tatlım ben şöle anlatayım doktora gittik muayene etti bana klomen verdi 5 günlük kullandım tekrar muayeneye çağırdı yumurtalıklara baktı büyümüş dedi sağ tarafımda 2 tane gelişmiş 2 gün sonra tekrar çağırdı gittim yumurtalıklara baktı çatlamak üzre çok gelişmiş dedi gece vurunmam için pregnyl 5000 verdi ve kalçadan vurundum iğneyi göbekten benim hiç olmadı.sonra 2 gün sonrada aşılama oldu.herkese farklı işlemmi uygulanıyor acaba.nese eşimin sperm sayısı ameliyat olmadan 6 milyondu çok düşüktü ameliyattan sonra biz 2 ayda 1 tahlil yaptırdık sayı yükseldi 16 milyon oldu sonra 18 oldu falan işte bu san aşılamada alınan örnekte değerler şöle bak yazıorum pek anlamıom ben yakonsantrasyon(ml!de):48,000,000 total sperm sayısı 96,000000 yazıo doktor aşılamaya bile gerek yokmuş dedi çok yüksek dedi ama ben bu değerlerde pek anlamıom soruyoz doktorlara ağız ucuyla sölüyolar deli ediyolar beni çok konuştum dimialkisalkisalkis
Aşılamanın 10.günü
Değişik bir şey yok,akşamdan beri belim ağrıyor,üşüttüm sanırım.Bu progestan denilen ilaç beni sürekli uykulu ve sürekli başı dönen biri yaptı,buna da alışıyorum herhalde..
12.günümde test yaptırmamaya kesinlikle karar verdim.Bekleyelim,görelim..
benim yarın bir hafta oluyor. bel ağrısı vs yok. ama karnım inanılmaz şiş ve ciddi gaz sancıları çekiyorum... var mı benzer durumda olan?
Arkadaşlar çok korkuyorum, ben de aşılama yapılacağım hemde ilk kez ama hep ilkinde tutmuyor diyorlar. Ben bir de her gün karından iğne yapıyorum. Zor acaba işe yarar mı?
arkadaşlar
evet bendede şişlik varr göbegim zaten vardıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bide bu şişlik tam olduşakkıdı
iştah açıldı hep bunlar ilaçların yüzündenklava:
zafermehtap arkadaşımız testi yaptıracaktı sanırımm
sabırsızlıkla sonucu bekliyoruz
bende illkkez aşılama yaptırcam ve tutmucağını düşünüyorum çok ümitsizimhaftaya aşılamam yapılcak sanırım dün umurta kontrolüm yapıldı 10 mm olmuşlar :Saruboceq:
sen aşılama yaptırdınmı canım :) ben ilkkez yaptırcam çok korkuyorum yine olmucak yine yine yine 1 sendir olmuyo hamile kalamıyorummafoldumben
ümidin olsun ama bence beklentin olmasın.yani olursa ne güzel olur diye hayaller kurmanın kime ne zararı olabilir ki,ki çocuğun olması ve olmaması için hiçbir neden yok resmen.herkesin her ay %50 şansı var.ya allah ister yada zamanı değildir.aşılamayada çok fazla anlam yüklememek lazım tabi ,ama belki bu ay senin ayındır.
bide bu gebelikle ilgili sitelerde gezerken dikkat ettiğim bişi var,hamile kalmak isteyen bayanlar kendilerine özgü bi jargon geliştirmiş.mesela hamilelere hamiş demek gibi.sanki bu dille kendimize acıyormuşuz gibi geldi bana,beni rahatsız etti.sizde hissettiniz böyle bir duygu
canım ümitsizlikle başlamaa
moralin yüksek olsunn karamsar olmaa
korkacak bişeyde yok
işlem çok basit
benimde ilk aşılamam
sebepsizmi bebişin olmaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?