• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Benim aşılama günlüğüm kasım 7

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
progestron testi yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol için yapılıyor.yani aşılamanın boşa gidip gitmediği anlaşılıyor.değerinin 10 dan yüksek çıkması gerekiyor.ama sanırım her doktor yapmıyor bu testi.ben ilkinde de yaptırmıştım 2.cisinde de istedi.

ama zaten senin kan testinede bişi kalmamış.heyecanla bekliyorum sen benden önce öğreneceksin umarım bana umut olursun

canım senin sonucunu hepimiz 4 gözle bekliyoruz, insallah güzel sonuclar cıkar...

Allah bizimle bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün yavrusunu bagışlasın...
ben de cumartesi eger yumurtam büyürse ve maddi sıkıntı olmazsa aşılama olacagım cok heyecanlanıyorum...
insallah bu bekleyişlerimize deger...

bence hamileysen bile negatif çıkmıştır.ben artık test olayını ciddi anlamda bıraktım.çünkü negatifi görmekten bıktım

Canım zaten idrar testinde çıkması için adetin geçmesi gerekiyormuş,ama 12.günden sonra kanda çıkar.Canını sıkma,henüz çok erken.Hayırlısı olsun acele etmeyelim,sabredelim biraz daha olur mu..Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler...opuyorumnanaktan

kızlar artık idrar testi yapmıycam zaten
bakalım adette gecikme olacakmı
normalde adet tarihim yarın
ama 14.gün ayın 20si oluyor
inşallah sizin sonuçlarınız pozitif olur
bu arada acayip bel agrım varr

Son düzenleme:
Canım bana bahsettiğin testi hiç söylemedi,hatta bu ikinci aşılamam,birincide de bu testi yaptır demedi,sadece 12.gün gebelik testi yaptır dedi.Ben de şaşırdım bak şimdi.:bbo:

bende 2 defa aşılama yaptırdım benden de istendi o test fakat bazı dr lar gerek duymuyor olabilir

canım senin sonucunu hepimiz 4 gözle bekliyoruz, insallah güzel sonuclar cıkar...

Allah bizimle bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün yavrusunu bagışlasın...
ben de cumartesi eger yumurtam büyürse ve maddi sıkıntı olmazsa aşılama olacagım cok heyecanlanıyorum...
insallah bu bekleyişlerimize deger...

gerçekten de heyecanlı bir olay,inşallah herşey istediğin gibi olur ve ilk aşılamanda bebeğine kavuşursun

kızlar artık idrar testi yapmıycam zaten
bakalım adette gecikme olacakmı
normalde adet tarihim yarın
ama 14.gün ayın 20si oluyor
inşallah sizin sonuçlarınız pozitif olur
bu arada acayip bel agrım varr

Zambak canım bekleyelim oldu mu canım,kendimizi bunalımlara sokmadan,umutsuz olmadan bekleyelim,,hakkımızda en güzeli en hayırlısı ne ise o olsun hepimizin.

Zambak canım bekleyelim oldu mu canım,kendimizi bunalımlara sokmadan,umutsuz olmadan bekleyelim,,hakkımızda en güzeli en hayırlısı ne ise o olsun hepimizin.

kızlar buraya ilk kez giriyorum ve hala kimseyle tanışmadım.bende aşılama oldum 4 kasım da.Senin durumunu okudum çok sevindim allah uzun ömür versin inşlh.

ben geçen sefer kendimi o kadar çok dinlemiştim ki artık hamile olduğuma emindim neredeyse keseyi hissettiğime yemin edebilrdim.ama testi yaptırmadan adet oldum.belkide iyi oldu.test beklemek çok sıkıntılı.bu sefer kesinlikle kendimi dinlemiyorum çünkü bu belirtiler ilaçın yan etkiside olabilir.

o yüzden aşılama yaptıdıktan sonra vücudunuzda yaşadığınız her değişikliği gebeliğe yormayon bence nacizane bir tavsiye.

ben geçen sefer kendimi o kadar çok dinlemiştim ki artık hamile olduğuma emindim neredeyse keseyi hissettiğime yemin edebilrdim.ama testi yaptırmadan adet oldum.belkide iyi oldu.test beklemek çok sıkıntılı.bu sefer kesinlikle kendimi dinlemiyorum çünkü bu belirtiler ilaçın yan etkiside olabilir.

Evet canım sana fazlasıyla hak veriyorum,benim de kasıklarım,belim ağrıyor ama bunların ilaçtan olduğunu biliyorum.12.günüm de bile test yaptırmayı düşünmüyorum,hayırlısı olsun.Geçen sefer benim de dünyam kararmıştı..

Allahım inşlh gönlüne göre versin.bende dun gece tahlil yaptım ama negatif yarın falan kan tahlili vermem lazım ama işten fırsat bulamıyorm ne olcak bilmiyorum.

özellikle bu süreçte çalışsan kadın olmak çok zor .hamile olma ihtimaline binayen kendine dikkat etmen lazım ama bir yandan da işini aksatmaman lazım.hamilelik planlamaya başladığımdan beri işten soğudum.enerjim düştü.her başladığım işte ya hamile kalırsam diye düşünüyorum.sizdede öle oluo mu

Back