• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Benim aşılama günlüğüm kasım 7

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Böyle beklemek gerçekten çok zor. Benim doktorum adetini bekle gecikme olursa test yaparız demişti. Ama sanırım sizin dr.larınız daha erken tarihler vermiş. ben de aşılamadan 10-11 gün sonra bir test yapmayı koydum artık kafama...

Böyle beklemek gerçekten çok zor. Benim doktorum adetini bekle gecikme olursa test yaparız demişti. Ama sanırım sizin dr.larınız daha erken tarihler vermiş. ben de aşılamadan 10-11 gün sonra bir test yapmayı koydum artık kafama...

canım evet bütün dr.ların dedigi adetin beklenmesi
ama inan beklemek çok sıkıcı
kafadan çıkarabilsek zaten problem yok beklemek açısından
ama zoooorr beklemek
benimde yarın 11.ci gün bakalım deniyecem yarın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bence de yarın bir dene bakalım. bu arada bir arkadaşım ucuz gebelik testlerinin erken dönemde daha iyi sonuç verdiğini söyledi. ne derece doğrudur bilmiyorum... ama senden yarın güzel haber bekliyoruzz zambakcım...

PUDUHEPA
canım nasılsın yazdıgına göre belirtin yok kasık agrısından hariçç
canım inşallah bebişin belirti vermeden gelir
canım bendede bel agrısı var sadece gögüslerde yine bişey yok
kasık agrısıda geçti bişey kalmadı
bende desen umut kalmadı ateşimi ölçtüm 2gündür
oda düşük
seninde dedigin gibi olmazsa evet üzülürüm ama oda geçerrrrrr..........
canım yarın idrar testini tekrarlıycam
bakalım hayırlısı.....

Zambak canım sağol iyiyim,yalnız progestan denilen ilaç yüzünden günde bir kez de olsa çok başım dönüyor,akşam yine oldu,şimdi düzeldim.
Ben idrar testi yapmayı düşünmüyorum,çünkü gerçekten bu merak insanı yıpratıyor,yoruyor,başka şeylerle meşgul olmaya uğraşıyorum.Ama ne kadar işte..
Bende umut kalmadı yazmışsın,üzme bizi..Ümit her zaman olmalı,ben de çok zor zamanlar yaşadım,hatta buraya herşeyden vazgeçtim yazdım,ama dediğimiz gibi hepsi geçiyor,güzel haberlerini bekliyorum..

bence de yarın bir dene bakalım. bu arada bir arkadaşım ucuz gebelik testlerinin erken dönemde daha iyi sonuç verdiğini söyledi. ne derece doğrudur bilmiyorum... ama senden yarın güzel haber bekliyoruzz zambakcım...

canım ben sabırsızlıktan 7.gün bile yapmıştımkaydirigubbakcemile3
ama yarın son yapışım olucak zaten negatifi görürsem kan tahlili yaptırmamada gerek kalmaz adet olmayı beklerim galiba
canım allah isteyen herkese versin
:Saruboceq::Saruboceq:
senin kaçıncı günün??

canım bence de en iyisini senin doktorun söylemiş,gerçekten beklemek en doğrusu..Birkaç yerde daha eğer sorun yoksa bekleyin diyenleri duymuştum..

Zambak canım sağol iyiyim,yalnız progestan denilen ilaç yüzünden günde bir kez de olsa çok başım dönüyor,akşam yine oldu,şimdi düzeldim.
Ben idrar testi yapmayı düşünmüyorum,çünkü gerçekten bu merak insanı yıpratıyor,yoruyor,başka şeylerle meşgul olmaya uğraşıyorum.Ama ne kadar işte..
Bende umut kalmadı yazmışsın,üzme bizi..Ümit her zaman olmalı,ben de çok zor zamanlar yaşadım,hatta buraya herşeyden vazgeçtim yazdım,ama dediğimiz gibi hepsi geçiyor,güzel haberlerini bekliyorum..

canım benimm
evet çok üzülüyoruz ve çok yıpranıyoruz
kafamdan çıkarıp rahat olmak istiyorum ama olmuyor
tam çıkardım diyorsun ya bir bebek görüyorsun yada çevrendeki insanlar sana hatırlatıyor
beni en çok üzende bu oluyor:1no2::1no2:
allahım nezaman isterse ozaman verecek biliyorumm:Saruboceq::Saruboceq:
dr bana progestan vermediCADIARZU
gögüslerinde bir degişiklik yokmu???

canım benimm
evet çok üzülüyoruz ve çok yıpranıyoruz
kafamdan çıkarıp rahat olmak istiyorum ama olmuyor
tam çıkardım diyorsun ya bir bebek görüyorsun yada çevrendeki insanlar sana hatırlatıyor
beni en çok üzende bu oluyor:1no2::1no2:
allahım nezaman isterse ozaman verecek biliyorumm:Saruboceq::Saruboceq:
dr bana progestan vermediCADIARZU
gögüslerinde bir degişiklik yokmu???

Canım uçlarda biraz ağrı ve biraz da şişlik var ama kayda değer birşey yok.Bunlar da kullandığımız ilaçlardan iğnelerden..Belirti olarak düşünmeyelim bence.
Çevredekiler için de şöyle düşün,dünyada dertsiz insan yok,onların çocukları olabilir ama bu sorunsuz oldukları anlamına gelmez,herkes farklı bir yerlerden sıkıntı çekiyor canım inan bana..kaydirigubbakcemile5

Canım uçlarda biraz ağrı ve biraz da şişlik var ama kayda değer birşey yok.Bunlar da kullandığımız ilaçlardan iğnelerden..Belirti olarak düşünmeyelim bence.
Çevredekiler için de şöyle düşün,dünyada dertsiz insan yok,onların çocukları olabilir ama bu sorunsuz oldukları anlamına gelmez,herkes farklı bir yerlerden sıkıntı çekiyor canım inan bana..kaydirigubbakcemile5

canım yaa çok dogru söylüyorsun
vereliniortak

ama inan bazen insanın sabrını deniyorlar
kalp kırmayı sevmiyorum ama bazen bu konuda kasıtlı yapıyorum bidaha böyle soru gelmesin diye...

kızlar ben çıkıyorum
hepinize iyi geceler
yarın test yapınca yazarım buraya sonucunu
bakalım ne olcakkk......

canım yaa çok dogru söylüyorsun
vereliniortak

ama inan bazen insanın sabrını deniyorlar
kalp kırmayı sevmiyorum ama bazen bu konuda kasıtlı yapıyorum bidaha böyle soru gelmesin diye...

Sen de çok doğru söylüyorsun canım gerçekten sabrımız deneniyor.Ama bu Allah vergisi..Para ile alınsa,sınava girilip kazanılsa ya da başka yolu olsa biz de bunların hepsini yapar alırdık bebeklerimizi,ama bizim elimizde değil ne yazık ki..Bunu Allah'tan başka kimsenin yapamayacağını anlamayan, bizi sorumlu tutan,bu yüzden bizi yoran,üzen herkese yazıklar olsun diyorum ve hepsinin canı cehenneme..
Diliyorum ki artık hepsinin susacağı o gün hepimiz için en kısa zamanda gelsin..

Sen de çok doğru söylüyorsun canım gerçekten sabrımız deneniyor.Ama bu Allah vergisi..Para ile alınsa,sınava girilip kazanılsa ya da başka yolu olsa biz de bunların hepsini yapar alırdık bebeklerimizi,ama bizim elimizde değil ne yazık ki..Bunu Allah'tan başka kimsenin yapamayacağını anlamayan, bizi sorumlu tutan,bu yüzden bizi yoran,üzen herkese yazıklar olsun diyorum ve hepsinin canı cehenneme..
Diliyorum ki artık hepsinin susacağı o gün hepimiz için en kısa zamanda gelsin..

canım benimm düşünceleriinn süper
demek istediklerimi yazmışsın
Şeniza.s.
:lepi::lepi:süpersin valla
yarın görüşürüz inşallah

valla hepsinin canı cehenneme haayyy agzına saglııkkk:dance::dance:

Hayat Seçtiğiniz Kadındır!

Evvel zaman içinde Memleketin birinde 90 yaşlarında fakat çok dinç ve genç görünümlü bir adam yaşarmış? Çevresinde bulunan herkes ona çok özenir ve sorarlarmış "bu gençliğin sırrı nedir" diye. ıhtiyar delikanlı güler geçermiş her soruldukça bu soruya…Ama sorular sık, soranlar çoğalınca cevap vermek vacip olmuş sanki.Düşünmüş nasıl anlatırım bu sırrımı kolayca herkese. Sonra karar vermiş tüm meraklıları yemeğe davet etmeye evine. "Bu davette size sırrımı açıklayacağım" demiş.
Herkes merakla davete gelmiş.Yemekler yenilmiş, içilmiş, sohbetler edilmiş vakit iyice gecikmiş.Ama gençlik sırrı ile ilgili tek kelam edilmemiş.Herkes konu ne zaman açılacak diye merak ederken adamcağız huri gibi sevimli hanımına seslenmiş.
"Hatun , şu kilerden bir karpuz getirirmisin bize sana zahmet!.." Hanım hemen doğrulmuş kilere giderek kaş ile göz arasında gidip bir karpuz getirmiş. Adamcağız şöyle eliyle bir vurmuş tık tık diye sonra da : " Bu olmamış hanım, güzel çıkmayacak, başka getirir misin bir zahmet" demiş. Hanım onu götürmüş bir tane daha getirmiş.Adam onu da bir yoklamış yine beğenmemiş.
"Hanım sana yine zahmet olacak ama bu da olmamış başka bir tane getirir misin" demiş. Başka istemiş?. Bu böylece dört sefer daha tekrarlanmış .
Dedemiz beşincide karpuzu beğenmiş ve karpuz kesilmiş, misafirlere ikram edilmiş?. Herkes karpuzunu afiyetle yerken bizim dedicik sormuş. "Eeeee?. Arkadaşlar işte benim gençliğimin sırrı burada anladınız mı??" Herkes birbirinin yüzüne bakmış.Kimse bişey anlamamış.. " Aman dede demişler nerde? Anlamadık biz bu sırrı!"
Dedecik gülmüş.
"Efendiler" demiş. O gördüğünüz karpuz kilerde bir tanecikti, tekti. Ben hanıma git de başka getir dedikçe o kilere gidip geliyor aynı karpuzu getiriyordu. Bir kere bile "aman be adam, delimisin nesin şu tek karpuzu ne taşıtttırıyorsun bana defalarca…" dem! edi.Beni sizin önünüzde mahcup duruma düşürmedi.ışte bütün bu gençliğimi hanımıma borçluyum."Biz birbirimizi hiç başkalarının önünde zor duruma düşürmeyiz.Aile içindeki hiçbir şeyi dışarıya yansıtmayız.Hep birbirimize destek olur, dert ortağı olur, yardım ederiz. Birbirimizle ilgili olan problemleri yine birbirimize anlatırız.ıyi kötü her olayı da birlikte paylaşırız." Demiş.
Hayatınız seçtiğiniz kadındır….

Zevkli bir kadına rastlarsanız, ZEVKıNıZ,

bilgili bir kadına rastlarsanız BıLGıNıZ,

zeki bir kadına rastlarsanız ZEKANIZ gelişir.

Hayat kat kattır.

Babil'in Asma Bahçeleri gibi teraslar halinde yükselir ve

bir terastan bir terasa sizi kadınlar götürür.

Ve bugün durduğunuz teras ,

seyrettiğiniz manzara,

gördüğünüz hayat

yanınızdaki kadının terası, manzarası ve hayatıdır.

Hayatınız seçtiğiniz kadındır.

Son düzenleme:
benim henüz 6. günüm. zambakcım yarın merakla sonucu bekliyoruz. iyi geceler

İyi geceler,sonuca merakla bekliyorum

GÜNAYDIIINNNNNNhihoyyythihoyyyt
evet kızlarr sabah kalktıgım gibi testi yaptım
hatta gece rüyamda bile ilaçlarla ignelerle ugraştım ama bitürlü test yapamadım
kızlar aşılamanın 11. günü ve idrar testi negatifffkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tek çizgi ikincinin gölgesi bile yok:sm_confused:
adetimi bekliyecegim ....

bence hamileysen bile negatif çıkmıştır.ben artık test olayını ciddi anlamda bıraktım.çünkü negatifi görmekten bıktım

PUDUHEPA 7 kasımda aşılama olduğuan göre 14 kasımda progestoren testi yaplımış olmalı sana,onun sonucu ne çıktı.yada yazdında kaçırdın mı acaba.ben 12 sinde aşılama oldum 19unda teste gidicem progestoren için

GÜNAYDIIINNNNNNhihoyyythihoyyyt
evet kızlarr sabah kalktıgım gibi testi yaptım
hatta gece rüyamda bile ilaçlarla ignelerle ugraştım ama bitürlü test yapamadım
kızlar aşılamanın 11. günü ve idrar testi negatifffkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tek çizgi ikincinin gölgesi bile yok:sm_confused:
adetimi bekliyecegim ....

Canım zaten idrar testinde çıkması için adetin geçmesi gerekiyormuş,ama 12.günden sonra kanda çıkar.Canını sıkma,henüz çok erken.Hayırlısı olsun acele etmeyelim,sabredelim biraz daha olur mu..Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler...opuyorumnanaktan

PUDUHEPA 7 kasımda aşılama olduğuan göre 14 kasımda progestoren testi yaplımış olmalı sana,onun sonucu ne çıktı.yada yazdında kaçırdın mı acaba.ben 12 sinde aşılama oldum 19unda teste gidicem progestoren için

Canım bana bahsettiğin testi hiç söylemedi,hatta bu ikinci aşılamam,birincide de bu testi yaptır demedi,sadece 12.gün gebelik testi yaptır dedi.Ben de şaşırdım bak şimdi.:bbo:

Son düzenleme:
Back