• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Benim aşılama günlüğüm kasım 7

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ne oluyor sana
valla geliyor şimdiii oklava:oklava::oklava:
yapma böyleeee
seni anlıyorum tam duygu yogunlugunun olddugu bir safhadasınn
hani bana umutsuz olma karamsar olma diyen puduhepammm şimdi kendisi karamsarr
canım benimm allahım nasıl istediyse öyle olur
bize ise kabullenmek kalırr
bak enazından yapılacak bişey daha var
tüpbebek
ya böyle bir şansımız olmasaydııı
canım kendini çok üzmeden stres yapmadan bence pazartesiyide beklemeden testini yaptır çünkü daha çok hırpalayacaksın kendinii

Çok güzel yazmışsın canım sağol,insan işte gelgitler yaşıyor,bazen öyle,bazen böyle..ağlamak bana iyi geliyor canım kızma,babamın vefatında ağlayamadım,depresyona girdim,hala uğraşıyorum,ağlıyorsam umudum var demektir..İnşallah güzel haberler veririz birbirimize yakın zamanda..

ağlama diyemiyom çünkü 2 gündür öyle ağlıyorum ki işe gidiyorum kafamı dağıtmam gerekirken bir an gözlerimden damlalar akıveriyor başlıyom ağlamaya bi de eşimle iş yerlerimiz dipdibe onu görünce daha çok ağlıyom ne olacak bu halimiz!mafoldumben

En azından birbirimizi anlayabiliyoruz,en yakınımız bile olsa yaşamayanlar anlamıyorlar halimizi.

Çok güzel yazmışsın canım sağol,insan işte gelgitler yaşıyor,bazen öyle,bazen böyle..ağlamak bana iyi geliyor canım kızma,babamın vefatında ağlayamadım,depresyona girdim,hala uğraşıyorum,ağlıyorsam umudum var demektir..İnşallah güzel haberler veririz birbirimize yakın zamanda..

canım tabikii agla aglamak insanı çok rahatlatıyor bunada inanıyorum...
bugünn amcamın bir kızı olduuu
daha 1senelik evliler
tebrik için tlf ettim
bana darısı sizin başınıza dediii
tlf.nu kapattıktan sonra bende agladımmm çok tuhaf oldumm
canım bunun adı kıskançlık degil allaha isyanda degil ama neden bizimde olmuyor dedim kendi kendimeee:çok üzgünüm:

canım sonucu daha almadın kendini böyle üzerek vücudunu hormonlarını olumsuz etkileme demek istedimm
ne olur kendini üzme artık valla bende üzüldümm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım tabikii agla aglamak insanı çok rahatlatıyor bunada inanıyorum...
bugünn amcamın bir kızı olduuu
daha 1senelik evliler
tebrik için tlf ettim
bana darısı sizin başınıza dediii
tlf.nu kapattıktan sonra bende agladımmm çok tuhaf oldumm
canım bunun adı kıskançlık degil allaha isyanda degil ama neden bizimde olmuyor dedim kendi kendimeee:çok üzgünüm:

canım sonucu daha almadın kendini böyle üzerek vücudunu hormonlarını olumsuz etkileme demek istedimm
ne olur kendini üzme artık valla bende üzüldümm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Zambak canım tekrar tekrar teşekkürler,iyi niyetin için..
Bir sene demeden bebekleri olanlar da beni hasta ediyor,aceleleri ne bunların:)))

arkadaşlar
evet bendede şişlik varr göbegim zaten vardıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bide bu şişlik tam olduşakkıdı
iştah açıldı hep bunlar ilaçların yüzünden:oklava:

zafermehtap arkadaşımız testi yaptıracaktı sanırımm

sabırsızlıkla sonucu bekliyoruz

kızlar iyii akşanmlar ben geldim.
kızlar test yaptırmama gerek kalmadı malesef ki adet oldum :çok üzgünüm:demekki hayırlısı buymuş.Allah!ım inşşallh beklentilerimizi boşa çıkarmaz.sizlerden ne haber nasıl gidiyor.

Zambak canım tekrar tekrar teşekkürler,iyi niyetin için..
Bir sene demeden bebekleri olanlar da beni hasta ediyor,aceleleri ne bunların:)))

bak olumsuz düşünme olumsuzz olmasınn tamammııı:teselli:
moralini yüksekk tutt
tabiki sen bilirsinn ama bence testi pazartesiye bırakmaa

kızlar test yaptırmama gerek kalmadı malesef ki adet oldum :çok üzgünüm:demekki hayırlısı buymuş.Allah!ım inşşallh beklentilerimizi boşa çıkarmaz.sizlerden ne haber nasıl gidiyor.

hayırlısı canım bidahakine inşallahh
bende adet oldum canım benimde olmadı
aralıkta inşallah 2.ye başlıycazz

Canım bize yazanlardan henüz güzel haberler alamadık,bugünü karamsar ve ağlamaklı geçirdik,ben pazartesi test yaptırırım diyorum,ama sanırım olmadı..Varsın öyle olsun,bu ay da böyle geçsin..

bak olumsuz düşünme olumsuzz olmasınn tamammııı:teselli:
moralini yüksekk tutt
tabiki sen bilirsinn ama bence testi pazartesiye bırakmaa

hayırlısı canım bidahakine inşallahh
bende adet oldum canım benimde olmadı
aralıkta inşallah 2.ye başlıycazz[/QUOTE

hayırlısı canım haklısın.demekki vakit ve zaman var.sende canını sıkma üzülme.ya bişi sorcam özel ama kanaman normalmi.benim kan değil sanki zift gb bi tuhaf.doktorumu aradım normal dedi ama ne bilim işte tedirgin oldum.

Canım bize yazanlardan henüz güzel haberler alamadık,bugünü karamsar ve ağlamaklı geçirdik,ben pazartesi test yaptırırım diyorum,ama sanırım olmadı..Varsın öyle olsun,bu ay da böyle geçsin..

canım ümitsizliğe kapılma.öle düşünme içini rahat tut ve canınıda sıkma.bende şimdi ne yapacağımı bilmiorum.tekrar doktora gitsemmi?yoksa biraz aramı versem kararsızım.

hayırlısı canım haklısın.demekki vakit ve zaman var.sende canını sıkma üzülme.ya bişi sorcam özel ama kanaman normalmi.benim kan değil sanki zift gb bi tuhaf.doktorumu aradım normal dedi ama ne bilim işte tedirgin oldum.[/QUOTE]

yok canım benimki normall
ama öyle oldugunu başka bir topikte okumuştum korkma
zaten dr.unda normal demişş

Haklısın canım yarın akşama test sonucumu yazarım inşallah..[/QUOTE]

canım bizi merakta bırakma sakınnn

hadi ben çıkıyorum eşim işten gelir şimdi
iyigeceler yarın güzzell haberlerini alırızz inşallahhh:Saruboceq:

hayırlısı canım haklısın.demekki vakit ve zaman var.sende canını sıkma üzülme.ya bişi sorcam özel ama kanaman normalmi.benim kan değil sanki zift gb bi tuhaf.doktorumu aradım normal dedi ama ne bilim işte tedirgin oldum.

yok canım benimki normall
ama öyle oldugunu başka bir topikte okumuştum korkma
zaten dr.unda normal demişş[/QUOTE]

hee iii bare valla doktorlar da başından savıyor gb gelio.şimdi sen diyince içim rahatladı saol canım benim.sen aralıkta tekrarmı yaptırcan aşılama.

merhaba arkadaşlar,
topiğinizi uzun süredir okuyorum,allah herkes için hayırlısını versin diyorum.tüm dualarım da bu yönde...bende aşılama için gün sayıyorum...doktorum fostimon 75 verdi 10 kutu.ben 8. sini bugün vuruldum. yumurta gelişimi güzeldi geçen kontrolde.yarın yine kontrolüm var.bakalım belki son iki kutuya gerek kalmaz.eğer öyle olursa pazar aşılamam olacak büyük ihtimalle...hayırlısını diliyorum allahtan...
puduhepa senin de sonucunu merakla bekliyorum...

puduhepa seni merak ettim cnm.ama yazılanlardan anlayamadım bişey.test yaptırdınmı cnm..mutlaka bana özelden yaz.yazamasanda burdan okurum cnm.inşallah iyi haberler verirsin cnm.kötüysede pes etmek yoookkk...:olmaz:

camasd cım pazar günü 4 kişinin işlemi varmış şahin beyde ..hatta benimde olur diye ayşegül hemşire benide yazmış ama pzartesi olucak benim toplama işi sanırım.demekki o 4 kişiden biri sensin..sanırım biride bizim duygu..belki orda karşılaşırsınız...

benimde canım çok sıkkın dün gece bende çok ağladım,sanırım hepimiz aynı anda ağlıyormuşuz.çok alakasız bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim resmen sinirlerim boşaldı.millet patır patır hamile kalırken bende tık yok.içimde her aykinin aksine bu ay olmayacağına dair bir his var.ne bebek sesi duymak,ne bebek be hamile görmek istemiyorum.eşimde çok üzüldü ben ağlayınca.

kızlar aşılamada tutma şansı tüp bebeğe göre biraz daha düşük ama herşey rabbimden...kimi o kadar tüp bebek tedavisi uyguluyor ve tutmuyor kimiside aşılamada tutuyor...ama ben 3 dr gezdim şahin beyde 4. sü...çok doğru karar verdiğimi biliyorum.hemen tutucak diyede birşey yok.tutmazsada yine şahin bey de devam....

Back