım evdeki herkes naptın yüzüne ! diyo :'( off
yüzümü yıkadım hemen bepanthen sürdüm :'(

Her krem iyi gelmeyebilir canım, belki içindeki maddelerin oranı filan fazladır, bence ara yarın doktorunu sor, normal derse devam et kullanmaya

Bugün bi sabuncuya gittim her türlü her çeşit sabun var hepsi doğal zeytinyağlı dedi satıcı.. Ama yinede pek güvenemedim kil aldım bende markası şehriban teyze, ablamın yüzüne kendimde ellerime yaptım fena değil sanki..

Offf offff battım yine desene tatlım:1: Zaten işsizim, bikaç hafta sonra boya zamanım gelecek, özel günler kapıya dayandı hediye derdi
var, kışlıklar alınmaya başlandı, iş kıyafetleri ufaktan alınmaya başladıı...... Oy anam oyyyyy:43::43::52::52::52::52:
Tatlim seninde isin zor ama bence bekle bir sure sacin icin derim .)
evet canım yaa lekelerim için aldım off cok cok cooookkkkk mutsuzum renkleri iyice açılmıştı :'(

daha önceden tretin kullanmıştım tatlım ondan alışkınım az sürmeye :) ama şuan kıpkırmızıyım evdeki herkes naptın yüzüne ! diyo :'( off
yüzümü yıkadım hemen bepanthen sürdüm :'(
Tatlim askinihan dogru soylyor bence de bir doktrna.sor. bide buzlu kompres yapablrsn cldne .) Soguk rahatlatr .)
Bugün bi sabuncuya gittim her türlü her çeşit sabun var hepsi doğal zeytinyağlı dedi satıcı.. Ama yinede pek güvenemedim kil aldım bende markası şehriban teyze, ablamın yüzüne kendimd
ellermyaptım fena değil sanki..
Tatlim cildimze sabun surmemz zararli hatta sabun iceren urinlerle yikamakta. Ben yuz yikama urunu alirken bile icerisinde sabun icermemesne bakarm. Cildimz ph deger 5.5 sabun ise bazik ve cildimizi sabunla yikadgmzda cildmzn dogal asit ortusunu bozup cildimizin savunma mekanzmasna zarar verr .)

Bugün bi sabuncuya gittim her türlü her çeşit sabun var hepsi doğal zeytinyağlı dedi satıcı.. Ama yinede pek güvenemedim kil aldım bende markası şehriban teyze, ablamın yüzüne kendimde ellerime yaptım fena değil sanki..

tatlım cildine sabun kullanmak istiyorsan sebamed sabunlarının ph ı 5,5 onlara bakabilrsn fiyatları da uygun hemde cildine zarar vermezler =)

Ha bu arada kızlar sabun kullanmayın diyorsunuz ama onu kullanmadan cildim temizlenmemiş gibi oluyor.. Yüz temizleme jeli falan ne bileyim temizlenmemiş gibi hissediyorum

Kızlar yüz kremi alcam hangi ürünü tavsiye edersiniz ? :)

Cildim karma..

Benim de cildim karma canım ben Loreal kullanıyorum çok da memnunum. Yapış yapış kalmıyor,
yağlı bölgelerimi parlatmıyor, hafif bir krem. Bu aralar annem de dadandı kremime :1: Fiyatı da
öğrenci bütçesine gayet uygun:34: Şu krem:

$Adsız2.jpg

Yüz temizleme jeli kullanınca temizlenmemiş gibi hissediyorsan yüz yıkama fırçasıyla kullan bi tatlım,
ben yüzümü fırçaladığım zamanlarda sanki cildimin bir tabakasını atmış gibi hafif hissediyorum kendimi:42:

Benim de cildim karma canım ben Loreal kullanıyorum çok da memnunum. Yapış yapış kalmıyor,
yağlı bölgelerimi parlatmıyor, hafif bir krem. Bu aralar annem de dadandı kremime :1: Fiyatı da
öğrenci bütçesine gayet uygun:34: Şu krem:

Eki Görüntüle 538322

Yüz temizleme jeli kullanınca temizlenmemiş gibi hissediyorsan yüz yıkama fırçasıyla kullan bi tatlım,
ben yüzümü fırçaladığım zamanlarda sanki cildimin bir tabakasını atmış gibi hafif hissediyorum kendimi:42:
Tatlım o kremin fiyatı ne kadar sorması ayıp :26:

Ya cildim hassas olduğu için fırçayla ne bilim.. :26: bilemedim :1:

Tatlım o kremin fiyatı ne kadar sorması ayıp :26:

Ya cildim hassas olduğu için fırçayla ne bilim.. :26: bilemedim :1:

Ben internetten alıyorum indirim zamanlarında 11-12 tl oluyor tatlım, gerçek fiyatı da max 15tl dir:42:
Yaz günü cildimi vıcık vıcık akıtmayan tek kremim bu oldu:46:
Hmmmm cildin hassassa bilemicem canım fırçanın zararı olur mu olmaz mı:44:Onu bir bilene sormak lazım:34:
İlla sabun kullanmak istiyorsan Otacının lavanta özlü sabununa bakabilirsin, hiç kurutmuyor cildimi sanırım
içeriğinde zeytinyağı falan var emin değilim:26:

Ben internetten alıyorum indirim zamanlarında 11-12 tl oluyor tatlım, gerçek fiyatı da max 15tl dir:42:
Yaz günü cildimi vıcık vıcık akıtmayan tek kremim bu oldu:46:
Hmmmm cildin hassassa bilemicem canım fırçanın zararı olur mu olmaz mı:44:Onu bir bilene sormak lazım:34:
İlla sabun kullanmak istiyorsan Otacının lavanta özlü sabununa bakabilirsin, hiç kurutmuyor cildimi sanırım
içeriğinde zeytinyağı falan var emin değilim:26:

Fiyatı iyimiş canım Boynerde varmıdır ki..

Sebamed sabunu kullandım memnun kaldım ama bitti ..

Fiyatı iyimiş canım Boynerde varmıdır ki..

Sebamed sabunu kullandım memnun kaldım ama bitti ..

Bilmiyorum tatlım mağazalara bakmak hiç aklıma gelmedi açıkçası:1: Boynerde Watsonsta falan olma
ihtimali yüksek ama:34: Sebamed ten memnunsan ona devam et canım her bünye farklı ve farklı
ürünler yarıyor. Memnun kaldığın ürünlere devam etmeye çalış o yüzden:42: Mesela bana hiç bir
ürünü iyi gelmedi Sebamed in, antika bir cildim var:1::1::1::1: Herkese iyi gelir bana sivilce yapar:37:

Bilmiyorum tatlım mağazalara bakmak hiç aklıma gelmedi açıkçası:1: Boynerde Watsonsta falan olma
ihtimali yüksek ama:34: Sebamed ten memnunsan ona devam et canım her bünye farklı ve farklı
ürünler yarıyor. Memnun kaldığın ürünlere devam etmeye çalış o yüzden:42: Mesela bana hiç bir
ürünü iyi gelmedi Sebamed in, antika bir cildim var:1::1::1::1: Herkese iyi gelir bana sivilce yapar:37:

Ya regl dönemlerime doğru bi sivilce çıkıo çenemde alnımda falan.. artık rahatsız oluyorum ya eskiden bu kadar çıkmazdı.. özendikçe çıkıyo sanki :27:

Özellikle şu alnımdaki pötür pötür şeylere sinir oluyorum .. Cildim genel olarak güzel ama alnımdaki pötürlüklere taktım yani :27:

Napsammm :26:

Kızlar yüz kremi alcam hangi ürünü tavsiye edersiniz ? :)

Cildim karma..
Tatlim hassas cildin varsa hassas ciltler icin olan ama yagsz nemlendrclerden kullanmalisin .) Loreal guzl bir marka ama ben hic kullanmadm cilt urunlerini .) Onn yerne braz daha fazla verp dha guvnlr urnler alablrsn .) Fakat cildim hassas derken nSl hassas benm eczacim bana burya gelen herkes cldni hassas saniyor ama aslnda bazi ciltlee oyle hassas degl demsti. Neden hassas oldgnu dsnyrsn .)
Ha bu arada kızlar sabun kullanmayın diyorsunuz ama onu kullanmadan cildim temizlenmemiş gibi oluyor.. Yüz temizleme jeli falan ne bileyim temizlenmemiş gibi hissediyorum

Tatlim.bende sabun kullandigmda oyle dusunyrm . Duzgn yikama jelleri alrsan byle bor sorunun kalmaz bence ama kopurmelerne dikkat et genelde koprmyen temzleme jelleeri kullanldgnda temzlenmems hssi yaratyrms .) Sebamedden memnun kaldysan da baska sabun alma derim. Melez lavantali sabun filan dems ama onlarn da ph derecesi cildmze uygn degl ve zarar veryor bu her sabun icin gecerli. Sivlce icin kullanlan isirgn otlu aabn sivleleri gecrsede cildi hassaslastryor mesla. O yuzden sabun alacagin zaman uzernde ph 5.5 yazmasna dikkat etmlesn. Yuz yikama jellerinde ise uzerinde sabun icermez yazisi olan jelleri kullanmalyz. Cildmzi temizleyelm yada biz temz hissedlm erken ona cok daha buyuk zararlqr veryorz cnku .)
Tatlim bu arada bir yerde okmstm cildnde sivlcd gibi ama sivlce olmayan yag bzesi gbi ama yag bezsi de olman mink mink puturler olan biri effaclar duo kullanmis ve gecirmis onu onereblrm sana hem guzel.de bir nemlendrici effaclae .)

Son düzenleme:
Tatlim hassas cildin varsa hassas ciltler icin olan ama yagsz nemlendrclerden kullanmalisin .) Loreal guzl bir marka ama ben hic kullanmadm cilt urunlerini .) Onn yerne braz daha fazla verp dha guvnlr urnler alablrsn .) Fakat cildim hassas derken nSl hassas benm eczacim bana burya gelen herkes cldni hassas saniyor ama aslnda bazi ciltlee oyle hassas degl demsti. Neden hassas oldgnu dsnyrsn .)

Tatlim.bende sabun kullandigmda oyle dusunyrm . Duzgn yikama jelleri alrsan byle bor sorunun kalmaz bence ama kopurmelerne dikkat et genelde koprmyen temzleme jelleeri kullanldgnda temzlenmems hssi yaratyrms .) Sebamedden memnun kaldysan da baska sabun alma derim. Melez lavantali sabun filan dems ama onlarn da ph derecesi cildmze uygn degl ve zarar veryor bu her sabun icin gecerli. Sivlce icin kullanlan isirgn otlu aabn sivleleri gecrsede cildi hassaslastryor mesla. O yuzden sabun alacagin zaman uzernde ph 5.5 yazmasna dikkat etmlesn. Yuz yikama jellerinde ise uzerinde sabun icermez yazisi olan jelleri kullanmalyz. Cildmzi temizleyelm yada biz temz hissedlm erken ona cok daha buyuk zararlqr veryorz cnku .)
Tatlim bu arada bir yerde okmstm cildnde sivlcd gibi ama sivlce olmayan yag bzesi gbi ama yag bezsi de olman mink mink puturler olan biri effaclar duo kullanmis ve gecirmis onu onereblrm sana hem guzel.de bir nemlendrici effaclae .)

Canım ilgilendiğin için çook teşekkür ederim :)

Bugün yüz kremi olarak da bunu aldım tatlım :) ;

$Kozmetik_1385554.jpg

Ya ben iki tane temizleme jeli kullandım ikisinide beğenmedim..
biri Diadermine ötekide Nivea .. Bana temizlemiyor gibi geliyo canım yada ben yanlış ürün kullanıyorum bilmiyorum.. Bide içindeki kimyasallar beni düşündürüyo..
O puturluklere gerçekten sinir olmaya başladım artık gün ışığında görünce tepem atıyo onları yok etmem lazımm... :47: O ürün nasılmış peki canım sen kullanmadınmı ?

Canım ilgilendiğin için çook teşekkür ederim :)

Bugün yüz kremi olarak da bunu aldım tatlım :) ;

Eki Görüntüle 539015

Ya ben iki tane temizleme jeli kullandım ikisinide beğenmedim..
biri Diadermine ötekide Nivea .. Bana temizlemiyor gibi geliyo canım yada ben yanlış ürün kullanıyorum bilmiyorum.. Bide içindeki kimyasallar beni düşündürüyo..
O puturluklere gerçekten sinir olmaya aşladm artık gün ışığında görünce tepem atıyo onları yok etmem lazımm... :47: O ürün nasılmış peki canım sen kullanmadınmı ?
Tatlim kremini actin mi acmadysan iade etmeni oneririm. Biz dahq onceki aayfalarda nivea urunlwriyle ilgili konusmustuk . Ben kullandm.ve hangi urununu kullandysam mahvoldu yuzum. niveadan hic bir sey almam onermem de hatta kimseye.
Effaclar ben kullandm canim ama cildim surekli ayni urunu kullandgm zaman akiaip twpki vermwmeye basliyor diye farkli urunler kullaniyorum. Evde 2 tane effaclarim var acilmamis o derece memnundum dusun. bu yagli ama hassas problemli ciltler icin tedavi edici nemlendirici bir urun. Kesnlkle almani oneririm cildini kurutmaz da .) Nivea urunlerini dedugim gibi sevmiyorim hatta nefret ediyorum bedavaya verseler alip surmem ki verdiler de babam biseyler alirken orjinal boy nemlendrcsni acmadan baskasina verdim. Garnier yuz yikama jelini begenmstm ben ama tabi cok daha guzel kaliteli urunler var. Bioderma , la roche posay , avene gibi. Illa sabun kullabmak isteyeblrsn oyle rahat edyor olablrsn ben dun senin icin bakmistm sebamedin bir kac cesti var ve ph5.5 . Sabun kullancksan da uzerndeki ph derecsne bakmani onerrm .) Cildini biraz daha anlatrsan daha cok yardimci olabilirim sanki .)

Mrb kızlarrrr nasılsınız bakimmm bugünnnn:54:
İşteee saç boyamı akıtma çalışmalarım part 1 :1::1::1:
Birazcık açılmış mı sanki:17:

$Fotoğraf0749.jpg$hhhh.jpg

Son düzenleme:
Tatlim kremini actin mi acmadysan iade etmeni oneririm. Biz dahq onceki aayfalarda nivea urunlwriyle ilgili konusmustuk . Ben kullandm.ve hangi urununu kullandysam mahvoldu yuzum. niveadan hic bir sey almam onermem de hatta kimseye.
Effaclar ben kullandm canim ama cildim surekli ayni urunu kullandgm zaman akiaip twpki vermwmeye basliyor diye farkli urunler kullaniyorum. Evde 2 tane effaclarim var acilmamis o derece memnundum dusun. bu yagli ama hassas problemli ciltler icin tedavi edici nemlendirici bir urun. Kesnlkle almani oneririm cildini kurutmaz da .) Nivea urunlerini dedugim gibi sevmiyorim hatta nefret ediyorum bedavaya verseler alip surmem ki verdiler de babam biseyler alirken orjinal boy nemlendrcsni acmadan baskasina verdim. Garnier yuz yikama jelini begenmstm ben ama tabi cok daha guzel kaliteli urunler var. Bioderma , la roche posay , avene gibi. Illa sabun kullabmak isteyeblrsn oyle rahat edyor olablrsn ben dun senin icin bakmistm sebamedin bir kac cesti var ve ph5.5 . Sabun kullancksan da uzerndeki ph derecsne bakmani onerrm .) Cildini biraz daha anlatrsan daha cok yardimci olabilirim sanki .)

Canım yaa gerçekten mii :(

Ama ne bilim bütçeme uygun bu vardı .. Normal marketten almıştım La roche yok sanırım orda .. OFf moralim bozuldu bak.. Açmadım ama değişim yapsam ne alırım ki ? :44:

Tatlım evet senin dediğinden kullandım sebamedin Ph5.5 olanı :) Cildim karma, normal.. ama dediğim gibi çenemde ve alnımda pütür pütür şeyler var.. :(

açılmış açılmasına da saçının hepsini boyamadın mı.sanki sadece bi kısmını boyamuşsın gibi duruyor.ya da ışaktan öyle görünüyodur

açılmış açılmasına da saçının hepsini boyamadın mı.sanki sadece bi kısmını boyamuşsın gibi duruyor.ya da ışaktan öyle görünüyodur

:1:
Güya tamamı boyandı tatlım ama kahve yerine siyah olmuştu saçlarım.
Şimdi de boyları aktı ama inat etti tepesi akmıyor . Ama kararlıyım
orayı da akıtıcam:37:

Canım yaa gerçekten mii :(

Ama ne bilim bütçeme uygun bu vardı .. Normal marketten almıştım La roche yok sanırım orda .. OFf moralim bozuldu bak.. Açmadım ama değişim yapsam ne alırım ki ? :44:

Tatlım evet senin dediğinden kullandım sebamedin Ph5.5 olanı :) Cildim karma, normal.. ama dediğim gibi çenemde ve alnımda pütür pütür şeyler var.. :(
Tatlim la roche dermokozmetik bir urun sadece yetkili eczanelerde bulabilirsin .) Degistirip hic olmadi garnier in mavi tupteki kremini alabilrsin o da nemlendrci olarak iaini gorur yagli kisimlarin yag dengesni duzenler. Fiyati da oldukca uygun benim memnn kaldgm 2 kozmetk markadan.) Butcen cok yok sanirim ama la roche da oyle uygun bir krem degl o yuzden onun yerne smdlk garnier alablrsn .) Yuz yikama jeli de benm onerdgm markalrn fiyatlariT kozmetk markalara gore daha pahali o yuzden sabun kullanmak istersen yuz ykama jeli yrne sebamdn fiytlri gayeet uygun .)
Mrb kızlarrrr nasılsınız bakimmm bugünnnn:54:
İşteee saç boyamı akıtma çalışmalarım part 1 :1::1::1:
Birazcık açılmış mı sanki:17:

Eki Görüntüle 539036 Eki Görüntüle 539037

Tatliiim cidden akmis biraz ne yaptin ve nude kuklandn mi .)

Back