benim ilk aşılamamda olmadı ama dediğim gibi, benim ayım belkide bu ay,belkide bir sonra ki
hayırlısı böyle demekki zamanı değilmiş. dediğiniz gibi belki bu aydır zamanı. sakıncası yoksa ne kadar tuttu aşılamanız ilaçlar hariç ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ilk aşılamamda olmadı ama dediğim gibi, benim ayım belkide bu ay,belkide bir sonra ki
canım ümitsizlikle başlamaa
moralin yüksek olsunn karamsar olmaa
korkacak bişeyde yok
işlem çok basit
benimde ilk aşılamam
sebepsizmi bebişin olmaması
benimde eşimin spermleri ortalamanın üstünde iyi ama bende de seninle aynı problemler vardı.Kist oluyordu bazı aylar,bide rahmimin yapısı tersmiş,aşılama o yüzden çok zor oldu.Umarım senin ki kolay olur.gerçe seni korkutmayayım benim gibi zor olan daha kimseyi duymadım.doktorumda görmemiş
bide daha öncede yazdığım gibi bu süreç iş hayatını da olumsuz etkiliyor.doktor randevuları sürekli randevu defterimde duruyor.iş hayatımı alt üst ediyo.o gün randevum varsa bidaha işten verim yok zaten.netten araştır falan kafam hep orda
fiyat mı sordun pardon kaçırmışım
acıbadem de ilaçlar testler dahil yaklaşık 1500 tl tuttu,zaten 300ü ilaç
umarım alırsın,burda bazı çok sorunlu arkadaşların ki bile ilk aşılamada olmuş,kısmet
bence kendini tüp bebeğe şartlandırma vücudun o enerjiyi almasın.her ay olacağına inan.pozitif düşünce meselesi.olmayınca üzüllme ama henüz sonuç belli değilken negatif enerji yayma.ben 1 yıldır her ay bu ay hamile kalırsam ne ay doğacağını hesaplıyorum
merhaba mltmlkr hala burda mısın,sanırım eski yazılanları okuyorsun.ümit evet bazende yorucu oluyor ama ümitlenmense de çok depresif ve sıkıntılı oluyorsun.yani insan ne yapacağını şaşırıyor
siteye yine zor giriliyorr sizdede öylemiikötükedihüso
kızlar benim kırmızılar geldi
kan testine falan gerek kalmadııı
ee hayırlısııı böyleymişşş:1rolleyes:
bu aşılamamdan ignelerim kaldı eger kullanılırsa onları kullanıp 2.ci aşılamayı yaptırmak istiyorumkaydirigubbakcemile
belki dr yapmaz ve tüp bebege yönlendirir sayımız nedeniylee
üzülmedim ama kızlarrhihoyyythihoyyytsositososito
allahım inşallah sizlerin sonucunu pozitif çıkarsın:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba .. bende senin gibi 3 yıllık evliyim .. mesajımı okuyacaksındır mutlaka ama ben dualarımın seninle olduğunu bilmeni istedim. allah hakkında hayırlısı neyse onu versin.. ne bende ne eşimde de sorun yoktu.. yalnız yumurtalıklarım gelişmemişti.. bu yüzden 14 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım .. dediğin gibi herhangi bir ağrı sözkonusu değildi... kocamda bu konuda çok yardımcı oldu.. evde beni aşılamadan sonra hiç çalıştırmadı.. yemekleri bile kendi yaptı :))) .. neyse.. senden isteğim banada dua etmen çünkü çok ihtiyacım var... sevgiyle kal
merhaba sanırım aktifim sanırken pasifmişim forumda :S neyse..
zor süreçler... bana doktorum 75 lik fostimon verdi 9. iğnemi bugün olcam. yumurta geliştirici bu iğneler. bu iğneler kasıklardsa karın bölgesinde sancı yapıyormu bilginiz varmı. benim ara ara aşırı gazım varmış gibi sancım oluyorda
siteye yine zor giriliyorr sizdede öylemiikötükedihüso
kızlar benim kırmızılar geldi
kan testine falan gerek kalmadııı
ee hayırlısııı böyleymişşş:1rolleyes:
bu aşılamamdan ignelerim kaldı eger kullanılırsa onları kullanıp 2.ci aşılamayı yaptırmak istiyorumkaydirigubbakcemile
belki dr yapmaz ve tüp bebege yönlendirir sayımız nedeniylee
üzülmedim ama kızlarrhihoyyythihoyyytsositososito
allahım inşallah sizlerin sonucunu pozitif çıkarsın:Saruboceq::Saruboceq: