Aşılamanın 9. günü...
Her gün için birşeyler yazarım sanıyordum ama gün gün değişen birşey olmadığından yazacak şey de bulamıyorum.
Yalnız çok hem de çok baş dönmelerim var,progestan denilen ilacın yan etkilerine baktım,epey baş dönmesi yapıyormuş,kullanan varsa lütfen benimle paylaşsın.Hele sabah kesinlikle içmeyin,zaten reçete de yazıyor,ben perşembe günü biraz da açken sabah içtim,başım çok döndü,derste oturmak zorunda kaldım.Hatta baş dönmesi ve uyku hali yüzünden gece yatarken iki tane için diyor.Belki böyle daha iyi olur denemek lazım..Ama o da gecenin bir yarısı baş dönmesi ile uyandırır diye korkuyorum.Yine bazen normal doz fazla gelebilir yazılmış,bana doktor 3 tane yazdı,fazla geliyor herhalde..Neyse inşallah bu sıkıntılar boşa gitmez,Rabbime sığınıyorum..
Arada bir sol kasıkta ağrılar oluyor ama çok az..Bunları da bu ilaçlar yapabiliyormuş..
Psikoljimse karışık,bazen hiç ümidim kalmıyor,bazen ümitleniyorum,perşembe test yapın demişti doktor,onda bile kararsızım,bazen hemen yaptırırım diyorum bazense beklerim biraz diyorum.Karışık duygular,ama bu bir süreç geçecek,bugünlerin de böyle yaşanması gerekiyor..Sonuç olumlu olursa çok güzel olur.Olumsuz olursa da sağlık olsun,evet çok üzülürüm,ama o da geçer...
Bebeğim bana tutun,ben de Rabbime tutunuyorum..