• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Benim aşılama günlüğüm kasım 7

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende buna çok inanıyorum, olacaksa allahım verecekse veriri, Rabbimin OL demesine bağlı... Zor günler yaşıyoruz aile olarak. Babam kefil olmuş baya yüklü miktarda vb...Neyse Kızlar bana da dua edin, umarım Allah hepimize yardım eder ...

Canım bugün aşılaman var,şimdi senin için dua ediyorum.
Babanın olayına gelince dert etme,sağlık olsun yeter.Ben kısa zaman önce babamı kaybettim.O kötü hasalığa yakalandığını öğrenmemiz,üstüne babamın beyin kanaması,felç geçirmesi ve ilerlemiş derecede kanser yüzünden vefatı..Bunların hepsini üst üste 3 ay içinde yaşadık ve babacım bizleri bırakıp 56 yaşında göç etti.ışte en önemlisi sağlık..O benim en kıymetlimdi,depresyona girdim,yavaş yavaş düzeliyorum.
Bebeklerimiz inşallah en kısa zamanda gelirler....

Aşılamadan sonra 4.gün..
Hiçbir değişiklik yok,sacece sol kasıkta inceden bir sızı oluyor arada bir..
Bu zamanda belirti olabiliyor mu bilmiyorum ki...:bbo::bbo::bbo:

Canım bugün aşılaman var,şimdi senin için dua ediyorum.
Babanın olayına gelince dert etme,sağlık olsun yeter.Ben kısa zaman önce babamı kaybettim.O kötü hasalığa yakalandığını öğrenmemiz,üstüne babamın beyin kanaması,felç geçirmesi ve ilerlemiş derecede kanser yüzünden vefatı..Bunların hepsini üst üste 3 ay içinde yaşadık ve babacım bizleri bırakıp 56 yaşında göç etti.İşte en önemlisi sağlık..O benim en kıymetlimdi,depresyona girdim,yavaş yavaş düzeliyorum.
Bebeklerimiz inşallah en kısa zamanda gelirler....

Canım umarım aşılaman sonuç verir. Başınız sağ olsun. Senin içi bende dua edeceğim. Allah yardımcımız olsun. Uzun uzun dinlen, yet , kocana nazlan :)))yerimseniben

bende ikinci aşılamamı birkaç güne kadar yaptıracam..

Canım birinci aşılamada negatif sonuç aldığım zamanları hatırlamak bile istemiyorum,inşallah Allah aynı şeyleri ikimize de ikinci kez yaşatmaz.İnşallah yazılarımız herkese uğur getirir ve buraya yazan herkes bebeğine kavuşur,amin,amin,amin..

Puduhepa ben henüz karından iğneye devam ediyorum, pcover sendromu olduğum için dozu çok düşük tutuyoruz. fazla folikül oluşmasını istemiyor doktor, yarın kontrolüm var. reglinin 2. günü başladık iğneye. Bazı arkadaşlar erken dedi ama benim doktor böyle uygun gördü. Umarım hayırlısı olur.

Aşılamadan sonra 4.gün..
Hiçbir değişiklik yok,sacece sol kasıkta inceden bir sızı oluyor arada bir..
Bu zamanda belirti olabiliyor mu bilmiyorum ki...:bbo::bbo::bbo:

canım bende sana belirtin varmı diye soracaktım
bende 6kasımda yaptırdım sen 7sinde
ne kadar sperm gönderildi

bende ikinci aşılamamı birkaç güne kadar yaptıracam..
Canım benim doktor ilk aşılama değil de 2 ve ya 3.aşılama da tutma ihtimalinin daha çok olduğunu söyledi. Yani ilkte tuttarsa çok iyi ama ben hatta 3 gibi bekliyorum kendi adıma. Belki de umutlanmak istemiyorum :) Ama sonuçta hepimizin ki hayırlısıysa tutacak, dua edelim.

Puduhepa ben henüz karından iğneye devam ediyorum, pcover sendromu olduğum için dozu çok düşük tutuyoruz. fazla folikül oluşmasını istemiyor doktor, yarın kontrolüm var. reglinin 2. günü başladık iğneye. Bazı arkadaşlar erken dedi ama benim doktor böyle uygun gördü. Umarım hayırlısı olur.

normalde 3.gün başlanıyor
ama elbet dr.unun bir bildigi vardır

canım bende sana belirtin varmı diye soracaktım
bende 6kasımda yaptırdım sen 7sinde
ne kadar sperm gönderildi

Zambak hayırlısı olsun canım,zamanlarımız neredeyse aynı,senin için de heyecanlandım şimdi..
Ne kadar olduğunu bilmiyorum,ama doktor değerlerin çok iyi olduğunu söyledi..
Güzel haberlerini bekliyorum senin de..

Arkadaşlar siz neden aşılamaya geçtiniz, bende ki aksaklığı yazdım. Sorun benden kaynaklanıyor, eşimden değil :(

Back