Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hayırlısı olsun üzülme, senin yanındayız. Eminim hayırlısıyla yavruna kavuşacaksın.Keşke test sonucumla ilgilİ olumlu şeyler yazabilseydim ama ne yazık ki..Değerim 1.43 çıktı,hamilelik için en az 5 olması gerekiyormuş..Malesef benim ki çok düşük..
Doktora olmadı değil mi ilaçları bırakayım dedim..
Öyle düşünme,ilaçları da bırakma,pazartesi tekrar baktır dedi..
Bilmiyorum ama tecrübeyle sabit ki bu kadar düşük değer yükselmiyor aksine sıfıra doğru iniyor..
Bir iki gündür içimdeki karamsarlık buna işaretmiş meğer,henüz zamanı gelmemiş.Keşke olumlu olsaydı da sizler için de umut olsaydı..
Üzüldüm,ağladım kimseye göstermeden,eşime kısmet dedim,hayırlısı olsun dedim telefonda üzüntümü belli etmeyerek..
duygularım beni ne yöne sürükler bilemiyorum ama geçen seferki gibi olmasına izin vermeyeceğim,herşey Allah'tan..Ağladım,üzüldüm geçti,herşeyin bir çaresi var,yeter ki sağlık olsun,evimizde huzurumuz olsun..
Evet bunda yenildim ama bu hiç kazanmayacağım anlamına gelmez,bakalım gelecek ay neler olacak.
SANA TUTUNUYORUM RABBİM
canım hayırlısı olsun, biliyorum zor ama üzülmemey çalış...lütfen....
bende bugün çatlatmaiğnemi vurulacağım gece 1.30 da...pazar 13.30 da da aşılamam var...eşim bugün biraz sinirliydi...bu sinirle sperm sayım düşücek yine falan dedi...şimdiden olumsuzluk baş gösterdi bizde...bakalım..hayırlısı artık...
merhaba arkadaşım bu yazdıklarını hemen hemen hepsini ve daha fazlasını yaşadım senden tek ricam bunun Allah tan geldigini kabul edip mücadelene devam etmendir allah hepimize hayırlı şifa versin aminBuraya yazmak istedim çünkü bu olaya yeni başlamanın ve hiçbir şey bilmemenin ne demek olduğunu biliyorum.Ve ilk kez bunları yaşayacak olanlara gerçekten yardım etmek istiyorum.
Biz üç yıllık evliyiz ve her ikimiz de hiçbir sorun yok.Sanırım bebeklerimizin henüz vakti gelmemişti.
Bu benim ikinci aşılamam,birinciden başlasam çok uzun olur,özetle ilkini 29 haziranda yaptık.Doktorumuz önce klomenle başladı,ovitrelle iğne ile devam etti.Ovitrelle 81-82 lira kadar, bir de vajinal jel verdi.O da 74 lira kadar.O zaman ilk gün çok ağrım oldu ama yeni başlayanlar korkmasınlar dayanılmaz bir ağrı değildi.12 gün sonra tahlil yaptırdığımda negatif sonuç dünyamı kararttı toparlanmam epey zaman aldı.
Eylül ayında ise 26 sında regl oldum,30 eylülde doktora gittim,doktorum bir kez daha aşılama yapalım dedi ve yine klomen ilacını verdi.Sabah akşam birer tane kullandım,zaten 5 günlük bir ilaç.İlaç bitince tekrar doktora gittim iki tane yumurta gelişmiş,zaten ilaçla pek fazla sayıda gelişmezmiş,bu sefer bize prengly gibi bir iğne verdi.Bu oldukça ucuz 12 lira kadar.Bu iğneden iki dozu akşam yani 5 ekim akşamı yaptırdık ve 7 ekim sabah 10 gibi aşılama yapıldı.
Aşılama gerçekten son derece acısız bir işlem.Hiç ama hiç acı çekmiyorsunuz.Eşinizden alınanlar size enjekte ediliyor.Aşılama dan sonra hemen kalkmıyorsunuz,15-20 dakika bekliyorsunuz.Sonra doktor bana progestan isimli bir ilaç verdi bu da 16 lira kadar ve tabii ki her zaman folik asit ve bebe aspirini kullanıyorum.
Aşılamadan sonra yumurta çatladığı için sanırım yine özellikle belim ağrıdı,hiçbir kanamam ya da akıntım olmadı,evde dinlendim.Gerçi doktor normal hayata devam etmemi,spor yapmamamı,çok merdiven inip çıkmamamı,çok ayakta durmamamı söyledi.
Bu sabah yani 8 kasımda ise hiç bir ağrım yok,inşallah herkesin ve benim hakkımda hayırlısı ne ise o olur.
Aşılama gerçekten acısız,ben de çok korkuyordum hatta ağlamıştım başlamadan önce ama çok kolay geçti,daha önce rahim filmi çektirmiştim o çok acılı bir işlem,ama sadece 20 saniye kadar çok acı çekiyorsunuz.Tabi işlem bu kadar kısa sürmüyor ama acı çektiğiniz zaman bu kadar.
Ondan önce rahim içine kamera ile girilen ofis histereskopi denilen şeyi de 3 kere yaşadım,o da oldukça ağrılı,ama Allah'tan çok uzun sürmüyor,bir de operatif histereskopim var,ameliyat ortamında kamera ile girip bir sorun varsa çözüyorlar,bende kist ya da polip gibi birşey varmış almışlar,ama bu narkoz verilerek yapılıyor,uyanınca çok az ağrım oldu ve tabii ki kanama.
Daha neler neler..uzun oldu diğer yaşadıklarımı da sonra yazayım.Bana dua etmenizi rica ediyorum.Benim dualarım benim gibi bu amaçla çaba gösteren herkesle birlikte..
merhaba arkaşım üzülme Allah herşeyin hayırlısını versin ama tez zamandaKeşke test sonucumla ilgilİ olumlu şeyler yazabilseydim ama ne yazık ki..Değerim 1.43 çıktı,hamilelik için en az 5 olması gerekiyormuş..Malesef benim ki çok düşük..
Bilmiyorum ama tecrübeyle sabit ki bu kadar düşük değer yükselmiyor aksine sıfıra doğru iniyor..
Bir iki gündür içimdeki karamsarlık buna işaretmiş meğer,henüz zamanı gelmemiş.Keşke olumlu olsaydı da sizler için de umut olsaydı..
Üzüldüm,ağladım kimseye göstermeden,eşime kısmet dedim,hayırlısı olsun dedim telefonda üzüntümü belli etmeyerek..
duygularım beni ne yöne sürükler bilemiyorum ama geçen seferki gibi olmasına izin vermeyeceğim,herşey Allah'tan..Ağladım,üzüldüm geçti,herşeyin bir çaresi var,yeter ki sağlık olsun,evimizde huzurumuz olsun..
Evet bunda yenildim ama bu hiç kazanmayacağım anlamına gelmez,bakalım gelecek ay neler olacak.
SANA TUTUNUYORUM RABBİM
merhaba arkadaşım ben aşılamayla hamile kaldım ama düşük yaptım Allah herşeyin hayırlısını versinartık lütfen aramızdan birinin hamilelik haberini alayım,kendimi çok umutsuz hissediyorum
Keşke test sonucumla ilgilİ olumlu şeyler yazabilseydim ama ne yazık ki..Değerim 1.43 çıktı,hamilelik için en az 5 olması gerekiyormuş..Malesef benim ki çok düşük..
SANA TUTUNUYORUM RABBİM
Keşke test sonucumla ilgilİ olumlu şeyler yazabilseydim ama ne yazık ki..Değerim 1.43 çıktı,hamilelik için en az 5 olması gerekiyormuş..Malesef benim ki çok düşük..
SANA TUTUNUYORUM RABBİM
merhaba arkaşım üzülme Allah herşeyin hayırlısını versin ama tez zamanda
CANIM PUDUHEPAMMM:teselli:
ne olur karamsar olmaaa adet tarihini bekle dr.un dedigi gibi pazartesiyi bekle...
canım benimm dedigin gibi yeterki saglık olsunnn
ev huzurumuzz olsun
canıııımm hepimizzz kazanıcazzzz bu sınavı inşallahhh
yeni bir ay ve yenii birr umuuuttt
hep bizimlea.s.a.s.
merhaba
öncelikle hemel kötü düşünme bende geçen sene adetim geçtiği için kan testi yaptırdom sonuç 0,1 çıktı dr 1 hafta sonra olmazsan tekrar test yaptır dedi ve 1 hafta sonra değerim 1630 du malesef 2 gün sonra bebeğim düştü ama senağlama
Zambakcım iyiyim canım benim,ağladım biraz geçti,Şimdi eşime atkı örüyorum,iyi geliyor,bir çeşit terapi...