• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Benim aşılama günlüğüm kasım 7

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim doktor ilk aşılama değil de 2 ve ya 3.aşılama da tutma ihtimalinin daha çok olduğunu söyledi. Yani ilkte tuttarsa çok iyi ama ben hatta 3 gibi bekliyorum kendi adıma. Belki de umutlanmak istemiyorum :) Ama sonuçta hepimizin ki hayırlısıysa tutacak, dua edelim.

canım burada ilk aşılaması tutan çok insan var,benimki tutmadı ama,tutan da çok..
Alah ne derse o oluyor canım, O isterse sebepsiz de verir..Umudumuzu kaybetmeyelim..

kızlar ben ilk aşılamamı yaptırdım ama eger tutmazsa ikinciyi bir ay ara ile yapalım dedi dr.
bunun önümüzdeki ayada etkisi var dedi
siz duydunuzmu
birde kalan ignelerim var onu kullanabilirmiyim diger tedavime???

kızlar ben ilk aşılamamı yaptırdım ama eger tutmazsa ikinciyi bir ay ara ile yapalım dedi dr.
bunun önümüzdeki ayada etkisi var dedi
siz duydunuzmu
birde kalan ignelerim var onu kullanabilirmiyim diger tedavime???

Canım ben de etkisini sürdürdüğünü duydum,ben hep hap kullandım,iğneleri bilmiyorum,ama zamanı geçmiyorsa neden kullanılmasın ki..

Zambak hayırlısı olsun canım,zamanlarımız neredeyse aynı,senin için de heyecanlandım şimdi..
Ne kadar olduğunu bilmiyorum,ama doktor değerlerin çok iyi olduğunu söyledi..
Güzel haberlerini bekliyorum senin de..

canım negüzell inşallah bebişin seninledir
bizim sayı az 5milyon gönderildi
hayırlısı bakalımkaydirigubbakcemile5
belirtileri olursa yaz tamammııııŞeniz

Canım ben de etkisini sürdürdüğünü duydum,ben hep hap kullandım,iğneleri bilmiyorum,ama zamanı geçmiyorsa neden kullanılmasın ki..

inşallah kullanılır
çünkü tekrar alırsak yine maddi anlamda sıkıntı olacak
yada hiç kullanmamak nasip olsunn:CüvCüv::CüvCüv:buay hamile kalıyımmm:sm_cool:

inşallah kullanılır
çünkü tekrar alırsak yine maddi anlamda sıkıntı olacak
yada hiç kullanmamak nasip olsunn:CüvCüv::CüvCüv:buay hamile kalıyımmm:sm_cool:

Canım inşallah iğne kullanmak zorunda kalmazsın tekrar, inşallah,inşallah..Ben buraya yazan herkesin en kısa zamanda bebek sahibi olacağına inandırdım kendimi..Bugün olmazsa yarın,ama en yakın zamanda..
Ne olsa yazarım merak etme..Sen de yaz lütfen..kaydirigubbakcemile5

canım senin de hayırlı haberlerini bekliyorum... ben de cumartesi günü doktora gideceğim,
ilk kes aşılama konusacagız gerçi maddiyat açısından zor olacak bu ay... ama
sonucuna deger... insallah hepimiz en kısa zamanda bebişlere kavusuruz

canım burada ilk aşılaması tutan çok insan var,benimki tutmadı ama,tutan da çok..
Alah ne derse o oluyor canım, O isterse sebepsiz de verir..Umudumuzu kaybetmeyelim..

inşallah hayırlısıyla bebek müjdenizi alırız arkadaşım dualarım seninle ve tüm isteyenlerle rabbim herkesin gönlüne göre ve hayırlısını versin.bende aşılama yolu ile hamile kaldım 2.de kızıma kavuştum çok şükür .ALLAH ın izni ile sende kavuşursun inşallah .:Saruboceq::Saruboceq:a.s.

inşallah hayırlısıyla bebek müjdenizi alırız arkadaşım dualarım seninle ve tüm isteyenlerle rabbim herkesin gönlüne göre ve hayırlısını versin.bende aşılama yolu ile hamile kaldım 2.de kızıma kavuştum çok şükür .ALLAH ın izni ile sende kavuşursun inşallah .:Saruboceq::Saruboceq:a.s.

Çok teşekkür ederim iyi niyetin ve duaların için..Allah kızınla birlikte hayırlı bir ömür versin sizlere..

allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.ben ilk kez aşılama olucam.bende çok koruorum.:(

Canım daha önce de yazdığım gibi hiç ama hiç korkacak birşey değil,bana inan,normal muayenede ne varsa o..Bunun için canını sıkma.İnşallah sonucunda bebeğine en kısa zamanda kavuşursun,sadece bebeği düşün..

merhaba arkadaşlar
ben 2 kere aşılama oldum hatta 3.çünkü biri olmadı.benimki çok acılı oldu çünkü rahim yolum anatomik olarak düz değilmiş.tek yapmanız gereken kendinizi sıkmamak şunu bilinki bazılarınızın ki sıkıntılı olabilir.nedense içimde olacağına dair hiç bi duygu yok bu sefer,geçen sefer olduğuna çok inanmıştım.bazı hamilelik belirtileri hissettim kesin bu sefer dedim ama sanırım o etkiler ilaçlardan dolayı.sonuçta tüm hormonel yapınız bozuluyor.bence kendinizi çok fazla dinlemeyin yanılabilirsiniz.bu arada benim aşılamam 1.5 saatte oldu.ama sanırım benimki ekstrem bi durum.bu bekleme olayı çok sıkıntılı günler geçmio değil mi.bundada olmazsa herhangi bi tedavi falan düşünmüyorum bekliycem herhalde bir süre

kızlar bu aşılama da kıyafet felan nasıl oluyor.. hani hasta kıyafeti felan giyiliyor mu..?
tek bir tane doktor mu yapıyor işlemi.. ..
her muayene de hastanede pat dıye kapıyı açıp giren stajyerlere sinir oluyorum..
kimse kibar degil... orada kendisi yatsa eminim hic utanmayan bır ınsan bıle rahatsız olur ...

özel bi kıyafet giymiosun ama ben kot pantolonla gittiğime pişman oldum.işlemden sonra sert geldi bana.bence esofman tarzı bişi giy,yada rahat bi pantolon.benimki doktorun odasında muayane tarafında oldu.1 tanede hemşire vardı içerde bide eşimle kardeşim.rahatsız eden olmadı hiç.

merhaba arkadaşlar
ben 2 kere aşılama oldum hatta 3.çünkü biri olmadı.benimki çok acılı oldu çünkü rahim yolum anatomik olarak düz değilmiş.tek yapmanız gereken kendinizi sıkmamak şunu bilinki bazılarınızın ki sıkıntılı olabilir.nedense içimde olacağına dair hiç bi duygu yok bu sefer,geçen sefer olduğuna çok inanmıştım.bazı hamilelik belirtileri hissettim kesin bu sefer dedim ama sanırım o etkiler ilaçlardan dolayı.sonuçta tüm hormonel yapınız bozuluyor.bence kendinizi çok fazla dinlemeyin yanılabilirsiniz.bu arada benim aşılamam 1.5 saatte oldu.ama sanırım benimki ekstrem bi durum.bu bekleme olayı çok sıkıntılı günler geçmio değil mi.bundada olmazsa herhangi bi tedavi falan düşünmüyorum bekliycem herhalde bir süre

Aşılamanın zor olmasına üzüldüm,doğrusu ben hiç hissetmedim sayılır,hem de çok kısa sürdü,demek böyle de olabiliyormuş.Dilerim sıkıntıların boşa çıkmaz,bebeğine kavuşursun.

kızlar bu aşılama da kıyafet felan nasıl oluyor.. hani hasta kıyafeti felan giyiliyor mu..?
tek bir tane doktor mu yapıyor işlemi.. ..
her muayene de hastanede pat dıye kapıyı açıp giren stajyerlere sinir oluyorum..
kimse kibar degil... orada kendisi yatsa eminim hic utanmayan bır ınsan bıle rahatsız olur ...

Canım bana odaya almadan önce ameliyat elbiselerinden giydirdiler,odada ise ben ve doktordan başka bir de hemşire vardık,giren çıkan da olmadı.

Aşılamanın 9. günü...
Her gün için birşeyler yazarım sanıyordum ama gün gün değişen birşey olmadığından yazacak şey de bulamıyorum.
Yalnız çok hem de çok baş dönmelerim var,progestan denilen ilacın yan etkilerine baktım,epey baş dönmesi yapıyormuş,kullanan varsa lütfen benimle paylaşsın.Hele sabah kesinlikle içmeyin,zaten reçete de yazıyor,ben perşembe günü biraz da açken sabah içtim,başım çok döndü,derste oturmak zorunda kaldım.Hatta baş dönmesi ve uyku hali yüzünden gece yatarken iki tane için diyor.Belki böyle daha iyi olur denemek lazım..Ama o da gecenin bir yarısı baş dönmesi ile uyandırır diye korkuyorum.Yine bazen normal doz fazla gelebilir yazılmış,bana doktor 3 tane yazdı,fazla geliyor herhalde..Neyse inşallah bu sıkıntılar boşa gitmez,Rabbime sığınıyorum..
Arada bir sol kasıkta ağrılar oluyor ama çok az..Bunları da bu ilaçlar yapabiliyormuş..
Psikoljimse karışık,bazen hiç ümidim kalmıyor,bazen ümitleniyorum,perşembe test yapın demişti doktor,onda bile kararsızım,bazen hemen yaptırırım diyorum bazense beklerim biraz diyorum.Karışık duygular,ama bu bir süreç geçecek,bugünlerin de böyle yaşanması gerekiyor..Sonuç olumlu olursa çok güzel olur.Olumsuz olursa da sağlık olsun,evet çok üzülürüm,ama o da geçer...

Bebeğim bana tutun,ben de Rabbime tutunuyorum..

PUDUHEPA
canım nasılsın yazdıgına göre belirtin yok kasık agrısından hariçç
canım inşallah bebişin belirti vermeden gelir
canım bendede bel agrısı var sadece gögüslerde yine bişey yok
kasık agrısıda geçti bişey kalmadı
bende desen umut kalmadı ateşimi ölçtüm 2gündür
oda düşük
seninde dedigin gibi olmazsa evet üzülürüm ama oda geçerrrrrr..........
canım yarın idrar testini tekrarlıycam
bakalım hayırlısı.....

Back