Arkadaş gibi yaklaşın.. yasak koyar, bağırır çağırır, akıllar verirseniz daha çok sizlerden uzaklaşır ve adama doğru yaklaşır !!!
Size rahatça anlatabilsin ve çaktırmadan yönlendirin onu.. eleştirmeyin kesinlikle !!
Onu da denedik, iyice hayallere dalıyor.
Ben kardeşimin özel hayatına karışma hakkı kendimde bulamıyorken kuzenime hiç laf söyleyemem.
Merak ettim,sizin erkek arkadaşınız hakkında sizi kuzeniniz uyarsa hoşunuza gider miydi,onu dinler miydiniz?
İyi o zaman bırakalım da pe**** biri tarafından kullanılsın.. Adam buna değer bile vermiyor, gelgit akıllının teki.
Daha adam karısından ayrılalı 6 ay olmuş, o kadının hayallerine gidiyor daha bu yaşta. Normali tabi söylediğiniz gibi ama beni korkutan şeyler var.
Belki ukalaydım, belki züppe, ama o yaşlarda hayatıma karışmaya çalışan insanlara söylediğim fiks cümlelerim vardı:
"Hata yapmamı istemiyorsun biliyorum, seni anlıyorum. Sen bu yollardan gittin, geldin, bense daha yeni yolcuyum, biliyorum.
Çünkü sen ve diğer insanlar benzer hatalar yaptınız, üzüldünüz, ders aldınız. Şimdi benim o hataları yapmadan o dersleri alıvermemi istiyorsunuz. Fakat unutmayın ki, ne siz aslında bir başkasına tavsiye verebilecek kadar mükemmel poziyondasınız; ne de ben sadece dinleyerek tecrübe kazanabilirim.
Yapacaksam da hatayı kendi kararımla yapayım; en kötü? Sizin gibi olurum. Sıradan olurum.
Bırakın doğal seçilim işini yapsın."
Kız kardeşin ya da kızının böyle bi ilişkisi olsa onaylar mıydın? Cinsellik için normal bi yaş tabi ki ama ben dengi olan biriyle oral seks yapmasını isterdim. Adam bunu bariz kullanıyor, denginde olsa inanın aksine desteklerim arkadaşlığını.. Hepimiz sevdik, ilk aşkımız oldu vs. ama bu onu aşan şeyler. 17 yasında ama aklı daha küçük, biliyorum da bu kadar endişe ediyorum.
öncelikle 17 yaşında kızın işyerinde ne işi var? daha lisede olması gerekirdi.
ikincisi ise ister konuşun, ister uyarın, ister yasaklayın ama yine de neyi kafasına koyduysa yapacaktır engelleyemezsiniz. muhtemelen yaşayarak görecek. şu anda deli cesareti vardır onda yaşından dolayı. yaşadığı aşkın dünyadaki en güzel en büyük ve en özel aşk olduğunu düşünüyordur. muhtemelen gençlik hatası yapacak. sonra kendine gelir.
Eski konularıma bakarsanız tatminsiz bir kız zaten, zaten liseden mezun oluyor bu yıl.. Sadece bu yaz tatilinde PART TİME olarak çalıştı ve ara sıra eski ortamı için çalıstığı kahve mağazasına gidiyormuş o şekilde dershanesini ekip buraya gitmeyi tercih etmeye başladı, ona kalırsa buna da karışmamamız gerekiyor değil mi? Özgürüz falan ya.
Umarım gelir.. Ben korkuyorum çünkü tek hayali evlenmekmiş gibi geliyor bana ve adam hiç sağlam ayakkabı değil.
kimse için bu kadar tedirgin olamam sanırım cocugum fılan harıc
bırde neden korkuyorsunuz evlenmıs bosanmıs adam olunca namussuzmu oluyor
Ben bencil değilim kaldı ki o da benim canım kadnım.. Ben anne değilim onu çocuğum yerine koyabilirim çünkü onun yaşında kız kardeşim var. Hiç öyle bi yakıştırma yapmadım ve çok da hassasım zaten bu konuda. Bu tarz düşüncelere sahip bi insan olmadım hiç.. Namussuzluk karakterle ilgili sıfatla değil. Kuzenim sanıyor ki o adam daha ayrılalı bi sene olmadan bununla evlilik hayali kuracak.. Daha yaşı 17.. O adamla kuzenimin hayattan beklentileri aynı olamaz ama bilemiyorum iyice kuzenimin aptal olduğunu düşünmeye basladım.. Evlenip ayrılmasını kenara atıyorum, sürekli aşağılandığı bir ilişki yaşıyor.. Adamın evine gidiyor. Seks yapacaksa bile ona uygun ve gerçekten sevdiği biriyle olsun ve güvenebilsin gerçekten, bizim de gözümüz arkada kalmasın. 3 ayda neler neler oluyor..
ilimli yaklasmak gerek yoksa size acilmaz ..
Size acildigindada onu yasaklarla degilde izah ederek dogru olani göstermeye calisirsiniz
tercih yine ona ait olur ama siz gözünün acilmasi icin uyarida bulundugunuzdan aklinda illaki kalir duygu ablam bana .... söylemisti dogruydu diye aklinin bi kösesine yerlesicektir.Dogru yaklasim önemli..
Ya zaten ben normal bi şekilde dinlemeye çalışıyorum en son ayrılmışlardı ama simdi tekrar barıstıklarını düşünüyorum..
Resmen kör olmuş gibi davranıyor. Gelecekten hiçbir beklentisi yokmuş da tek derdi bu adammış gibi geliyor. Ve adam gerçek anlamda kro.
17 yas benim gozumde bir cocuk ve yeri okul olmaliydi isyeri degil okusa daha dogru kararlar verebilir bu yasta adam pesine kosmazdi diye dusunuyorum
Onun acisindan bakildiginda naapmasini bekliyorsunuz?okumuyor ki calisiyor sira evlilige gelmis elbette toplumun cogunlugu eger okul yok ise evleniyor ama dogru adamla ama yanlis adamla
Part time yazmısım oraya okumus olacağını umuyordum. Şuanda lise son sınıfta.. Kendi isteğiyle yaz boyu part time calıstı bir kahve mağazasnda. Oradaki ortamı için bazı hafta sonları gitmeye devam ediyormuş.
KuZeninin hayatinda soz sahibi olabilecegini sanmiyorum. Istersen annesine gammazlayabilirsin ama bu da aralarini acmaktan fazla bi ise yaramaz.
Tamam yazarken iyi de, hakikaten bunu soyluyor muydun insanlara.
Şimdi uyarmaya hakkım yok ama ağzına sçılıp geri geldiğinde onu teselli etmezsem çok kötü bir insan olmuş olacağım değil mi?