Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence hamileysen bile negatif çıkmıştır.ben artık test olayını ciddi anlamda bıraktım.çünkü negatifi görmekten bıktım
Canım zaten idrar testinde çıkması için adetin geçmesi gerekiyormuş,ama 12.günden sonra kanda çıkar.Canını sıkma,henüz çok erken.Hayırlısı olsun acele etmeyelim,sabredelim biraz daha olur mu..Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler...opuyorumnanaktan
Canım bana bahsettiğin testi hiç söylemedi,hatta bu ikinci aşılamam,birincide de bu testi yaptır demedi,sadece 12.gün gebelik testi yaptır dedi.Ben de şaşırdım bak şimdi.:bbo:
ama zaten senin kan testinede bişi kalmamış.heyecanla bekliyorum sen benden önce öğreneceksin umarım bana umut olursun
canım senin sonucunu hepimiz 4 gözle bekliyoruz, insallah güzel sonuclar cıkar...
Allah bizimle bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün yavrusunu bagışlasın...
ben de cumartesi eger yumurtam büyürse ve maddi sıkıntı olmazsa aşılama olacagım cok heyecanlanıyorum...
insallah bu bekleyişlerimize deger...
kızlar artık idrar testi yapmıycam zaten
bakalım adette gecikme olacakmı
normalde adet tarihim yarın
ama 14.gün ayın 20si oluyor
inşallah sizin sonuçlarınız pozitif olur
bu arada acayip bel agrım varr
merhaba ordamısınızzzzzzz[/QUOT
Ben burdayım,merhaba
Zambak canım bekleyelim oldu mu canım,kendimizi bunalımlara sokmadan,umutsuz olmadan bekleyelim,,hakkımızda en güzeli en hayırlısı ne ise o olsun hepimizin.
kızlar buraya ilk kez giriyorum ve hala kimseyle tanışmadım.bende aşılama oldum 4 kasım da.Senin durumunu okudum çok sevindim allah uzun ömür versin inşlh.
merhaba ordamısınızzzzzzz[/QUOT
Ben burdayım,merhaba
Tekrar merhaba canım ilk kez yazıorum biraz yabancıyım kusura bakma.senin yazdıklarını biraz okudum hamilesin dimi
Tekrar merhaba canım ilk kez yazıorum biraz yabancıyım kusura bakma.senin yazdıklarını biraz okudum hamilesin dimi
Canım değilim ALLAH SÖYLETTİ SENİ SANIRIMkaydirigubbakcemile5
ben geçen sefer kendimi o kadar çok dinlemiştim ki artık hamile olduğuma emindim neredeyse keseyi hissettiğime yemin edebilrdim.ama testi yaptırmadan adet oldum.belkide iyi oldu.test beklemek çok sıkıntılı.bu sefer kesinlikle kendimi dinlemiyorum çünkü bu belirtiler ilaçın yan etkiside olabilir.
Allahım inşlh gönlüne göre versin.bende dun gece tahlil yaptım ama negatif yarın falan kan tahlili vermem lazım ama işten fırsat bulamıyorm ne olcak bilmiyorum.