özellikle bu süreçte çalışsan kadın olmak çok zor .hamile olma ihtimaline binayen kendine dikkat etmen lazım ama bir yandan da işini aksatmaman lazım.hamilelik planlamaya başladığımdan beri işten soğudum.enerjim düştü.her başladığım işte ya hamile kalırsam diye düşünüyorum.sizdede öle oluo mu
benim bide başıma çok talihsiz bir olay geldi.Yaptırdığım kan testi pozitif çıktı.ben kendimi hamile sanıp dünyaya ilan ettim sonra doktora bi gittim ki gebelik falan yok.o yüzden bir diğer tavsiyem de doktora gitmeden ailelere özellikle söylemeyin.bu iş için çok emek sarfettiniz ve herkesle paylaşmak istemeniz çok tabi ama en azından keseyi görene kadar bekleyin
Zambak canım bekleyelim oldu mu canım,kendimizi bunalımlara sokmadan,umutsuz olmadan bekleyelim,,hakkımızda en güzeli en hayırlısı ne ise o olsun hepimizin.
kızlar buraya ilk kez giriyorum ve hala kimseyle tanışmadım.bende aşılama oldum 4 kasım da.Senin durumunu okudum çok sevindim allah uzun ömür versin inşlh.
benimde aşılamadan önce oldu.çok üzülmüştüm kendimi çok kötü hissettim çünkü herkes çok sevinmişti.
Ben çok dikkat etmedim doğrusu,etmiyorum da..Benim anladığım hamile kalmayı ne kadar kafamıza takarsak o bizden o kadar uzaklaşıyor.Normal hayatımızı yaşamamız planlarımızı buna göre yapmamamız lazım bence
canım hoşbulduk.Yarın sabah erkenden gideyim diyorum tahlil için ama korkuyorum ya bi kaç gün daha beklesemmi acaba.doktor 15 gün olunca test yaptır dedi ama ne bilim hiç bişi hisstmiyorum sanki ama hep aklımda
canım korkma
kafanı meşgul edecegine varmı yokmu diye bence git yaptır
tabiki sen bilirsinnn.....bu ilk aşılamanmı
yarın tahlil yaptırmaya karar verirsen buraya yaz olur mu.iyi akşamlar yarın yazdıklarını okuycam
ewet ilk aşılamam 4 kasımda oldu. evde test yaptım dün gece ama o negatif çıktı maleseff.yarın olmasada perşembe kesin yaptırırım.hakkımızdan hayırlısı neyse o olur inşlh.
tamam canım haberdar ederim.senin durumun nedir.hangi aşamalardan geçtin eğer vaktin varsa yazarmısın.
valla süper yazmışsın bende 3 yıllık evliyim 1 sene korunduk sonra bebk istedik korunmasız olarak 1 yılda öle bekledik baktık olmuyor doktora gitmeye karar verdik.benim tahlillerim falan yapıldı hsg çekildi herşey normal eşimin sperm sayısı düşüktü ameliyat oldu yükseldi doktor normal yoldan olur dei amaolmayınca aşılamaya karar verdik.spermler yıkandı doktor sonuca baktı çok yükselmiş dedi ama bakalım bende senin gibi beklemedeyim hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum bişide hisstmiyorum aslında .birazda fazla takıoz galiba kafamıza yane en azından ben sürekli aklımda bizimde tutmazsa bilmiorum 2.tekrar yaptırırmıyız şu bi kaç güne kadar belli olur ama hafif kasıklarım ağrıyo gibi böle ne bilim karman karışık ya senin göbekten iğne falan oldumu canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?