• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Benim aşılama günlüğüm kasım 7

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim bide başıma çok talihsiz bir olay geldi.Yaptırdığım kan testi pozitif çıktı.ben kendimi hamile sanıp dünyaya ilan ettim sonra doktora bi gittim ki gebelik falan yok.o yüzden bir diğer tavsiyem de doktora gitmeden ailelere özellikle söylemeyin.bu iş için çok emek sarfettiniz ve herkesle paylaşmak istemeniz çok tabi ama en azından keseyi görene kadar bekleyin

özellikle bu süreçte çalışsan kadın olmak çok zor .hamile olma ihtimaline binayen kendine dikkat etmen lazım ama bir yandan da işini aksatmaman lazım.hamilelik planlamaya başladığımdan beri işten soğudum.enerjim düştü.her başladığım işte ya hamile kalırsam diye düşünüyorum.sizdede öle oluo mu

Ben çok dikkat etmedim doğrusu,etmiyorum da..Benim anladığım hamile kalmayı ne kadar kafamıza takarsak o bizden o kadar uzaklaşıyor.Normal hayatımızı yaşamamız planlarımızı buna göre yapmamamız lazım bence

benim bide başıma çok talihsiz bir olay geldi.Yaptırdığım kan testi pozitif çıktı.ben kendimi hamile sanıp dünyaya ilan ettim sonra doktora bi gittim ki gebelik falan yok.o yüzden bir diğer tavsiyem de doktora gitmeden ailelere özellikle söylemeyin.bu iş için çok emek sarfettiniz ve herkesle paylaşmak istemeniz çok tabi ama en azından keseyi görene kadar bekleyin

böle bi durum bende de oldu ama o zaman aşılama falan olmamıştı normal gebelik aslında değilmiş tabe benim günüm geçince kan tahlili yaptırdı pozitif çıktı herkese ilan ettik sonra kanamam oldu doktora gittik bebek falan görünmüyor dedi şok oldum çok kötü olmuştum.haklısın herşey belli olmadan sölememk lazım

Zambak canım bekleyelim oldu mu canım,kendimizi bunalımlara sokmadan,umutsuz olmadan bekleyelim,,hakkımızda en güzeli en hayırlısı ne ise o olsun hepimizin.

Evet canım hayırlısı neyse o olsun
vereliniortak

kızlar buraya ilk kez giriyorum ve hala kimseyle tanışmadım.bende aşılama oldum 4 kasım da.Senin durumunu okudum çok sevindim allah uzun ömür versin inşlh.

canım sende aramıza hoşgeldinnna.s.a.s.
seninde bugün 13.günün yarın test yaptıracakmısın
inşallah sende bebişine bian önce kavuşursun

canım hoşbulduk.Yarın sabah erkenden gideyim diyorum tahlil için ama korkuyorum ya bi kaç gün daha beklesemmi acaba.doktor 15 gün olunca test yaptır dedi ama ne bilim hiç bişi hisstmiyorum sanki ama hep aklımda

Ben çok dikkat etmedim doğrusu,etmiyorum da..Benim anladığım hamile kalmayı ne kadar kafamıza takarsak o bizden o kadar uzaklaşıyor.Normal hayatımızı yaşamamız planlarımızı buna göre yapmamamız lazım bence

evet canım ben aşılamamı oldugumda dr bana normal hayatına devam et
kısıtlama yapmana gerek yok dedi
bende allah biliyor ya kendimi okadar kasmadım aman yatıcam demedim
sadece hastaneden eve geldigimde çok az uzandım
normal gündelik hayatıma devam ettim
agır kaldırmıyorumm birde..
allahım istemezse tahlil gününe kadar yatsakta olmayacaksa yine olmazz

kızlar kan tahlili yaptırınca 2gün sonra tekrarını istiyor dr.lar zaten yükselişi nasıl diye

canım hoşbulduk.Yarın sabah erkenden gideyim diyorum tahlil için ama korkuyorum ya bi kaç gün daha beklesemmi acaba.doktor 15 gün olunca test yaptır dedi ama ne bilim hiç bişi hisstmiyorum sanki ama hep aklımda

canım korkma
kafanı meşgul edecegine varmı yokmu diye bence git yaptır
tabiki sen bilirsinnn.....bu ilk aşılamanmı

canım korkma
kafanı meşgul edecegine varmı yokmu diye bence git yaptır
tabiki sen bilirsinnn.....bu ilk aşılamanmı

ewet ilk aşılamam 4 kasımda oldu. evde test yaptım dün gece ama o negatif çıktı maleseff.yarın olmasada perşembe kesin yaptırırım.hakkımızdan hayırlısı neyse o olur inşlh.

ewet ilk aşılamam 4 kasımda oldu. evde test yaptım dün gece ama o negatif çıktı maleseff.yarın olmasada perşembe kesin yaptırırım.hakkımızdan hayırlısı neyse o olur inşlh.

canım idrar testi geç döllenme olduysa yanıltıyor
inşallah senide yanıltır ve kan testinde hamile oldugun ortaya çıkar
bakk sakınnn unutmaaa tamammı yarın yaptırsanda yaptırmasanda bizi haberdarr ettt

tamam canım haberdar ederim.senin durumun nedir.hangi aşamalardan geçtin eğer vaktin varsa yazarmısın.

tabiki vaktim var
ben 25 yaşındayım ve 4yıllık evliyim başından beri çocuk istedik ama olmadı
3sene derken ancak dr.a gitmeye karar verdik
normal tahliller falan bende problem çıkmadı
ilk gittigimiz yerde eşimin tahlili sınırda çıktı dr. dogal yolla olabilir çocugunuz dedi
aylar sonra başka bir dr.a gittik ve eşimin sonuçları yarıdanda fazla düşmüştü
3ay klomen kullandım ama olmadı
işte şimdi ilk aşılamamı yaptırdım ve beklemedeyim
umudumun olmamasının sebebide galiba sayının ve hareketin azolmasıydı..
5milyon sperm gönderildi%30u hareketsiz di..
egerr bu aşılamam tutmazsa 2.tekrar yaptırcaz
ayyy çook uzun olmuş kii özetlemiştim sözdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen anlattt canımm

valla süper yazmışsın bende 3 yıllık evliyim 1 sene korunduk sonra bebk istedik korunmasız olarak 1 yılda öle bekledik baktık olmuyor doktora gitmeye karar verdik.benim tahlillerim falan yapıldı hsg çekildi herşey normal eşimin sperm sayısı düşüktü ameliyat oldu yükseldi doktor normal yoldan olur dei amaolmayınca aşılamaya karar verdik.spermler yıkandı doktor sonuca baktı çok yükselmiş dedi ama bakalım bende senin gibi beklemedeyim hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum bişide hisstmiyorum aslında .birazda fazla takıoz galiba kafamıza yane en azından ben sürekli aklımda bizimde tutmazsa bilmiorum 2.tekrar yaptırırmıyız şu bi kaç güne kadar belli olur ama hafif kasıklarım ağrıyo gibi böle ne bilim karman karışık ya senin göbekten iğne falan oldumu canım ya

valla süper yazmışsın bende 3 yıllık evliyim 1 sene korunduk sonra bebk istedik korunmasız olarak 1 yılda öle bekledik baktık olmuyor doktora gitmeye karar verdik.benim tahlillerim falan yapıldı hsg çekildi herşey normal eşimin sperm sayısı düşüktü ameliyat oldu yükseldi doktor normal yoldan olur dei amaolmayınca aşılamaya karar verdik.spermler yıkandı doktor sonuca baktı çok yükselmiş dedi ama bakalım bende senin gibi beklemedeyim hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum bişide hisstmiyorum aslında .birazda fazla takıoz galiba kafamıza yane en azından ben sürekli aklımda bizimde tutmazsa bilmiorum 2.tekrar yaptırırmıyız şu bi kaç güne kadar belli olur ama hafif kasıklarım ağrıyo gibi böle ne bilim karman karışık ya senin göbekten iğne falan oldumu canım ya

evet canım igne yaptım kendime puregon kullandım
sen ne kullandın???
canım eşimde sayı 7milyona düştü varikosel yok dedilerr
sizin sayı nekadar çok özel degilse:utangac:
canım valla şu aklımızdan biçıkarsakk ne güzel olacak ama olmuyor işte
2yi yaptırcaz ama maddi manevi anlamda çöküntü olmasa birde..
eger oda olmazsa son aşama tüpbebek olur
zaten oda seneye yaza ancakkkşakkıdı

tatlım ben şöle anlatayım doktora gittik muayene etti bana klomen verdi 5 günlük kullandım tekrar muayeneye çağırdı yumurtalıklara baktı büyümüş dedi sağ tarafımda 2 tane gelişmiş 2 gün sonra tekrar çağırdı gittim yumurtalıklara baktı çatlamak üzre çok gelişmiş dedi gece vurunmam için pregnyl 5000 verdi ve kalçadan vurundum iğneyi göbekten benim hiç olmadı.sonra 2 gün sonrada aşılama oldu.herkese farklı işlemmi uygulanıyor acaba.nese eşimin sperm sayısı ameliyat olmadan 6 milyondu çok düşüktü ameliyattan sonra biz 2 ayda 1 tahlil yaptırdık sayı yükseldi 16 milyon oldu sonra 18 oldu falan işte bu san aşılamada alınan örnekte değerler şöle bak yazıorum pek anlamıom ben ya:Dkonsantrasyon(ml!de):48,000,000 total sperm sayısı 96,000000 yazıo doktor aşılamaya bile gerek yokmuş dedi çok yüksek dedi ama ben bu değerlerde pek anlamıom soruyoz doktorlara ağız ucuyla sölüyolar deli ediyolar beni çok konuştum dimialkisalkisalkis

Back