• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Benim aşılama günlüğüm kasım 7

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde eşimin spermleri ortalamanın üstünde iyi ama bende de seninle aynı problemler vardı.Kist oluyordu bazı aylar,bide rahmimin yapısı tersmiş,aşılama o yüzden çok zor oldu.Umarım senin ki kolay olur.gerçe seni korkutmayayım benim gibi zor olan daha kimseyi duymadım.doktorumda görmemiş

canım ümitsizlikle başlamaa
moralin yüksek olsunn karamsar olmaa
korkacak bişeyde yok
işlem çok basit
benimde ilk aşılamam
sebepsizmi bebişin olmaması

ya canım mesela ben bu konuda sizlerle tekrar yazışmak istiyorum yarın diyelim ama aynı yazıştığım kişileri bulamıyorum bunu nasıl yapabilirim fisfisfis

bide daha öncede yazdığım gibi bu süreç iş hayatını da olumsuz etkiliyor.doktor randevuları sürekli randevu defterimde duruyor.iş hayatımı alt üst ediyo.o gün randevum varsa bidaha işten verim yok zaten.netten araştır falan kafam hep orda

benimde eşimin spermleri ortalamanın üstünde iyi ama bende de seninle aynı problemler vardı.Kist oluyordu bazı aylar,bide rahmimin yapısı tersmiş,aşılama o yüzden çok zor oldu.Umarım senin ki kolay olur.gerçe seni korkutmayayım benim gibi zor olan daha kimseyi duymadım.doktorumda görmemiş

of üzüldüm :( benim tahim normal. rahim filminde çok acı cektim sadece ama onun sonuçlarıda normal çıktı. neden zor oldu acı çekmek açısındanmı yoksa doktormu zorlandı?
ben rahim filminden sonra daha fazla acı veren bişey olcağını sanmıyorum çünkü canım çıktı tabiri caizse

bide daha öncede yazdığım gibi bu süreç iş hayatını da olumsuz etkiliyor.doktor randevuları sürekli randevu defterimde duruyor.iş hayatımı alt üst ediyo.o gün randevum varsa bidaha işten verim yok zaten.netten araştır falan kafam hep orda

birazönce bende azar işittim izin sebebiyle. sağlığım daha önemli ama üsler bunu bazen anlamıyorlar. moralimi yüksek tutmam lazım ama bide böyle problemler çıkınca insan üzülüyor. ama benim izmire gidip gelmem yarım günümü alıyor yani işe gelmem imkansız.

fiyat mı sordun pardon kaçırmışım
acıbadem de ilaçlar testler dahil yaklaşık 1500 tl tuttu,zaten 300ü ilaç

önemli değil :) benim gittiğim merkez sadece aşılama ücretine 750 dediler bakalım ilaçlarla ne kadar tutacak.
ama 2 ayda 2 milyara yakın harcandı bu yolda :) ama olsun bunu yapamayadabilirdik. şükür ki gücümüz var.

umarım alırsın,burda bazı çok sorunlu arkadaşların ki bile ilk aşılamada olmuş,kısmet

kısmet işte. evet ben tam 1 senedir burdaki arkadaşlaın maceralarını okuyup ümit buluyorum kendime. ama tabi ümitlenmemek gerek. bir kaç kişinin ilkinde oldu diye benimde olacak diye bi kaydı yok. bunu algılayabilmem 1 senemi aldı benim. psikolojim çok bozuktu önceden ama atlattım artık. ben kendimi 3 aşılama negatif son çare tup bebek olarak şartlandırdım eğer aşılamalar tutarsa sürpriz olsun :)

bence kendini tüp bebeğe şartlandırma vücudun o enerjiyi almasın.her ay olacağına inan.pozitif düşünce meselesi.olmayınca üzüllme ama henüz sonuç belli değilken negatif enerji yayma.ben 1 yıldır her ay bu ay hamile kalırsam ne ay doğacağını hesaplıyorum

bence kendini tüp bebeğe şartlandırma vücudun o enerjiyi almasın.her ay olacağına inan.pozitif düşünce meselesi.olmayınca üzüllme ama henüz sonuç belli değilken negatif enerji yayma.ben 1 yıldır her ay bu ay hamile kalırsam ne ay doğacağını hesaplıyorum

oda insanın psikolojisini bozuyo . bende aynen her ay ümitleniyodum ama olmayınca üzülüyo insan. artık hep hayırlısı diyorum. ama yinede ümidim var. yoksa çatlar zaten insan.

merhaba mltmlkr hala burda mısın,sanırım eski yazılanları okuyorsun.ümit evet bazende yorucu oluyor ama ümitlenmense de çok depresif ve sıkıntılı oluyorsun.yani insan ne yapacağını şaşırıyor

merhaba mltmlkr hala burda mısın,sanırım eski yazılanları okuyorsun.ümit evet bazende yorucu oluyor ama ümitlenmense de çok depresif ve sıkıntılı oluyorsun.yani insan ne yapacağını şaşırıyor

merhaba sanırım aktifim sanırken pasifmişim forumda :S neyse..
zor süreçler... bana doktorum 75 lik fostimon verdi 9. iğnemi bugün olcam. yumurta geliştirici bu iğneler. bu iğneler kasıklardsa karın bölgesinde sancı yapıyormu bilginiz varmı. benim ara ara aşırı gazım varmış gibi sancım oluyorda

bende çok bi etki yapmadı ama bünyeden bünyeye değişebilir sonuçta vücuda dışarıdan hormonel müdahale ediliyor çok doğal rahatsızlık vermesi

siteye yine zor giriliyorr sizdede öylemiikötükedihüso
kızlar benim kırmızılar geldi:utangac::utangac:
kan testine falan gerek kalmadııı
ee hayırlısııı böyleymişşş:1rolleyes:
bu aşılamamdan ignelerim kaldı eger kullanılırsa onları kullanıp 2.ci aşılamayı yaptırmak istiyorumkaydirigubbakcemile
belki dr yapmaz ve tüp bebege yönlendirir sayımız nedeniylee
üzülmedim ama kızlarrhihoyyythihoyyytsositososito
allahım inşallah sizlerin sonucunu pozitif çıkarsın:Saruboceq::Saruboceq:

bu aşılamamdan ignelerim kaldı eger kullanılırsa onları kullanıp 2.ci aşılamayı yaptırmak istiyorumkaydirigubbakcemile

Canım benim ,zamanı değilmiş demek ki bu ay.Olsun bu ay,ya da gelecek ay ama mutlaka gelecekler bizimkiler inşallah..belki de ikişer ikişer..
Yeter ki biz kendimizi de üzmeyelim,eşlerimizi de,bıkmadan çabalamaya devam edelim..
Hemen doktora git canım,bakalım ne diyecek,güzel haberlerini bekliyorum,habersiz bırakma beni oldu mu??

merhaba .. bende senin gibi 3 yıllık evliyim .. mesajımı okuyacaksındır mutlaka ama ben dualarımın seninle olduğunu bilmeni istedim. allah hakkında hayırlısı neyse onu versin.. ne bende ne eşimde de sorun yoktu.. yalnız yumurtalıklarım gelişmemişti.. bu yüzden 14 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım .. dediğin gibi herhangi bir ağrı sözkonusu değildi... kocamda bu konuda çok yardımcı oldu.. evde beni aşılamadan sonra hiç çalıştırmadı.. yemekleri bile kendi yaptı :))) .. neyse.. senden isteğim banada dua etmen çünkü çok ihtiyacım var... sevgiyle kal

Canım iyi niyetin ve güzel duaların için çok teşekkürler.İnşallah,inşalah,inşallah çabaların boşa gitmez ve 10 gün kadar sonra hamile olduğun haberini alırız.

merhaba sanırım aktifim sanırken pasifmişim forumda :S neyse..
zor süreçler... bana doktorum 75 lik fostimon verdi 9. iğnemi bugün olcam. yumurta geliştirici bu iğneler. bu iğneler kasıklardsa karın bölgesinde sancı yapıyormu bilginiz varmı. benim ara ara aşırı gazım varmış gibi sancım oluyorda

Merhaba,bu tip sancılar herkeste oluyor,ben iğne olmadım hiç,sadece çatlatma iğnesi verdi ama bende de sancılar oluyor bazen

seninle aşılama günlerimiz aynıydı tam olarak adet oldun mu benim bu sabah çok az pembemsi leke geldi sonra 1-2 kere daha damla kadar ama devamı gelmedi ne olur bilmiyom hala bekliyom :Saruboceq:

Back